Goochelaar Dantumadeel huren? Boek Alex Buijk

Goochelaar Dantumadeel huren? Boek Alex Buijk

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Dantumadeel.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

INFO EN BOEKINGEN

Goochelaar Dantumadeel inhuren? Boek Alex Buijk

Kies eens iets nieuws en ga voor goochelen en kies een goochelaar als entertainment op jouw feest of evenement. Entertainment genoeg en verbazing alom met een goochelaar in de buurt. Geef je gasten iets waar ze nog lang over kunnen praten en voorkom dat je feest vergeten wordt. goochelen, magie en goochelacts door goochelaar Alex voor al jouw feesten en evenementen. Ik ben Alex en ik ben goochelaar van beroep. Ik hou ervan om mensen te entertainen en vooral van verbazing te wekken met mijn goocheltrucs. Sinds mijn jeugd hou ik ervan om mensen een show te presenteren met verschillende trucjes die zowel amusement als verbazing teweeg brengt.

Alex kwam als verassing op de receptie van onze bruiloft. En dat kunnen wij echt iedereen aanbevelen! Wat een ontzettend leuke en enthousiaste man. Hij betrekt iedereen bij zijn trucs en mengt zich als gast leuk tussen de mensen.

Gert-Jan en Joline ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex heeft onze groep op ludieke wijze vermaakt tijdens het eten met zijn interactieve trucs. We zagen de verwondering op de gezichten verschijnen bij zijn trucs. We hebben veel positieve reacties ontvangen en ik kan Alex van harte aanbevelen als 'act' bij een grote groep.

Ben wekker ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex, je show/optreden is bij iedereen heel erg goed ontvangen.
iedereen was enthousiast, enkele reacties: Gaaf, je staat er boven op en nog weet je niet hoe hij het doet. Superleuk en ook hoe hij je betrekt bij de act. ik kan spreken van een geslaagde avond.

Ronald Havermans ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Goochelaar Dantumadeel huren? Boek Alex Buijk

Goochelaar op feest, 

bruiloft of diner in Dantumadeel?

Magie en goochelen: iedereen vindt het leuk en iedereen is fan!

Iedereen houdt van magie en goochelen is een perfect beeld scheppen van iets wat zowel magisch als verbazingwekkend is. Mijn trucjes houden iedereen in de ban. En zelfs dagen nadien vragen mensen zich nog af hoe dit allemaal kan.

Verbazing en spanning in de geheime wereld van magie en goochelen

Verbazing, spanning en magie alom bij het tonen van mijn spectaculaire trucs en illusies.

Ik neem je mee en laat je de geheime wereld van magie ontdekken. Je zal amper je ogen geloven bij het zien van wat ik je toon met goochelen.

Goochelaar Dantumadeel huren? Boek Alex Buijk

Goochelaar Alex geeft uw
feest meer magie

Aanbod van goochelen en goochelacts voor feesten en andere evenementen

Tafel per tafel goochelacts voor grote feesten of evenementen Speciaal voor grote evenementen of feesten heb ik al verschillende acts klaar die ik van tafel tot tafel toon. Deelnemen aan deze acts, hoeft zeker niet. Je kan ook gewoon kijken en genieten. Iedereen kan de trucs van kortbij bekijken. Iedereen kan deelnemen maar het is geen verplichting. Een act voor één groot publiek: een grote goochelshow met spectaculaire trucs: Ik doe verschillende shows voor een groot publiek. Wil je je gasten verrassen met één grote goochelshow? Ik kan je gasten meenemen naar de wondere wereld van magie. Je gasten zullen aangenaam verrast zijn en verbaasd over de vele trucs die ik toon. Meer info vind je bij de shows voor publiek op deze site.

Weet jij al wat voor show je wilt boeken voor jouw event?

logo onthullen van jullie bedrijf, vuurwerk spektakel

Tafelgoochelaar

De tofste goochelshow voor jong en oud

Goochelshow

Workshop goochelen leer goochelen van een echte pro

Goochelworkshop

Beurs goochelaar boeken. De leukste goochelaar bij jullie op de beursstand

Beurs goochelaar

Goochelaar Dantumadeel huren? Boek Alex Buijk

Een act op maat met jouw wensen:

Deze act kan zelfs op maat gemaakt worden naar jouw wensen. Wil je je gasten verrassen met enkele op jouw maat gemaakte goocheltrucs die ik je gasten presenteer? Dan is dit je kans om jezelf en je bedrijf in de kijker te plaatsen. Vragen over deze manier van goochelen? Stel ze gerust, ik antwoord zo spoedig mogelijk binnen een korte tijd.

leer zelf goochelen en ontdek de kracht van magie in de workshop goochelen

Je kan ook zelf leren goochelen en alles ontdekken wat nodig is om iedereen een trucje te tonen of magie te laten ontdekken.

Na deze workshop kan je al trucjes tonen. Je weet hoe je mensen moet afleiden en hoe je sommige trucs kan uitvoeren. Je leert ook de geheimen van goochelen.

Ik ben communicatief en neem je mee naar de wondere wereld van magie en goochelen. Ik ben een geboren entertainer en hou ervan mensen een goede show te presenteren.

betrouwbaar en stipt

Ik ben betrouwbaar en stipt. Dit kan je lezen in de verschillende reviews van klanten die je terug kan vinden op mijn website. Als ik iets vastleg is het ook vastgelegd en ik hou mij aan de gemaakte afspraken en tijdstippen.

         

Acts goochelaar Dantumadeel reserveren doe je via mijn site:

Meer informatie over mijn goochelen en alle acts vind je hier terug op mijn website. Nog vragen over acts, stel ze gerust, ik antwoord je zo spoedig mogelijk.

Boek een Goochelaar op jouw event in Dantumadeel!

Heb je vragen over mijn act als tafelgoochelaar, mijn tarieven, de voordelen van een goochelaar op jouw feest of wil je direct boeken? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik beantwoord graag al je vragen en samen zullen we jouw feest onvergetelijk maken!

Alex Buijk Create Your Own Magic

Ik treed op als goochelaar / illusionist in Friesland dus ook in:

Heb je nog vragen?

Wil je meer informatie? neem dan via de onderstaande knoppen contact met mij op.

Liever bellen? Dat mag en kan natuurlijk ook

0614668351


Graag tot ziens in Dantumadeel

Info en boekingen