Goochelaar in Almere inhuren? Boek Alex Buijk

Goochelaar in Almere inhuren? Boek Alex Buijk "TOP goochelaar"

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Almere.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

INFO EN BOEKINGEN

Goochelaar Almere inhuren? Boek Alex Buijk

Het is geweldig om een grote familie te hebben maar iedereen op dezelfde dag samenbrengen is een behoorlijke uitdaging. Als alle agenda’s eindelijk overeen komen en er een datum is geprikt begint het plannen van het feest. Wat ga je doen met een grote familie? Wat ga je doen als iedereen verschilt in leeftijd en interesses? Als je er voor wilt zorgen dat iedereen zich vermaakt is het een behoorlijke uitdaging om een programma samen te stellen dat iedereen leuk vindt. Misschien denk je wel dat het onmogelijk is. Het is natuurlijk niet onmogelijk natuurlijk maar het vraagt wel om wat creativiteit. Er zijn een aantal dingen die we allemaal interessant vinden. We zijn allemaal geïnteresseerd in gezelligheid, in lekker eten en ontspanning en vermaak. Daarom zijn er ook altijd een aantal onderwerpen waarover we maar niet uitgepraat raken. Een nieuwe tv show of een serie of een leuke voorstelling die we hebben gezien schept een band. Stel je nu eens voor dat je een programma kunt samenstellen voor alle leeftijden zodat iedereen zich vermaakt. Dat is toch geweldig?

Alex kwam als verassing op de receptie van onze bruiloft. En dat kunnen wij echt iedereen aanbevelen! Wat een ontzettend leuke en enthousiaste man. Hij betrekt iedereen bij zijn trucs en mengt zich als gast leuk tussen de mensen.

Gert-Jan en Joline ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex heeft onze groep op ludieke wijze vermaakt tijdens het eten met zijn interactieve trucs. We zagen de verwondering op de gezichten verschijnen bij zijn trucs. We hebben veel positieve reacties ontvangen en ik kan Alex van harte aanbevelen als 'act' bij een grote groep.

Ben wekker ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex, je show/optreden is bij iedereen heel erg goed ontvangen.
iedereen was enthousiast, enkele reacties: Gaaf, je staat er boven op en nog weet je niet hoe hij het doet. Superleuk en ook hoe hij je betrekt bij de act. ik kan spreken van een geslaagde avond.

Ronald Havermans ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Goochelaar in Almere inhuren? Boek Alex Buijk

Goochelaar op feest, 

bruiloft of diner in Almere?

Een programma voor iedereen. Begin de dag met een leuk spelparcours voor de kinderen, doe dit buiten zodat de jongste kinderen hun energie kwijt kunnen. Vervolgens verplaats je het feest naar binnen waar je gebruik maakt van een heerlijke lunch. Een goochelaar maakt er een geweldige show van en zorgt ervoor dat deze voorstelling helemaal is toegepast op het publiek. Voor het feest neemt de goochelaar nog even contact met je op om een aantal dingen te bespreken. Hierdoor maakt de goochelaar er een geweldige show van die iedereen leuk vindt. De kleintjes kijken met open ogen en mond naar de voorstelling terwijl de rest van de familie ook graag mee kijkt. Want het maakt niet uit hoe jong of oud je bent. De goochelaar in Almere is er voor de hele familie. Iedereen gaat van de show genieten, we vinden het allemaal leuk om naar te kijken. De volwassenen proberen altijd te ontdekken wat ik precies doe maar ik zorg ervoor dat er niemand achter komt. De kinderen die vinden het betoverend wat ik allemaal doe op het podium.

Goochelaar in Almere inhuren? Boek Alex Buijk

Goochelaar Alex geeft uw
feest meer magie

Maak je dus niet meer druk over het familie feest, ik zorg ervoor dat er niets in de soep loopt en help je om er een knallend feest van te maken. Een feest waar iedereen zich supergoed vermaakt. Zodat jij je geen zorgen meer hoeft te maken maar gerustgesteld kan meegenieten van de voorstelling. Een familie feest hoort een feest te zijn voor de hele familie en daar zorg ik graag voor met mijn jarenlange ervaring.

Ik kan voor elke leeftijd een leuke voorstelling opstellen en zorg ervoor dat iedereen zich vermaakt. Om het feest nog wat specialer te maken vind ik het leuk om wat grappige feitjes te weten over de familieleden zodat ik dit kan terugbrengen in mijn voorstelling. Dit zal de voorstelling nog specialer maken en zorgt ervoor dat iedereen op het puntje van zijn stoel zit.

Weet jij al wat voor show je wilt boeken voor jouw event?

logo onthullen van jullie bedrijf, vuurwerk spektakel

Tafelgoochelaar

De tofste goochelshow voor jong en oud

Goochelshow

Workshop goochelen leer goochelen van een echte pro

Goochelworkshop

Beurs goochelaar boeken. De leukste goochelaar bij jullie op de beursstand

Beurs goochelaar

Goochelaar in Almere inhuren? Boek Alex Buijk

Een groot succes met tafelgoochelaar Alex Buijk

Door mij als goochelaar in Almere in te schakelen weet je zeker dat je feest op rolletjes loopt. Helemaal als je het op een locatie viert waar alles beschikbaar is, zodat je gasten zelf een drankje of hapje kunnen halen en daarna rustig kunnen aanschuiven om te genieten. Familie feesten vind ik de leukste feesten die er zijn omdat de leeftijden zo verschillend zijn. Dit maakt mijn publiek heel divers en dat vind ik een leuke uitdaging. Niets is zo bijzonder dan een diverse groep mensen optimaal te vermaken. Mijn doel is bereikt als iedereen een geweldige ontspannen middag heeft gehad.

Een familiefeest

Ben je nu een familie feest aan het organiseren en zit je met je handen in het haar, haal dan eens rustig adem. Het is niet nodig om in paniek te raken. Ga eerst op zoek naar een geschikte locatie voor alle leeftijd en regel vervolgens een goochelaar in Almere die je helpt om van het feest een geweldige beleving te maken. Zorg voor voldoende spellen en manieren om buiten te spelen voor de kinderen. En laat mij je helpen om met mijn ervaring iedereen te vermaken. Zo weet je dat de hele familie het naar zijn zin heeft en het feest dit jaar een geweldig feest wordt.

Boek een Goochelaar op jouw event in Almere!

Heb je vragen over mijn act als tafelgoochelaar, mijn tarieven, de voordelen van een goochelaar op jouw feest of wil je direct boeken? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik beantwoord graag al je vragen en samen zullen we jouw feest onvergetelijk maken!

Alex Buijk Create Your Own Magic

Ik treed op als goochelaar / illusionist in Flevoland dus ook in:

Heb je nog vragen?

Wil je meer informatie? neem dan via de onderstaande knoppen contact met mij op.

Liever bellen? Dat mag en kan natuurlijk ook

0614668351


Graag tot ziens in Almere

Info en boekingen