Workshop goochelen

Wilt u zelf leren goochelen? Of bent u op zoek naar een vrolijke groepsactiviteit? Tijdens een workshop goochelen van Alex Buijk van Bougé Magic gaan deelnemers zelf aan de slag. Met goochelen én presenteren. U zult na afloop verrast zijn van uw eigen magische kunsten.

Met een workshop goochelen ben je zélf goochelaar

“We hadden Alex voor een workshop geboekt. Het was erg gezellig, interactief en vooral gaaf om nu een aantal trucs zelf uit te kunnen voeren als ware goochelaars.”

- Scouting Doornakkers Eindhoven

Goochelworkshop die iedereen leert goochelen

In een ongedwongen sfeer maken volwassenen kennis met de geheime kneepjes van het goochelvak. Na de heldere uitleg van Alex kan echt iedereen goochelen! Alex start de workshop met een van zijn beste goocheltrucs. Vervolgens legt hij een truc uit en gaat u aan de slag. Met ballen, kaarten en bekers. Na een korte oefensessie mogen deelnemers hun geleerde kunsten presenteren. Dit zorgt voor hilarische situaties. Wie durft?! Maar dat is nog niet alles! Na afloop krijgt elke deelnemer een goody bag gevuld met goocheltrucs. En….. wie gaat er met de hoofprijs van 100 EURO naar huis? Een workshop goochelen is een leuke en gezellige activiteit voor zowel kinderen als volwassenen. Tijdens de workshop gaat u samen met de goochelaar aan de slag om een eigen truc te leren en deze vervolgens op een professionele manier aan elkaar te presenteren. Alex Buijk heeft reeds vele workshops goochelen verzorgd en heeft ook voor u een aantrekkelijk programma.

Doe een workshop goochelen bij een professionele goochelaar?

Leer het professionele goochelen kennen

Goochelen is steeds populairder en veel mensen willen graag meer weten over de trucs van de goochelaar. Filmpjes op YouTube worden veelvuldig bekeken en ook televisieprogramma's over professionele goochelaars zijn populair. Ook u kunt een kijkje achter de schermen krijgen door deel te nemen aan een workshop goochelen. Alex heeft workshops goochelen voor diverse doelgroepen en leeftijden. Ten eerste heeft hij leuke workshops voor kinderen. Een leuke activiteit voor een verjaardag of ander kinderfeest

Leer de geheimen van

een goochelaar

Ook heeft Alex workshops goochelen voor volwassenen. Een workshop goochelen is een leuke activiteit voor bijvoorbeeld een familiereünie, een bruiloft of een entertainment kinderfeestje of een feestje met uw club of verenging. Met de workshops van Alex kan voor een dag- of avondvullend programma worden gezorgd. U krijgt dan eerst wat te horen over de basistechnieken van het goochelen en daarna ziet u hoe een aantal bekende goocheltechnieken werkt. Vervolgens zullen de deelnemers zelf een truc kiezen waarbij ze worden geholpen om die truc zelf te leren. Daarna maakt iedereen zich klaar voor de presentatie en bouwen we samen een heuse, professionele goochelshow. Een workshop goochelen staat garant voor een unieke ervaring!

Workshop goochelen

voor bedrijven

Wist u dat een workshop goochelen voor uw medewerkers niet alleen een hele leuke, maar ook nuttige en leerzame activiteit is? Goochelen is namelijk veel meer dan alleen maar een verzameling trucs. Bij goochelen draait het ook om het presenteren en timen van de stappen tijdens de trucs, om creativiteit en om het betrekken van het publiek. Allemaal vaardigheden die van groot belang zijn voor het effectief functioneren van uw medewerkers. Alex Buijk heeft dan ook al menigmaal een workshop goochelen voor bedrijven gegeven en hij krijgt daar altijd heel positieve reacties op terug.

Prive les van een professionele goochelaar

Bent u echt geïnteresseerd in de goochelkunst, dan kunt u ook privé les krijgen van goochelaar Alex Buijk. dit kan zowel bij u op locatie als bij Alex thuis. U kunt een eenmalige les volgen of zelf een complete cursus. Voor meer informatie over privé les kunt u het beste even contact opnemen om zo uw wensen te bespreken.

Wilt u ook leren goochelen?

Goochelworkshop

1 uur

Top entertainment

  • U leert echte goocheltrucs
  • Deelname tot 20 personen
  • veel aandacht voor het goochelen
  • Goodybag inclusief goocheltrucs

Boek nu

Beste keuze!

Show + Workshop

1 1/2 uur

Top entertainment

  • Goochelshow van 20 minuten
  • workshop goochelen
  • Deelname tot 20 personen.
  • Goodybag inclusief goocheltrucs

Boek nu

Wat anderen vinden van een workshop goochelen!

De kinderen hebben enorm genoten en vonden het super om zelf te goochelen. Hanne heeft een megaleuk verjaardagsfeestje gehad!

Wij hebben met de ABN Amro bank een hele leuke workshop gevolgd. Dit gaf onze meeting een enorme boost. Leuk hoe Alex met onze ideeën omging.

Zeer leuk tijdens onze vriendendag, wat hebben wij gelachen en genoten van de goocheltrucs. Je weet het met erg veel enthousiasme te brengen. Alex bedankt!

Tijdens onze familiedag hebben wij enorm veel plezier gehad met jouw workshop goochelen. Voor jong en oud was het goed te volgen. Succes nog met jouw goochel optredens

Ja, ik wil ook leren goochelen!