Video Aspect Ratio: 4:1

Workshop goochelen | Leer goochelen van een PRO

Leer de geheimen van een goochelaar tijdens deze goochelworkshop

INFO EN BOEKINGEN

Workshop goochelen | Leer goochelen van een PRO

Leer de geheimen van een goochelaar tijdens deze goochelworkshop

INFO EN BOEKINGEN

Workshop goochelen

In een ongedwongen sfeer maken volwassenen kennis met de geheime kneepjes van het goochelvak. Na de heldere uitleg van Alex kan echt iedereen goochelen! Alex start de workshop met een van zijn beste goocheltrucs. Vervolgens legt hij een truc uit en gaat u aan de slag. Met ballen, kaarten en bekers. Na een korte oefensessie mogen deelnemers hun geleerde kunsten presenteren. Dit zorgt voor hilarische situaties. Wie durft?! Een workshop goochelen is een leuke en gezellige activiteit voor zowel kinderen als volwassenen. Tijdens de workshop gaat u samen met de goochelaar aan de slag om een eigen truc te leren en deze vervolgens op een professionele manier aan elkaar te presenteren. Alex Buijk heeft reeds vele workshops goochelen verzorgd en heeft ook voor u een aantrekkelijk programma.

“We hadden Alex voor een workshop geboekt. Het was erg gezellig, interactief en vooral gaaf om nu een aantal trucs zelf uit te kunnen voeren als ware goochelaars.”

DOORNAKKERS  Eindehoven ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zeer leuk tijdens onze vriendendag, wat hebben wij gelachen en genoten van de goocheltrucs. Je weet het met erg veel enthousiasme te brengen. Alex bedankt!

VRIENDEN UIT Utrecht ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Wij hebben met de ABN Amro bank een hele leuke workshop gevolgd. Dit gaf onze meeting een enorme boost. Leuk hoe Alex met onze ideeën omging.

ABN-AMRO Amsterdam ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Workshop goochelen boeken?

Goochelen is steeds populairder en veel mensen willen graag meer weten over de trucs van de goochelaar. Filmpjes op YouTube worden veelvuldig bekeken en ook televisieprogramma's over professionele goochelaars zijn populair. Ook u kunt een kijkje achter de schermen krijgen door deel te nemen aan een workshop goochelen. Alex heeft workshops goochelen voor diverse doelgroepen en leeftijden.

Met een workshop goochelen
ben je zélf goochelaar

Een workshop goochelen is een leuke activiteit voor bijvoorbeeld een familiereünie, een bruiloft of een entertainment kinderfeestje of een feestje met uw club of verenging. Met de workshops van Alex kan voor een dag- of avondvullend programma worden gezorgd. U krijgt dan eerst wat te horen over de basistechnieken van het goochelen en daarna ziet u hoe een aantal bekende goocheltechnieken werkt. Vervolgens zullen de deelnemers zelf een truc kiezen waarbij ze worden geholpen om die truc zelf te leren. Daarna maakt iedereen zich klaar voor de presentatie en bouwen we samen een heuse, professionele goochelshow. Een workshop goochelen staat garant voor een unieke ervaring!

Zoek je goochelaar maar geen goochelshow?

De tofste goochelshow voor jong en oud

Tafelgoochelaar

Workshop goochelen leer goochelen van een echte pro

Goochelshow

Beurs goochelaar boeken. De leukste goochelaar bij jullie op de beursstand

Beurs goochelaar

logo onthullen van jullie bedrijf, vuurwerk spektakel

Logo onthulling

Een groot succes met een goochelworkshop van Alex Buijk

Waarom een goochelaar? Omdat een goochelaar zorgt voor een magisch tintje aan jouw feest. Of het nu gaat om een klein feest of juist een groot gebeuren. Of het nu gaat om jonge gastjes of hoogbejaard publiek. Iedere leeftijd is geboeid door illusies, door magie, door een bruisende act met goocheltrucs. Zeker als deze worden uitgevoerd met veel passie en inlevingsvermogen. We worden geprikkeld door dingen die niet te verklaren zijn en willen weten hoe het kan… We laten ons willens en wetens beet nemen en genieten er ook nog van! Zeg nou zelf: welk kind is opgegroeid zonder goocheldoos? Dat zullen er weinig zijn. T.V. shows met illusionisten, goochelaars of andere magiërs worden dan ook goed bekeken, dus ‘waarom een goochelaar’ is niet zo moeilijk te raden (een stuk sneller dan het raden hoe een goocheltruc nu gaat…)!

  Boek een goochelworkshop op jouw event!

Heb je vragen over mijn goochelworkshop, mijn tarieven, de voordelen van een goochelaar op jouw feest of wil je direct boeken? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik beantwoord graag al je vragen en samen zullen we jouw feest onvergetelijk maken!

Alex Buijk Create Your Own Magic