Page content

Goochelaar Amsterdam

Goochelaar Amsterdam

Goochelaar in Amsterdam aan het zoeken? Dan bent u bij Alex Buijk aan het juiste adres.Goochelaar Alex Buijk treed regelmatig in Amsterdam. U wilt uw gasten verrassen met iets waar ze met veel plezier aan terugdenken? Met goochelaar Alex Buijk geeft u uw gasten een onvergetelijke ervaring cadeau. Uw feest, diner of kinderevent slaagt beter met de magische goocheltrucs van Alex Buijk. Bekijk hier onder snel de promotie film van goochelaar Alex Buijk en laat u overtuigen waarom te kiezen voor deze top goochelaar.

Zoekt u een goochelaar in Amsterdam?

Goochelaar Alex Buijk treed regelmatig op in de hoofdstad van Nederland, het leuke van goochelen in Amsterdam is dat het altijd weer geweldig is om op schitterende locaties te komen. Zo mocht Alex optreden op een 50 jarige bruiloft die gevierd werd op een rondvaart boot. Dit was een hele gave ervaring

Goochelaar Amsterdam

maar ook straatoptredens op de dam waren geweldig om te doen. Een hele mooie ervaring was de goochelen in de RAI Amsterdam. Hier mocht ik tijdens een beurs alle aanwezige gasten entertainen met mijn magic acts.

Goochelaar Amsterdam

Waarom Goochelaar Alex Buijk?

  • 10 jaar in het vak!
  • Berekend geen reiskosten
  • Alle shows vol interactie
  • Treed op in heel België
  • Niet goed, geld terug garantie! Niet tevreden = Niet betalen
  • Altijd een geslaagd event

Goochelaar voor verschillende goochelacts

U kunt goochelaar Alex Buijk huren voor verschillende soorten goochelacts. Van grote publieks- en kindershows, tot tafelgoochelen, workshops en shows op maat. Alles is mogelijk.

Wilt u bijvoorbeeld iets heel persoonlijks voor uw gasten? Kies dan voor tafelgoochelen.
Korte goochelacts bij uw gasten aan tafel. Geschikt voor een bruiloft of diner.

Wilt u bijvoorbeeld een groep kinderen vermaken? Kies dan een van de vrolijke goochelshows voor kinderen. U kunt Alex ook boeken voor een kinderfeestje.

Speciale wensen of meer info over Alex’s shows?

Ervaar het zelf en boek goochelaar Alex Buijk van Bougé Magic.
Bel Alex op 06-14668351 of vul nu het contactformulier in.

Graag tot ziens in Amsterdam.