Goochelaar Appingedam boeken? Boek een TOP Illusionist

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Appingedam.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

INFO EN BOEKINGEN

Goochelaar Appingedam inhuren? Boek Alex Buijk

Organiseer je een groot evenement voor je bedrijf en wil je de gasten een leuke middag bezorgen? Een middag waarbij ze met een goed gevoel terugdenken aan je open dag. Als bedrijf wil je natuurlijk dat al je bezoekers met een goed gevoel de deur uit gaan. Voor het organiseren van je open dag is het nodig dat je over een aantal dingen goed nadenkt. Het eerste aandachtspunt is de promotie van je uitnodiging door flyers en andere mogelijke reclames. Daarnaast bedenk je een plan waardoor je precies weet hoe de middag gaat verlopen. De kans is groot dat je niet overal kunt zijn en al je gasten kan vermaken. Dat hoeft ook niet, doordat je een programma samenstelt voor de hele middag is er genoeg te doen. Door een goed gevuld programma geniet jezelf meer van deze middag en zorg je er ook nog eens voor dat er genoeg is te doen waardoor niemand zich verveeld.

Alex kwam als verassing op de receptie van onze bruiloft. En dat kunnen wij echt iedereen aanbevelen! Wat een ontzettend leuke en enthousiaste man. Hij betrekt iedereen bij zijn trucs en mengt zich als gast leuk tussen de mensen.

Gert-Jan en Joline ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex heeft onze groep op ludieke wijze vermaakt tijdens het eten met zijn interactieve trucs. We zagen de verwondering op de gezichten verschijnen bij zijn trucs. We hebben veel positieve reacties ontvangen en ik kan Alex van harte aanbevelen als 'act' bij een grote groep.

Ben wekker ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex, je show/optreden is bij iedereen heel erg goed ontvangen.
iedereen was enthousiast, enkele reacties: Gaaf, je staat er boven op en nog weet je niet hoe hij het doet. Superleuk en ook hoe hij je betrekt bij de act. ik kan spreken van een geslaagde avond.

Ronald Havermans ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Goochelaar Appingedam boeken? Boek een TOP Illusionist

Goochelaar op feest, 

bruiloft of diner in Appingedam?

Zorg goed voor je gasten door een interessant programma samen te stellen.

Maak een aparte ruimte klaar voor het entertainment van je feest. Door een professionele goochelaar in Appingedam in te schakelen zorg je ervoor dat je gasten voldoende te doen hebben. Met een leuk programma vermaken je gasten zich op en top. Zorg dus voor een spetterende bijzondere middag door een goochelaar in Appingedam in te schakelen.

Met de magische goocheltrucs verast de goochelaar al je gasten. Door je gasten te vermaken en tegelijkertijd ook nog wat bij te brengen over je bedrijf gebruik je een ideale combinatie. Door deze combinatie verbind je twee bijzondere dingen met elkaar die van de middag een speciale gelegenheid maken.

Goochelaar Appingedam boeken? Boek een TOP Illusionist

De beste hulp voor je evenement

Het mooie van het vermaken van je gasten is dat de gasten meteen een goed gevoel krijgen over je bedrijf. Dit werkt natuurlijk altijd in je voordeel. Wat de reden van je open dag ook is het is altijd een goed idee om een positieve sfeer te creëren. Door een voorstelling te laten opvoeren door een professionele goochelaar in Appingedam zorg je dus goed voor je bedrijf en voor je gasten. Als er een grote groep aanwezig is tijden je open dag zullen ze echt genieten van deze speciale voorstelling. Door de magische trucjes maakt de goochelaar in Appingedam je gasten aan het lachen en maakt hij er een bijzonder feest van.

Weet jij al wat voor show je wilt boeken voor jouw event?

logo onthullen van jullie bedrijf, vuurwerk spektakel

Tafelgoochelaar

De tofste goochelshow voor jong en oud

Goochelshow

Workshop goochelen leer goochelen van een echte pro

Goochelworkshop

Beurs goochelaar boeken. De leukste goochelaar bij jullie op de beursstand

Beurs goochelaar

Goochelaar Appingedam boeken? Boek een TOP Illusionist

Het vermaken van je gasten met deze TOP goochelaar

Als je het belangrijk vindt om mensen te vermaken en ervoor te zorgen dat je potentiële klanten of studenten een goede eerste indruk opdoen van je bedrijf organiseer dan je open dag tot in de puntjes. Denk overal over na en probeer op die middag zo min mogelijk meer te doen. Want als dit niet nodig is dan bespaart dit je veel rust. Richt de locatie dus mooi in, zorg voor voldoende promotiemateriaal en zorg voor een prettige en gezellige sfeer. Dat zijn de belangrijkste onderdelen van een geslaagde bijeenkomst waarbij je gasten meer informatie geeft over je bedrijf.

Je vindt het natuurlijk wel belangrijk dat je gasten na dit evenement begrijpen wat je precies doet en wat voor overwinningen je hebt behaald de afgelopen tijd.

Maak er dus een geweldig bedrijf evenement van waar je gasten het helemaal naar hun zin hebben. Als je een aantal dingen goed regelt en ervoor zorgt dat je gasten ontspannen rondlopen breng je een positief beeld van je bedrijf naar je gasten. Een beeld waar je trots op bent. Wat voor evenement je nu organiseert maakt niets uit. Zorg goed voor je gasten om je doelen te behalen. Of je nu nieuwe medewerkers wil aantrekken of nieuwe investeerders of een prestatie wilt vieren maakt niet uit. Met een goochelaar in Appingedam gaat het je zeker lukken.

         

Schakel nu een professional in voor je bedrijfsfeest en zorg ervoor dat al je gasten zich prima vermaken. Als iedereen met een grote glimlach rondloopt is de kans groter dat je op een ontspannen manier je informatie deelt. Maak het jezelf makkelijker om ene groot deel van het entertainment uit handen te geven.

De reden voor je open dag. Tijdens een open dag wil je een goede indruk achter laten bij al je bezoekers. Wat de reden van de open dag ook is. Misschien organiseer je het omdat je meer mensen kennis wilt laten maken met je opleidingen of ervoor wilt zorgen dat er meerdere vacatures worden opgevuld. Een andere mogelijkheid is dat je de omgeving wilt laten zien wat je de afgelopen tijd precies hebt gedaan.

Boek een Goochelaar op jouw event in Appingedam!

Heb je vragen over mijn act als tafelgoochelaar, mijn tarieven, de voordelen van een goochelaar op jouw feest of wil je direct boeken? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik beantwoord graag al je vragen en samen zullen we jouw feest onvergetelijk maken!

Alex Buijk Create Your Own Magic

Ik treed op als goochelaar / illusionist in Groningen dus ook in:

Heb je nog vragen?

Wil je meer informatie? neem dan via de onderstaande knoppen contact met mij op.

Liever bellen? Dat mag en kan natuurlijk ook

0614668351

Graag tot ziens in Appingedam

Info en boekingen