Video Aspect Ratio: 4:1

Goochelshow kinderen

De coolste goochelshow voor stoere kinderen

Bekijk de hele video

Goochelaar huren voor kinderen

Tijdens deze goochelshow worden er scene's gespeeld uit Chico's tovershow en uit de Cool Factor. Het is een show waarbij zowel de jongste als de oudste kinderen alle aandacht krijgen. Door de leuke, coole, spannende en toffe trucs zullen zowel de kleintjes maar ook zeker de oudere kinderen zich niet vervelen. Zeker niet te kinderachtig voor de pubers en niet te spannend voor de jongste kids. Zoek je juist een goochelshow voor de onderbouw met de leeftijden van 4 tot 8 jaar kijk dan eens naar Chico's Tovershow (goochelaar voor kinderen). Zijn de kinderen al wat ouder bekijk dan eens de de super gave show de
Cool Factor (een coole goochelshow voor kinderen) Ben je juist op zoek naar een goochelaar op een kinderfeestje bekijk dan hier de mogelijkheden.

Goochelaar huren voor kinderen

Wat kon Alex de 250 kinderen goed bezig houden, Wij vonden het erg lastig om de leeftijd 4 tot 12  in een keer te amuseren. Voor Alex was dat geen probleem. 45 minuten lang bleven de kinderen geboeid. Alex nogmaals bedankt.


Linda vermeulen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Wij hebben Alex nu voor de 3de keer oprij geboekt en de kinderen blijven het leuk vinden. Stiekem vinden de leraren het ook geweldig. Vooral de leuke grapjes en interactie doen het erg goed. ga zo door en wij zien jou volgend jaar hopelijk weer opnieuw.

Juliana school ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Wij hadden de goochelshow geboekt voor ons eindfeest op school. Iedereen heeft met vol verbazing gekeken. Het is vooral leuk dat je iedereen ziet meedoen. Wij vonden het super dat je er was Alex.


Patricia en Sofi ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 

Top show voor kinderen

Goochelaar huren voor kinderen?

Zoek je goochelaar maar geen kindergoochelaar?

De tofste goochelshow voor jong en oud

Goochelshow

Workshop goochelen leer goochelen van een echte pro

Goochelworkshop

Beurs goochelaar boeken. De leukste goochelaar bij jullie op de beursstand

Beurs goochelaar

tafelgoochelaar / rondlopende goochelaar

Tafelgoochelaar

De combi show, de show voor jong en oud