Page content

Goochelaar Breda

Goochelaar Breda

Goochelaar in Breda aan het zoeken? Goochelaar Alex Buijk treed regelmatig in Breda. Alex woont in Roosendaal en daarom komt het vaak voor dat Alex wordt geboekt voor een goochelact in Breda. Elk jaar mag Alex weer optreden in het kasteel van Breda om tijdens het kerstdiner van de KMA voor de nodige magie te zorgen. Bekijk hier onder snel de promotie film van goochelaar Alex Buijk en laat u overtuigen waarom te kiezen voor deze top goochelaar.

Goochelaar Breda huren die van uw feest een succes maakt!

Bent u op zoek naar een goochelaar in Breda? Dan bent u bij Alex Buijk aan het juiste adres.
U wilt uw gasten verrassen met iets waar ze met veel plezier aan terugdenken? Met goochelaar Alex Buijk geeft u uw gasten een onvergetelijke ervaring cadeau. Uw feest, diner of kinderevent slaagt beter met de magische goocheltrucs van Alex Buijk.

 Goochelaar in Breda

Goochelaar in Breda voor een top feest vol interactie

Een goochelaar in Breda huren kan lastig zijn gezien er vele  goochelaars zijn, maar u bent bij goochelaar Alex Buijk op het juiste adres. Huur Goochelaar Alex Buijk in voor een onvergetelijke dag. Er zijn verschillende goochelshows te boeken met veel interactie en vooral veel humor!
U kunt terecht voor; o.a. goochel workshops, tafelgoochelaar. Alex verzorgd entertainment op bijvoorbeeld; kinderfeestjes, kindershows op scholen, entertainment op bruiloften, evenementen en  nog meer. bekijk rustig de website voor alle mogelijkheden of neem direct contact op.

Waarom Goochelaar Alex Buijk?

  • 10 jaar in het vak!
  • Berekend geen reiskosten
  • Alle shows vol interactie
  • Treed op in heel België
  • Niet goed, geld terug garantie! Niet tevreden = Niet betalen
  • Altijd een geslaagd event

Ook benieuwd wat Alex Buijk voor u kan betekenen op uw evenement in Breda?
Neem dan vrijblijvend contact op of bel direct met 0614668351