Goochelaar in Aa en Hunze huren? Boek goochelaar Alex Buijk

Goochelaar in Aa en Hunze huren? Boek goochelaar Alex Buijk

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Aa en Hunze.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

INFO EN BOEKINGEN

Goochelaar Aa en Hunze inhuren? Boek Alex Buijk

Zoek jij nog iets leuks dat jou feest er net even wat anders uit laat zien dan alle andere? Dan ben je hier op het juiste adres. Ik kan jou evenement helemaal compleet maken en kan ervoor zorgen dat dit een onvergetelijke dag voor jou en al je gasten zal worden. Als je verder leest vind je meer informatie.

Ben je op zoek naar een origineel entertainment idee voor op jou feest of event? Als goochelaar ben ik de ideale oplossing. Ik hoor je al denken. Een goochelaar dat is toch voor kinderen? Nee ik geef vooral shows aan volwassen en op vele verschillende soorten feestjes zoals : bruiloften, feesten, partijen, kerstborrels, nieuwjaarsrecepties en bedrijfsfeesten.

Alex kwam als verassing op de receptie van onze bruiloft. En dat kunnen wij echt iedereen aanbevelen! Wat een ontzettend leuke en enthousiaste man. Hij betrekt iedereen bij zijn trucs en mengt zich als gast leuk tussen de mensen.

Gert-Jan en Joline ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex heeft onze groep op ludieke wijze vermaakt tijdens het eten met zijn interactieve trucs. We zagen de verwondering op de gezichten verschijnen bij zijn trucs. We hebben veel positieve reacties ontvangen en ik kan Alex van harte aanbevelen als 'act' bij een grote groep.

Ben wekker ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex, je show/optreden is bij iedereen heel erg goed ontvangen.
iedereen was enthousiast, enkele reacties: Gaaf, je staat er boven op en nog weet je niet hoe hij het doet. Superleuk en ook hoe hij je betrekt bij de act. ik kan spreken van een geslaagde avond.

Ronald Havermans ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Goochelaar in Aa en Hunze huren? Boek goochelaar Alex Buijk

Goochelaar op feest, 

bruiloft of diner in Aa en Hunze?

Ik zorg ervoor dat al jou gasten het naar hun zin hebben. Ik ga bij alle tafels langs en loop rond om individuele trucs te doen. Ook zijn er algemene shows waarbij ik mijn kunsten in het vak laat zien. Ik ook acts op maat. Waarbij ze jou logo kunnen gebruiken of iets anders kunnen aanpassen op de manier zoals jij het hebben wil. Ook maak ik gebruik van energizers zodat ze jou publiek bijvoorbeeld ook een boodschap kunnen meegeven maar op een leuke en begrijpelijke manier. Zo trek je de aandacht nog net iets meer en zal iedereen goed opletten omdat het zo spannend is. Ik kan hier dus een lezing houden of dat er een andere spreker is. En dan maak ik het extra interessant door er leuke en toepasselijke trucs bij te demonstreren. Hierdoor zal je meer aandacht van je publiek hebben en zullen er dingen blijven hangen.

Zoals je ziet kan ik variëren in vele verschillende dingen. Ik heb voor al jou gelegenheden wel wat te bieden. Ik ben een professioneel artiest en werk vooral met volwassenen zoals ik al aangegeven had maar kinderfeesten treed ik ook wel eens voor op. Wil jij het feestje van jou kinderen helemaal eruit laten springen en het gespreksonderwerp op school maken. Overigens zullen alle ouders ook verbaasd worden en zal ik jullie allemaal omver blazen!

Goochelaar in Aa en Hunze huren? Boek goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Alex geeft uw
feest meer magie

Heb jij net een nieuw bedrijf en heb een grootse opening? ik kan het nog spectaculairder maken voor je. Ik heb verscheidene manieren om jou hierbij te helpen. Zo kan ik bijvoorbeeld jou logo op een bijzondere manier openbaren. Dit kunnen we bespreken hoe dit zal gebeuren. Er is een manier die toch wel er uit springt dit is door middel van een vuurwerkbord. Hierop zal flash papier gezet worden (een zeer ontbrandbaar soort papier) en dit zal na een speech of presentatie in de brand gaan en zal je gasten doen verbazen. Er zullen vuurwerkfonteinen gaan branden en het nieuwe logo zal zichtbaar worden. Hierbij zorg ik voor de veiligheid en heb ik alles helemaal veilig opgezet en uitgevoerd voor jou. Niemand zal dit verwachten en het zal iedereen doen verbazen.

Weet jij al wat voor show je wilt boeken voor jouw event?

logo onthullen van jullie bedrijf, vuurwerk spektakel

Tafelgoochelaar

De tofste goochelshow voor jong en oud

Goochelshow

Workshop goochelen leer goochelen van een echte pro

Goochelworkshop

Beurs goochelaar boeken. De leukste goochelaar bij jullie op de beursstand

Beurs goochelaar

Goochelaar in Aa en Hunze huren? Boek goochelaar Alex Buijk

Een groot succes met tafelgoochelaar Alex Buijk

Beursgoochelen doe ik ook. Heb jij een standje op een beurs dat eraan komt en wil je veel klanten trekken? Wat hier een goede oplossing voor is is dat je dit in mijn handen geeft. Ik zal met behulp van mijn trucjes klanten lokken en naar jou toe brengen waardoor ze positief ingesteld naar jou toe zullen komen. Dit maakt de kans uiteraard iets groter dat zij gebruik zullen maken van jou diensten of jou producen zullen afnemen. Dit is een origineel concept dat je niet bij iedere goochelaar vinden kan.

Ik zorg er voor dat jij klanten krijgt en jij doet de rest. Ik hoop dat ik iets voor je kan betekenen.

    

Zoals je hebt gelezen kan je mij voor al je evenementen inhuren. Als je een leuk feestje hebt zal ik mijn trucs daaraan aanpassen. En als je een bedrijfsfeest hebt zal ik weer andere trucs hebben. Ik heb genoeg te bieden. Ik haal altijd alles uit de kast om mijn klanten een onvergetelijke ervaring te geven en geniet altijd weer van de gezichten die er helemaal niets van begrijpen. Ik geef shows voor iedereen van groot tot klein. Je bent nooit te oud voor een goochelaar. Je zal zien dat je gasten ongelofelijk zullen genieten van mijn optredens. Ik amuseer jou gasten een voor een en doe ook algemene acts. Je hoeft mij niet alleen in te huren op grote evenementen maar je kan mij ook op een gezellig avondje met je vrienden of familie huren!

 

         

Ben je enthousiast geworden en wil je mij op jou feest hebben? Neem dan nu contact met mij op.

Boek een Goochelaar op jouw event in Aa en Hunze!

Heb je vragen over mijn act als tafelgoochelaar, mijn tarieven, de voordelen van een goochelaar op jouw feest of wil je direct boeken? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik beantwoord graag al je vragen en samen zullen we jouw feest onvergetelijk maken!

Alex Buijk Create Your Own Magic

Ik treed op als goochelaar / illusionist in Drenthe dus ook in:

Heb je nog vragen?

Wil je meer informatie? neem dan via de onderstaande knoppen contact met mij op.

Liever bellen? Dat mag en kan natuurlijk ook

0614668351


Graag tot ziens in Aa en Hunze

Info en boekingen