Goochelaar in Dalfsen inhuren? Boek TOP illusionist Alex

Goochelaar in Dalfsen inhuren? Boek TOP illusionist Alex

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Dalfsen.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

INFO EN BOEKINGEN

Goochelaar Dalfsen inhuren? Boek Alex Buijk

Misschien denk je dat het veel werk is om een feest te vieren. Veel mensen vinden het veel werk en gaan het dan ook liever uit de weg. Een leuk feest vieren kost tijd en energie. Als je het belangrijk vindt om je vrienden, familie, kennissen en collega’s bij elkaar te brengen wil je wel dat deze groep een gezellige avond heeft.

Hoe organiseer je nu een feest als je weinig tijd, energie of zin hebt om dit te regelen? Misschien ben je wel bang dat het een saai feest wordt omdat mensen elkaar niet goed kennen en niet dezelfde interesses met elkaar delen. Je weet niet goed hoe je ervoor kunt zorgen dat de groep zich met elkaar mengt.

Het is belangrijk dat je over een aantal dingen goed nadenkt. Als je een diverse groep mensen bij elkaar neerzet die elkaar niet goed kent is de kans groot dat er geen gesprek op gang komt. Laat onbekende mensen niet de hele avond naast elkaar zitten.

Alex kwam als verassing op de receptie van onze bruiloft. En dat kunnen wij echt iedereen aanbevelen! Wat een ontzettend leuke en enthousiaste man. Hij betrekt iedereen bij zijn trucs en mengt zich als gast leuk tussen de mensen.

Gert-Jan en Joline ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex heeft onze groep op ludieke wijze vermaakt tijdens het eten met zijn interactieve trucs. We zagen de verwondering op de gezichten verschijnen bij zijn trucs. We hebben veel positieve reacties ontvangen en ik kan Alex van harte aanbevelen als 'act' bij een grote groep.

Ben wekker ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex, je show/optreden is bij iedereen heel erg goed ontvangen.
iedereen was enthousiast, enkele reacties: Gaaf, je staat er boven op en nog weet je niet hoe hij het doet. Superleuk en ook hoe hij je betrekt bij de act. ik kan spreken van een geslaagde avond.

Ronald Havermans ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Goochelaar in Dalfsen inhuren? Boek TOP illusionist Alex

Goochelaar op feest, 

bruiloft of diner in Dalfsen?

Een goede sfeer

Het is belangrijk dat er juist een goede sfeer heerst en er wel een gesprek op gang komt. We kennen ze allemaal wel, van die saaie zit verjaardagen waar een groepje mensen bij elkaar zit en er maar geen gesprek op gang komt. Er is geen goede sfeer, geen muziek, er wordt niet gelachen en er zijn geen spelletjes. Kortom er heerst een saaie sfeer en mensen vervelen zich.

Stop de verveling

Je kijkt op je horloge om te zien of je al naar huis kan gaan. Je vraagt je af of je het kan maken om al weg te gaan. Dit is iets wat je dus echt wil voorkomen. Het is de grootste domper als je feest op deze manier eindigt. Alle tijd en energie die je erin hebt gestoken om deze groep bij elkaar te brengen is verloren als iedereen er verveelt bij zit. Dat is dus echt een afknapper en om je dit te voorkomen wil je ervoor zorgen dat mensen iets leuks gaan doen.

Goochelaar in Dalfsen inhuren? Boek TOP illusionist Alex

Goochelaar Alex geeft uw
feest meer magie

Laat mensen wat doen

Doordat je mensen wat laat doen komen ze met elkaar in contact, hierdoor gaan ze de interactie met elkaar aan. Als je mensen wat opdrachten laan doen of en ervoor zorgt dat ze met elkaar gaan lachen breng je een goede sfeer op gang. Laat mensen kijken naar mooie voorstelling van een goochelaar in Dalfsen. Door de goochel act krijgen de gasten meerdere opdrachten tijdens de voorstelling om de sfeer op gang te brengen. Het is natuurlijk geweldig als de goochelaar je gasten aan het lachen brengt met zijn magische trucjes.

Elk feest kan helemaal worden toegepast op je feestelijke gelegenheid of een bepaald thema. Dit bepaal je samen met de goochelaar uit Dalfsen. Het is dus superfijn om een voorstelling samen te stellen waardoor je de gasten wat laat doen tijdens deze avond. Hoe fijn is het dat als je om je heen kijkt je al gasten met elkaar ziet lachen en grapjes hoort maken met elkaar.

Weet jij al wat voor show je wilt boeken voor jouw event?

logo onthullen van jullie bedrijf, vuurwerk spektakel

Tafelgoochelaar

De tofste goochelshow voor jong en oud

Goochelshow

Workshop goochelen leer goochelen van een echte pro

Goochelworkshop

Beurs goochelaar boeken. De leukste goochelaar bij jullie op de beursstand

Beurs goochelaar

Goochelaar in Dalfsen inhuren? Boek TOP illusionist Alex

Een groot succes met tafelgoochelaar Alex Buijk

De kans is groot dat je vrienden of familie misschien wel een tikkeltje nieuwsgierig zijn naar wat de goochelaar precies doet. Dit schept een band tussen je gasten want de meeste mensen willen achter de geheimen van de goochelaar komen. Bij elke voorstelling is er natuurlijk de mogelijkheid om mee te doen aan de voorstelling.

Hierdoor vermaken je gasten zich optimaal en hoef jij je daar niet meer druk om te maken. Je tijd is kostbaar en het is beter om hier zorgvuldig mee om te gaan. Als het belangrijk voor je is dat je gasten zich goed vermaken zorg er dan voor dat je hier iemand voor inschakelt. Met een goochelaar in Dalfsen weet je zeker dat je feest een succes is.

         

Het juiste vermaak

Zorg ervoor dat je het vermaak aan iemand anders overlaat. Dit zal ervoor zorgen dat je meer andere dingen kan gaan doen die ook belangrijk voor je zijn. Nodig de belangrijkste mensen van je leven uit en zorg ervoor dat deze groep geniet van de avond. Schakel iemand in die hiervoor kan zorgen en precies weet hoe hij een met een diverse groep kan werken.

Boek een Goochelaar op jouw event in Dalfsen!

Heb je vragen over mijn act als tafelgoochelaar, mijn tarieven, de voordelen van een goochelaar op jouw feest of wil je direct boeken? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik beantwoord graag al je vragen en samen zullen we jouw feest onvergetelijk maken!

Alex Buijk Create Your Own Magic

Ik treed op als goochelaar / illusionist in Overijssel dus ook in:

Heb je nog vragen?

Wil je meer informatie? neem dan via de onderstaande knoppen contact met mij op.

Liever bellen? Dat mag en kan natuurlijk ook

0614668351


Graag tot ziens in Dalfsen

Info en boekingen