arrow_drop_up arrow_drop_down

Direct meer informatie

Info en boekingen

Direct meer informatie

Info en boekingen
3 augustus 2016 

Goochelaar Den Haag

Een uniek feestje geven? Huur een goochelaar in Den Haag in

Geeft u binnenkort een feestje en wilt u dat de gasten van uw feestje nog lang na zullen praten over het evenement? Dan kunt u uw feestje een uniek element geven door een goochelaar in te huren. Als professionele goochelaar ben ik actief in het hele land en geef ik geweldige shows in allerlei grote steden. Ook als u in Den Haag woont of hier uw feestje geeft, kom ik graag langs om uw gasten te entertainen.

Een goochelaar in Den Haag aan huis

Als goochelaar kom ik graag naar de locatie van uw feestje om een show te geven. U kunt mij inhuren als u een feestje geeft in uw eigen woning, zoals een kinderfeestje voor uw zoon of dochter, maar ook als u een feestje geeft in een restaurant, hotel, bedrijfspand of een andere locatie. Ik neem alle spullen mee die ik nodig heb voor mijn show en u hoeft enkel te gaan zitten om van mijn voorstelling te genieten.

U kunt een goochelaar Den Haag inhuren voor een kinderfeestje, maar ook voor feestjes van volwassenen. Ik kan niet alleen (jonge) kinderen entertainen, maar ben ook gespecialiseerd in het geven van shows voor volwassenen.

Meer weten? Stel uw vragen direct

Wilt u meer weten over mijn shows in Den Haag of wat ik voor u kan betekenen als professionele en ervaren goochelaar? Neem dan contact met mij op en stel al uw vragen. Ook als u een offerte aan wil vragen om mij in te huren als goochelaar in Den Haag voor uw feestje, kunt u contact met mij opnemen.

Over de schrijver

 Boek mij op jouw event!

Heb je vragen over de shows die ik geef, mijn tarieven,

de voordelen van een goochelaar op jouw feest of een opmerking?

Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik beantwoord graag al je vragen en samen zullen we jouw feest onvergetelijk maken!

Ook voor maatwerk kun je bij mij terecht.

 Boek mij op jouw event!

Heb je vragen over de shows die ik geef, mijn tarieven,

de voordelen van een goochelaar op jouw feest of een opmerking? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik beantwoord graag al je vragen en samen zullen we jouw feest onvergetelijk maken!

Ook voor maatwerk kun je bij mij terecht.

Koekje erbij