Bedrijfsopening / spectaiculair

Wilt u op een spectaculaire manier uw bedrijf openen?
Bekijk dan samen met Alex Buijk de mogelijkheden.
Hiernaast ziet u een video van het onthullen van een logo met gebruik van een groot vuurwerkbord. Uiteraard zijn er meerdere mogelijkheden die ik graag met u bespreek.

De mooiste manier om uw bedrijf te openen

Voor ons bedrijf wat toe was aan een nieuwe naam heeft Alex een geweldige bijdrage geleverd. het was echt spectaculair te noemen met vuurwerk en toebehoren. Het was meer dan de moeite waard.

- Pacoma Europo en Pacoma Systems

Een zeer spectaculaire openingshandeling

Het vuurwerkbord is perfect in te zetten bij een openingshandeling of presentatie van een nieuw logo of na een verbouwing. Iedereen zal vol aandacht staan te kijken na wat komen gaat. Een groot vuurwerkbord hangt aan een mooie trussbar. Na de toespraak of presentatie van Alex Buijk zal de prominent met een pistool letterlijk het vuurwerkbord in vuur en vlam schieten er volgt een luide knal. Vervolgens ontbrandt op spectaculaire wijze het papier weg. Het nieuwe logo (of tekst) wordt gepresenteerd. Omringd door vele kleine glitterfonteinen en ondersteund door eventuele confetti kanonnen. Ook zijn er complete presentaties mogelijk waarbij de spanning nog meer wordt opgebouwd. Laat ook uw bedrijf spectaculair open gaan, en laat uw toekomstige klanten direct kennis maken met het door u geopende bedrijf.

Wilt u ook uw bedrijf spectaculair openen?