Direct meer informatie

Info en boekingen

Direct meer informatie

Info en boekingen
Goochelaar Etten-Leur

Als u een feestje organiseert, wilt u natuurlijk dat dit feest op en top geslaagd is. U wilt niet alleen dat uw gasten zich vermaken, maar het liefst ook dat er nog maanden over uw feestje gepraat wordt. Om dit te bereiken, moet u uw feestje een uniek element geven. Als goochelaar in Etten-Leur help ik u graag dit unieke en onvergetelijke element aan uw feestelijke gelegenheid toe te voegen.

Jeugdland Etten-Leur

Tijdens jeugdland Etten-Leur heb ik al meermaals mogen optreden. zo gaf ik een goochelshow in 2015 op de wipakker en ook nog een een goochelshow in gebouw de beuken. wat een genot was dat om al die kinderen te zien stralen.

Goochelaar jeugdland Etten-Leur Goochelaar jeugdland Etten-Leur Goochelaar jeugdland Etten-Leur

De organisatie dacht daar ook zo over want een jaar later in 2016 mocht ik opnieuw mijn goochel kunsten in Etten-Leur vertonen tijdens jeugdland. Ditmaal trad ik op met mijn gloed nieuwe show “de Wonderkroon”* Ook was BN de Stem uitgenodigd en die zetten er een mooi artikel van in de krant.

Goochelaar Jeugdland Etten-Leur

*meer informatie vind u op www.dewonderkroon.nl 

Een goochelaar Etten-Leur: leuk voor kinderen en volwassenen

Een goede goochelaar Etten-Leur kan niet alleen kinderen vermaken, maar heeft ook speciale shows voor volwassenen. Als ervaren goochelaar kan ik niet alleen de jongere toeschouwers van mijn shows betoveren, maar kan ik ook volwassenen entertainen. Uiteraard stem ik mijn shows en trucs helemaal op mijn publiek af, zodat iedereen op en top vermaakt wordt.

Door de veelzijdigheid van mijn shows, kunt u mij voor verschillende soorten feesten inhuren. Uiteraard kom ik graag naar het kinderfeestje van uw zoon of dochter om hier voor vermaak te zorgen, maar dit is niet het enige wat ik als goochelaar in Etten-Leur kan doen. Zo kan ik ook langskomen op uw verjaardagsfeest, bruiloft, jubileumfeest of bedrijfsfeest, zelfs als hier enkel volwassenen aanwezig zijn.

Vragen? Neem contact met een goochelaar die optreed bij u in Etten-Leur.

Heeft u vragen over mijn shows of wilt u meer weten over mijn tarieven? Neem dan contact met mij op. Bent u overtuigd van mijn kunsten als goochelaar in Etten-Leur, dan kunt u mij direct inhuren om uw feestje tot een groot succes te maken.

Over de schrijver
Reactie plaatsen

 Boek mij op jouw event!

Heb je vragen over de shows die ik geef, mijn tarieven,

de voordelen van een goochelaar op jouw feest of een opmerking?

Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik beantwoord graag al je vragen en samen zullen we jouw feest onvergetelijk maken!

Ook voor maatwerk kun je bij mij terecht.

 Boek mij op jouw event!

Heb je vragen over de shows die ik geef, mijn tarieven,

de voordelen van een goochelaar op jouw feest of een opmerking? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik beantwoord graag al je vragen en samen zullen we jouw feest onvergetelijk maken!

Ook voor maatwerk kun je bij mij terecht.