Direct meer informatie

Info en boekingen

Direct meer informatie

Info en boekingen
Goochelaar Dordrecht

Een bijzonder feestje met een goochelaar in Dordrecht

Geeft u binnenkort een kinderfeestje voor uw zoon of dochter, heeft u een jubileum op de planning staan of gaat u binnenkort trouwen? Dan kunt u uw feestelijke gelegenheid extra bijzonder maken door gebruik te maken van mijn diensten als professionele goochelaar in Dordrecht. Wat voor feest u ook geeft en wat voor gasten er ook op uw feestje komen: ik kom graag langs om de bezoekers van uw feest te entertainen.

Een goochelaar voor kinderen en volwassenen

Als professionele goochelaar kan ik allerlei doelgroepen vermaken met mijn bijzondere shows. Ik heb speciale shows voor (jonge) kinderen, maar kan ook optreden voor volwassenen. Niet alleen als u een kinderfeestje geeft in Dordrecht, maar ook als u een goochelaar in Dordrecht zoekt voor een jubileum, een bedrijfsfeest of een bruiloft bent u bij mij aan het juiste adres.

Ik heb al vele optredens gegeven in Dordrecht en weet precies hoe ik de gasten van uw feestje moet vermaken. Uiteraard stem ik mijn show ook af op uw specifieke wensen en verwachtingen, zodat u als gastheer of gastvrouw ook helemaal tevreden bent met mijn kunsten als goochelaar in Dordrecht.

Vragen? Neem contact met mij op

Heeft u vragen over mijn diensten als goochelaar in Dordrecht of bent u benieuwd op welke kosten u moet rekenen als u mij in wil huren voor uw feestje? Neem dan contact met mij op om uw vragen te stellen of een offerte aan te vragen.

Over de schrijver
Reactie plaatsen

 Boek mij op jouw event!

Heb je vragen over de shows die ik geef, mijn tarieven,

de voordelen van een goochelaar op jouw feest of een opmerking?

Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik beantwoord graag al je vragen en samen zullen we jouw feest onvergetelijk maken!

Ook voor maatwerk kun je bij mij terecht.

 Boek mij op jouw event!

Heb je vragen over de shows die ik geef, mijn tarieven,

de voordelen van een goochelaar op jouw feest of een opmerking? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik beantwoord graag al je vragen en samen zullen we jouw feest onvergetelijk maken!

Ook voor maatwerk kun je bij mij terecht.