Goochelaar Ameland huren? Boek Alex Buijk

Goochelaar Ameland huren? Boek Alex Buijk

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Ameland.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

INFO EN BOEKINGEN

Goochelaar Ameland inhuren? Boek Alex Buijk

Ben je op zoek naar een goochelaar in Ameland?
Heb je binnenkort een verjaardag of een groot feest op de planning staan? Wil je van dit feestje echt iets bijzonders maken en ben je opzoek naar een unieke vorm van entertainment. Een vorm van vermaak waardoor je gasten een onvergetelijke avond hebben? Een avond waarbij ze zich verbazen maar ook ontzettend hard moeten lachen. Een heerlijke ontspannen avond voor al je gasten is mogelijk door een goochelaar in Ameland in te huren. Veel mensen denken dat een goochelaar alleen maar leuk is voor kinderen. Veel mensen denken dan ook niet snel aan een goochelaar als entertainment maar een goochelaar vermaakt jong en oud. Dus ook voor een feest of verjaardag is het geweldig om een goochelaar in te schakelen.

Alex kwam als verassing op de receptie van onze bruiloft. En dat kunnen wij echt iedereen aanbevelen! Wat een ontzettend leuke en enthousiaste man. Hij betrekt iedereen bij zijn trucs en mengt zich als gast leuk tussen de mensen.

Gert-Jan en Joline ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex heeft onze groep op ludieke wijze vermaakt tijdens het eten met zijn interactieve trucs. We zagen de verwondering op de gezichten verschijnen bij zijn trucs. We hebben veel positieve reacties ontvangen en ik kan Alex van harte aanbevelen als 'act' bij een grote groep.

Ben wekker ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex, je show/optreden is bij iedereen heel erg goed ontvangen.
iedereen was enthousiast, enkele reacties: Gaaf, je staat er boven op en nog weet je niet hoe hij het doet. Superleuk en ook hoe hij je betrekt bij de act. ik kan spreken van een geslaagde avond.

Ronald Havermans ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Goochelaar Ameland huren? Boek Alex Buijk

Goochelaar op feest, 

bruiloft of diner in Ameland?

Als je een feest viert heb je het al druk genoeg. Je vindt het belangrijk dat je gasten het naar hun zin hebben en je bent dan druk bezig met het rondbrengen van voldoende hapjes en drankjes. Je wilt graag met al je gasten een praatje maken en vind het belangrijk dat je gasten een leuke avond hebben.  Je bent natuurlijk een goede gastheer en daarom is het belangrijk voor je dat je gasten zich ook echt goed vermaken. Entertainment is dus ook een belangrijk onderdeel van het programma. En dat is logisch. Want als je gasten zich goed vermaken kan jij ook echt genieten van je feest. Met mijn jarenlange ervaring kan ik van elk feest een geweldige ervaring maken. Hierdoor kan jij echt genieten van je feest en kan ik mijn werk gebruiken om je gasten te verbazen en aan het lachen te maken.

Goochelaar Ameland huren? Boek Alex Buijk

Goochelaar Alex geeft uw
feest meer magie

Voor elk feest

Het maakt niet uit wat voor feest je geeft. Of dit nu een verjaardagsfeest is met je vrienden of dat je een personeelsfeest met je bedrijf. Of een familiefeest met een supergrote familie. Als er een groep mensen bij elkaar komt is dan is er een groot gevaar. Verveling en een ongemakkelijke sfeer. Deze twee verpesten elk feest. Gelukkig kan ik je daarmee helpen.
Door mijn werk kan ik verschillende groepen mensen vermaken en van elk feest een onvergetelijke ervaring maken. Geen uitdaging is mij te gek en ik vind het geweldig om met een diverse groep mensen te werken. Of de groep nu heel verschillend is van leeftijd of van persoonlijkheden, het maakt voor mij niets uit. Ik vind het alleen maar leuk als ik weer een andere act kan opvoeren en ervoor kan zorgen dat je gasten met een grote glimlach naar huis gaan.

Weet jij al wat voor show je wilt boeken voor jouw event?

logo onthullen van jullie bedrijf, vuurwerk spektakel

Tafelgoochelaar

De tofste goochelshow voor jong en oud

Goochelshow

Workshop goochelen leer goochelen van een echte pro

Goochelworkshop

Beurs goochelaar boeken. De leukste goochelaar bij jullie op de beursstand

Beurs goochelaar

Goochelaar Ameland huren? Boek Alex Buijk

Maak je feest bijzonder en uniek

Wil je het nu eens anders aanpakken dan normaal. En wil je echt opvallen met je feest. Juist omdat het anders en uniek is. Dan is het een geweldige kans om een goochelaar in te schakelen. Een goochelaar kan iedereen vermaken en hierdoor zal je met veel meer plezier rondlopen op je eigen feest. Je hoeft immers niets meer te doen, de druk is van je schouders. Het is nu niet meer jouw taak om iedereen de hele avond te vermaken. Voel je niet meer schuldig omdat je niet aan al je gasten evenveel tijd besteed maar zorg ervoor dat al je gasten zich vermaken.

Een goochelaar is dus een unieke mogelijkheid om al je gasten te vermaken. Door het eens op een andere manier te doen val je tenminste op. Dat is alleen maar leuk want veel feestjes zijn niet zo bijzonder meer.

Jij kan hier dus verandering in aanbrengen. Zorg ervoor dat al je gasten zich op je volgende feestje supergoed vermaken. Maar er is een klein probleem, je gasten verwachten nu elk jaar weer een uniek feest.

Maar daar kan ik je natuurlijk altijd mee helpen.

Neem je contact op?

Heb je nu een uniek feest op het programma staan en wil je het anders aanpakken. Misschien heb je nog wat vragen over wat ik precies voor je kan betekenen. Elk feest is weer anders en vraagt ook om een andere aanpak. Neem contact met mij op en we kijken samen of mijn show ook een unieke ervaring is voor je volgende feest. Want een goochelaar huren in Ameland is echt geweldig. Dit is de unieke ervaring die je van je feest echt een topfeest maakt.

            

Pas op, dit is een verslavend leuke ervaring. Als je feest een knalfeest wordt,
begrijp je natuurlijk wel dat je niet meer zonder goochelaar kunt

Boek een Goochelaar op jouw event in Ameland!

Heb je vragen over mijn act als tafelgoochelaar, mijn tarieven, de voordelen van een goochelaar op jouw feest of wil je direct boeken? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik beantwoord graag al je vragen en samen zullen we jouw feest onvergetelijk maken!

Alex Buijk Create Your Own Magic

Ik treed op als goochelaar / illusionist in Friesland dus ook in:

Heb je nog vragen?

Wil je meer informatie? neem dan via de onderstaande knoppen contact met mij op.

Liever bellen? Dat mag en kan natuurlijk ook

0614668351


Graag tot ziens in Ameland

Info en boekingen