Goochelaar in Coevorden boeken? Huur Top goochelaar Alex Buijk

Goochelaar in Coevorden boeken? Huur Top goochelaar Alex Buijk

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Coevorden.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

INFO EN BOEKINGEN

Goochelaar Coevorden inhuren? Boek Alex Buijk

Elk jaar vieren we een groot feest met de hele buurt. Het is een geweldige manier om even wat samen te doen met de vele leuke buren in de wijk. Want in het drukke leven spreken we elkaar te weinig. Zoals met veel dingen in het leven maken we er geen tijd voor. Maar als we dan even samen zijn met elkaar, een bak koffie drinken of wat anders doen hebben we de grootste lol. Daarom hebben we de jaarlijkse burendag in het leven geroepen. Met de hele buurt komen we dan de hele dag bij elkaar. De hele dag is er van alles geregeld, van hapjes, drankjes tot het vermaak en alles wat daarbij komt kijken. We vieren dit altijd in de zomer omdat we dan een gigantische tent neer kunnen zetten en dan met elkaar buiten kunnen staan.

Alex kwam als verassing op de receptie van onze bruiloft. En dat kunnen wij echt iedereen aanbevelen! Wat een ontzettend leuke en enthousiaste man. Hij betrekt iedereen bij zijn trucs en mengt zich als gast leuk tussen de mensen.

Gert-Jan en Joline ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex heeft onze groep op ludieke wijze vermaakt tijdens het eten met zijn interactieve trucs. We zagen de verwondering op de gezichten verschijnen bij zijn trucs. We hebben veel positieve reacties ontvangen en ik kan Alex van harte aanbevelen als 'act' bij een grote groep.

Ben wekker ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex, je show/optreden is bij iedereen heel erg goed ontvangen.
iedereen was enthousiast, enkele reacties: Gaaf, je staat er boven op en nog weet je niet hoe hij het doet. Superleuk en ook hoe hij je betrekt bij de act. ik kan spreken van een geslaagde avond.

Ronald Havermans ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Goochelaar in Coevorden boeken? Huur Top goochelaar Alex Buijk

Goochelaar op feest, 

bruiloft of diner in Coevorden?

We genieten altijd onwijs van de voorbereiding. Het plezier om alles te regelen is het leukst wat er is. Niemand in de buurt wordt overgeslagen, iedereen doet mee. Allemaal doen we op ons eigen manier mee met dit grote feest. Waar de ene buurvrouw het heerlijk vindt om te koken vindt de andere buurvrouw het juist leuk om te knutselen en dingen te maken met de kinderen van de buurt. Iedereen heeft talenten en daar maken we dan ook optimaal gebruik van. De hele dag moet er genoeg te doen zijn voor iedereen. Dat maakt de dag tot een top dag. Over de organisatie wordt dus goed nagedacht. Een leuke burendag is tot in de puntjes verzorgd doordat iedereen het leuk vindt om mee te helpen. Een van die essentiële onderdelen van de dag is natuurlijk het vermaak. Want als we ons niet kunnen vermaken dan is het maar een saaie en langdradige dag. En dat is natuurlijk niet de bedoeling van de burendag. Het is juist om elkaar wat beter te leren kennen en om het echt gezellig te hebben met elkaar. Als iedereen ontspannen is dan genieten we allemaal van deze dag.
Goochelaar in Coevorden boeken? Huur Top goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Alex geeft uw
feest meer magie

Het beste vermaak voor deze burendag

Omdat het feest is bedoeld voor de hele buurt hebben we natuurlijk te maken met verschillende leeftijden. Niet iedereen geniet van harde muziek zodat een disco geen optie is. Maar daarvoor in de plaats regelen we dan een stille disco of een uurtje kinderdisco. Een van de andere onderdelen die niet mogen ontbreken is een goede voorstelling. Door een goochelaar in Coevorden in te schakelen zorgen we ervoor dat er een geweldige voorstelling wordt opgevoerd. 

Een geweldige voorstelling tijdens deze dag

Het is een belangrijk onderdeel van een goed feest dat iedereen geniet zodat je achterover kan leunen en je zelf ook kan ontspannen. Niets is zo vervelend als een feest wat niet loopt. Een feest waar iedereen verveelt rondloopt. Door een goochelaar in Coevorden in te huren voorkomen we dit voor ons buurtfeest. Hierdoor is deze dag voor iedereen een feest. De kleinste kinderen vinden dit superspannend maar de rest van de buurt vindt het ook geweldig om naar te kijken. Het maakt natuurlijk niet uit hoe oud of jong je bent. Een goede voorstelling is leuk voor iedereen. En daar kan je gewoon echt van genieten. Het is heerlijk als je iedereen ziet genieten.

Weet jij al wat voor show je wilt boeken voor jouw event?

logo onthullen van jullie bedrijf, vuurwerk spektakel

Tafelgoochelaar

De tofste goochelshow voor jong en oud

Goochelshow

Workshop goochelen leer goochelen van een echte pro

Goochelworkshop

Beurs goochelaar boeken. De leukste goochelaar bij jullie op de beursstand

Beurs goochelaar

Goochelaar in Coevorden boeken? Huur Top goochelaar Alex Buijk

Het beste buren feest ooit

Als je nog geen buren feest viert dan is het tijd om hiermee te beginnen. Het is heerlijk om elk jaar met je buren iets te doen. Samen een geweldig feest organiseren is leuk en een unieke ervaring om elkaar wat beter te leren kennen. En het is ook heel gezellig om dit met elkaar te doen.

Het mooie is dat je er hierdoor ook meteen achter komt waar je buren allemaal goed in zijn. Gebruik elkaars talenten en maak er een topfeest van.

         

Zorg voor de leukste show

Als je zeker wilt weten dat iedereen zich vermaakt zorg je ervoor dat er de hele dag voldoende leuke activiteiten zijn gepland. Denk er altijd over na dat deze activiteiten voor jonge kinderen en voor volwassenen geschikt moeten zijn. Het is niet voor niets een feest voor de hele buurt. Met een goochelaar in Coevorden weet je zeker dat iedereen zich vermaakt. Maak dus van het volgende burenfeestje een knalfeest omdat je voor het beste vermaak zorgt wat er maar bestaat. Door de goochelaar in Coevorden weet je zeker dat iedereen ontspant en geniet van deze geweldige dag.

Boek een Goochelaar op jouw event in Coevorden!

Heb je vragen over mijn act als tafelgoochelaar, mijn tarieven, de voordelen van een goochelaar op jouw feest of wil je direct boeken? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik beantwoord graag al je vragen en samen zullen we jouw feest onvergetelijk maken!

Alex Buijk Create Your Own Magic

Ik treed op als goochelaar / illusionist in Drenthe dus ook in:

Heb je nog vragen?

Wil je meer informatie? neem dan via de onderstaande knoppen contact met mij op.

Liever bellen? Dat mag en kan natuurlijk ook

0614668351


Graag tot ziens in Coevorden

Info en boekingen