THE FREAKY FUN GAME

SUPER TOFFE GAME SHOW VOOR JONG EN OUD

100%

HEEL VEEL PLEZIER

500+

SPELLETJES GESPEELD

1000+

RAD VAN AVONTUUR GESPEELD

2500+

KINDEREN BLIJ GEMAAKT

De Freaky Fun Game 

De Freaky Fun Game is een spel met grote badeentjes waarbij de kids freaky’s kunnen winnen. Na het spel tellen we de freaky's en is er een winnaar bekend. Tijdens het spel worden er mini games gespeeld zoals het Rad Van Avontuur, de bijtende krokodil, de grote kikkersprong, en er word aan de tafel gedanst. Het leuke aan de De Freaky Fun Game is dat ieder kind een echte Freaky Fun Game medaille wint. De grote winnaar wint zelfs een reuze medaille.

hoi Alex, 

wij hebben een geweldige dag gehad, dankzij jou en de Freaky Fun Game. alles was tot in de puntjes geregeld, En zo gaaf dat alle kinderen een medaille kregen. Het rad van avontuur was geweldig en de KIDS zingen nog steeds "IFEEL GOOD tadadadada" wij hebben genoten! 

Vakantiespelen 

Almelo

Tijdens onze winkelstraat feesten hebben wij de Freaky Fun Game ingehuurd om zo de aanwezige op een super leuke manier te vermaken. Wij zagen dat de kinderen niet meer weg te slaan waren bij deze leuk aangeklede "casino" tafel. Het is een grrot succes met deze badeendjes en leuke muziekjes. nogmaals super bedankt.

Winkeliers vereniging

Maastricht 

Wij hebben Alex al meerde malen ingezet. De Freaky Fun Game slaat zo gigantisch in bij de kinderen. De kids willen als Alex er is alleen nog maar spelen aan de tafel van de Freaky Fun Game. Alex wij van de organisatie vinden hte super tof hoe jij de kinderen en zelfs ons weet te vermaken. Hopelijk ben je er volgend jaar weer bij

Jeugdland

Etten-Leur

Het Rad van Avontuur

Tijdens de Freaky Fun Game maak je ook kans om extra freaky's te winnen door een draai aan het Rad van Avontuur. Gegarandeerd doet iedereen enthousiast mee en roept iedereen 10, 10, 10, 10, 10....... 10 is namelijk de hoogste score en dat wordt aan iedereen gegund. Het is net een prijzen circus bij de Freaky fun Game.

De Mini Games

Uiteraard zit de Freaky Fun Game vol met mini games. Iedereen die aan de beurt is zal een keer een geweldig spel moeten spelen. maar dan komt natuurlijk de grootste vraag. Wie wint er uiteindelijk de aller meeste freaky's.

De Bad Eendjes

Tijdens de Freaky Fun Game wordt er met grote bad eendjes over het spel bordt gelopen. Allemaal vrolijke eendjes die allemaal als eerste de eindstreep willen halen. Wie gaat er winnen? De Danger Duck, Safari Duck, Poker Duck? of een van de andere vrolijke eendjes

EEN GREEP UIT DE MINI GAMES

De Krokodil

Oei, deze krokodil wil maar heel graag jouw vingers op eten. Zul jij de krokodil verslaan om zijn tanden een voor een in te drukken? Je kunt wel heel veel freaky's verdienden maar ook veel vingers verliezen.
Ik ben benieuwd wat het gaat worden.

Freaky Darts

Altijd al eens een echte dart kampioen willen zijn? Tijdens Freaky Darts zul jij altijd een winaar zijn.
Je kunt jouw bakje met freaky's tijdens het darten behoorlijk aanvullen.
Maar let op dat de Freaky leider het je niet te moeilijk maakt.

Een vat vol Freaky vliegen

Gooi jij jouw afval altijd netjes weg? Tijdens Een vat vol Freaky vliegen zul je het afval wat naast de prullenbak ligt netjes moeten weggooien. Maar doe dit snel en zorgvudig voordat de Freaky vliegen er zijn.
Hoe meer afval in de bak hoe meer freaky's jij hebt gewonnen.

Freaky Piraat

Tijdens de freaky piraat zul je zwaarden in het lijf moeten steken van de piraat.
Voor ieder gestoken zwaard krijg je weer een freaky in jouw bakje. Let wel op dat de piraat niet wakker wordt en je zal grijpen. Spannend, maar super leuk.

Freaky hondenbotjes

Spanning en sensatie tijdens de Freaky hondenbotjes.
Probeer zoveel mogelijk botjes van de hond in te drukken,
Maar let op dat de hond niet wakker wordt. Houd jij al je vingers heel?

De Freaky ijstoren

Tijdens de De Freaky ijstoren zul je een echte ijcoman of ijscovrouw worden. Je probeerd zo veel mogelijk bolletjes te stapelen om zoveel mogelijk freak's te verdienen. Maar pasop dat de ijstoren niet omvalt want anders heb je een ijsje van niets.

THE FREAK FUN GAME

De Freaky Fun Game is ideaal voor grote evenementen, voor winkelcentrums, jeugdkampen en campings. Maar ook voor een kinderfeest of familiefeest is de Freaky Fun Game in te zetten.

THE FREAK FUN GAME

De Freaky Fun Game is ideaal voor grote evenementen, voor winkelcentrums, jeugdkampen en campings.
Maar ook voor een kinderfeest of familiefeest is de Freaky Fun Game in te zetten.