Beursgoochelaar

Goochelaar op de beurs zorgt voor grote drukte aan jouw stand

Beurs goochelaar voor
uw stand op de beurs?

 Alex Buijk heeft een uniek concept bedacht waarmee hij gegarandeerd leads binnen haalt voor uw bedrijf. Tijdens een beurs wil je natuurlijk altijd zoveel mogelijk contact maken met potentiële klanten, maar ook bestaande klanten zijn erg belangrijk en wil je natuurlijk aandacht geven. Als beurs goochelaar vind ik het belangrijk om mijzelf goed te verdiepen in het bedrijf zodat ok ook de beurs klanten goed kan informeren over het product om ze vervolgens te koppelen aan een medewerker van jullie beursstand. Tijdens de beurs heb je altijd te maken met diverse tijdsvlakken.


Ook een goochelaar op de beurs?

1. Het opstart moment waarin het nog erg rustig is op de beurs.

Ik speel hier perfect op in. Ik heb een hele leuke aanpak om voorbijgangers (die niet van plan zijn om te stoppen bij de stand) aan te spreken zodat ze toch een kijkje komen nemen bij de stand. En dit alles zonder opdringerig te zijn. Je kent het uit het buitenland. loop je in een winkelstraat en wordt je bij iedere winkel aangesproken om naar binnen te komen en dit wekt natuurlijk irritaties op. Jullie willen zo op de beurs natuurlijk niet overkomen. Maar laat dat nu de specialiteit zijn van Alex. Er wordt een ommekeer gemaakt waardoor de beursgangers geïnteresseerd raken in de stand. Uiteraard heeft Alex hier een handje bij geholpen. Alex spreekt namelijk de voorbijgangers op een humoristische manier aan waarna hij ze direct kan meenemen naar zijn magische bar. Hier zal Alex wat trucs demonstreren en ze direct koppelen aan de medewerker die ook inmiddels is aangeschoven aan de bar, het is immers nog wat rustig aan de stand ;-)

2. Het PIEK moment waarbij je geen tijd hebt voor alle klanten in de stand.

Maar dan komt ineens die enorme piek het wordt druk op de beurs, en niet iedereen heeft nog tijd om uitgebreid jullie stand te bezoeken. Alex zal wederom weer aan de slag gaan om mensen te benaderen en uit te nodigen aan de magische bar, maar nu komt het, De medewerkers krijgen het druk en er is ineens geen tijd meer om nog meer mensen te helpen. Tja dan moeten de klanten bij een andere stand altijd kiezen blijf ik wachten tot er een medewerker vrij komt of loop ik door. 9 van de 10 personen kiezen voor de 2de optie.

Maar dit is verleden tijd als je beurs goochelaar Alex in de stand hebt staan. Alex heeft een complete act die geheel in het thema is van jullie bedrijf. compleet maatwerk op de beurs dus. Hierdoor kan ik een vele klanten entertainen en bij de stand laten staan tot jullie medewerkers weer vrij zijn om deze klanten weer van mij over ter nemen. Hierdoor blijft het lekker druk aan de stand, maar ook alle andere beurs klanten zien dit en willen weten waarom dit zo is. zo krijg je in het piek moment een massa van publiek bij de stand welke anders gewoon waren voorbij gelopen.

3. Het eind moment waarbij de sleur van de dag behoorlijk gaat meespelen.

Als de beurs dag er bijna opzit is het natuurlijk belangrijk dat jullie potentiële klanten nog net zo goed worden geholpen. Ik vind het dan ook erg belangrijk dat ik als beurs goochelaar ook deze mensen voor jullie kan binnen halen. Ik er altijd voor zorgen dat de aanwezige bij de stand leuk entertainment krijgen maar vooral worden warm gemaakt voor jullie bedrijf.Ik zet mijzelf altijd voor de volle 100% voor het bedrijf in.

Ook een beurs goochelaar bij jullie stand?

Graag beteken ik iets voor jullie bedrijf tijdens de beurs. Ik leg graag uit wat de mogelijkheden zijn en wat voor jullie bedrijf de best passende optie is qua act. Mogelijkheden genoeg en ik denk heel graag mee met jullie ideeën.

Zoek je goochelaar maar geen Beursgoochelaar?

Magisch entertainment op de vierkante cm

Tafelgoochelaar

Workshop goochelen leer goochelen van een echte pro

Goochelworkshop

Beurs goochelaar boeken. De leukste goochelaar bij jullie op de beursstand

Goochelshow

logo onthullen van jullie bedrijf, vuurwerk spektakel

Logo onthulling

Overtuigd dat een beursgoochelaar een toegevoegde waarde is op de beurs!