Goochelaar in Assen inhuren? Alex maakt jouw feest magisch

Goochelaar in Assen inhuren? Alex maakt jouw feest magisch

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Assen.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

INFO EN BOEKINGEN

Goochelaar Assen inhuren? Boek Alex Buijk

Mensen van jong en oud zijn al decennia lang onder de indruk van de magische wereld. Of het nou tovenaars, heksen of feeën zijn, we hebben er allemaal wel is over gelezen en waren hier vooral op jonge leeftijd geïnteresseerd in. Al dat magie wat deze karakters uit sprookjes en verhalen kon doen liet ons versteld staan. Dit zijn onder andere redens waarom mensen zich hedendaags nog steeds aangetrokken voelen tot magie. Het heeft ons immers vaak op jonge leeftijd gefascineerd of dat nou door sprookjes kwam of door de een eigen goocheldoos onder de bed. Om nog maar te zwijgen hoe er op jonge leeftijd met bewonderd gestaard werd naar een goochelaar als die kwam optreden op een feestje van een vriendje of vriendinnetje, of bij je zelf thuis natuurlijk.

Alex kwam als verassing op de receptie van onze bruiloft. En dat kunnen wij echt iedereen aanbevelen! Wat een ontzettend leuke en enthousiaste man. Hij betrekt iedereen bij zijn trucs en mengt zich als gast leuk tussen de mensen.

Gert-Jan en Joline ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex heeft onze groep op ludieke wijze vermaakt tijdens het eten met zijn interactieve trucs. We zagen de verwondering op de gezichten verschijnen bij zijn trucs. We hebben veel positieve reacties ontvangen en ik kan Alex van harte aanbevelen als 'act' bij een grote groep.

Ben wekker ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex, je show/optreden is bij iedereen heel erg goed ontvangen.
iedereen was enthousiast, enkele reacties: Gaaf, je staat er boven op en nog weet je niet hoe hij het doet. Superleuk en ook hoe hij je betrekt bij de act. ik kan spreken van een geslaagde avond.

Ronald Havermans ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Goochelaar in Assen inhuren? Alex maakt jouw feest magisch

Goochelaar op feest, 

bruiloft of diner in Assen?

Tegenwoordig is goochelen nog steeds een hele interessante manier om een feest of evenement in de stemming te brengen. Het is een opkomend effect dat de muziekoptredens langzaam laat verdwijnen of ruimte te maken voor een goochelshow zoals ik, Alex Buijk geef in steden over heel Nederland zoals in het gezellige Assen. Kies daarom voor iets anders en kies voor mijn mij als goochelaar in Assen voor uw evenement. Ik ben beschikbaar voor zowel feesten en partijen voor jong en oud, maar ik ben ook beschikbaar voor beurzen en evenementen. Tegenwoordig wordt er op een aantal beurzen en evenementen in Nederland, maar ook in het buitenland gebruik gemaakt van een eyecatcher. Zo’n eyecatcher moet het voorkomend publiek interesseren en aantrekken en hoe kan dit nou beter met goochelen. Dankzij mijn goocheltruc zullen uw producten zichzelf verkopen en zal je stand het populairste zijn van de zaal. Magie trekt immers veel kijkers, of het nou een kaarttruc is of een verdwijntruc. Door dit dicht onder de neus van de mensen te doen is het nog verbazingwekkender en blijft het effect nog lang na hangen.

Goochelaar in Assen inhuren? Alex maakt jouw feest magisch

Goochelaar Alex geeft uw
feest meer magie

Tevens zullen de bezoekers deze trucs niet snel vergeten en zal er nog lang over nagepraat worden over het feit hoe het nou mogelijk was. Zelfs de ergste sceptici heb ik op mijn show met een mond vol tanden laten staan. Ik streef naar een hoge klanttevredenheid en dit wordt telkens weer volbracht. Doordat ik al jarenlange ervaring heb in het vak is het een professioneel beroep geworden van mij waardoor ik mee mensenkennis hebben mogen uitbreiden om zo moeiteloos voor elk soort publiek te kunnen staan. Vanwege nationale bekendheid op mijn werkgebied word ik ook regelmatig uitgenodigd bij grote bedrijven om mijn show op te voeren. Als voorbeeld ben ik ook uitgenodigd door het hoofdkantoor van de ABN Amro om mijn goochelkunsten te tonen. Voor de gasten die de Nederlandse taal nog niet volledig beheersen ben ik ook een geschikte kandidaat om hun aandacht bij mijn show te houden. Doordat ik mijn shows ook vloeiend in het Engels kan presenteren is het zo makkelijk om voor grote bedrijven mijn top entertainment te leveren waar ook regelmatig de voertaal Engels is.

Weet jij al wat voor show je wilt boeken voor jouw event?

logo onthullen van jullie bedrijf, vuurwerk spektakel

Tafelgoochelaar

De tofste goochelshow voor jong en oud

Goochelshow

Workshop goochelen leer goochelen van een echte pro

Goochelworkshop

Beurs goochelaar boeken. De leukste goochelaar bij jullie op de beursstand

Beurs goochelaar

Goochelaar in Assen inhuren? Alex maakt jouw feest magisch

Een groot succes met tafelgoochelaar Alex Buijk

Dan ben ik de oplossing, wat is nou leuker als bedrijfsuitje dan dat er een goochelshow wordt opgevoerd. Dit is natuurlijk ook mogelijk tijdens een diner. Buiten dat ik voor bedrijven wordt uitgenodigd word ik ook veelvuldig gevraagd voor trouwerijen. De klassieke trouwerij waar klassieke muziek wordt gespeeld als enige vorm van entertainment verdwijnt steeds meer uit onze samenleving. Mensen kiezen liever voor iets speciaals en anders dan anders. Een goochelaar uit Assen is daar een goed voorbeeld van, ik kan zowel op recepties mijn optreden opvoeren of in als dagprogramma gedurende je hele bruiloft.

Goochelen is wereldwijd een bekend fenomeen, er zijn immers ook grote shows te vinden in het magische Las Vegas. In deze shows staat de magie van goocheltrucs centraal en trekt jaarlijks miljoenen bezoekers. In de filmwereld van Hollywood is er ook weer een opmars bezig van magische films, De Now You See Mee filmreeks is inmiddels bezig aan deel 3. Zo zie je dat er overal wel wat van magie terug te zien is en dat wil ik als goochelaar vanuit het hart jullie graag laten zien gedurende mijn optredens. Ik lever daarom ook echte top entertainment en streef ernaar dat iedereen met wijde ogen en een brede lach in de ruimte zit. Als goochelaar uit Assen ben ik een garantie voor succes!

Boek een Goochelaar op jouw event in Assen!

Heb je vragen over mijn act als tafelgoochelaar, mijn tarieven, de voordelen van een goochelaar op jouw feest of wil je direct boeken? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik beantwoord graag al je vragen en samen zullen we jouw feest onvergetelijk maken!

Alex Buijk Create Your Own Magic

Ik treed op als goochelaar / illusionist in Drenthe dus ook in:

Heb je nog vragen?

Wil je meer informatie? neem dan via de onderstaande knoppen contact met mij op.

Liever bellen? Dat mag en kan natuurlijk ook

0614668351


Graag tot ziens in Assen

Info en boekingen