Goochelaar De Friese Meren huren? Maak wat bijzonders van je feest.

Goochelaar De Friese Meren huren? Maak wat bijzonders van je feest.

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in De Friese Meren.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

INFO EN BOEKINGEN

Goochelaar De Friese Meren inhuren?

Maak er dit keer echt wat speciaals van. Als je erover nadenkt of je nog een feest wil geven sta er dan eens bij stil dat dit niet veel tijd in beslag hoeft te nemen. Wees gerust, je hoeft niet alles zelf te doen als je ervoor kiest om sommige dingen uit te besteden. Dit scheelt je veel tijd en energie en zorgt ervoor dat elk feest een groot succes is.Het is belangrijk dat je gasten wat gaan doen maar alles zelf regelen is veel werk. Maak hier minder werk van door iemand in te schakelen voor het vermaak. Dit scheelt je veel tijd die je weer aan andere dingen kunt besteden. Je weet hoe belangrijk het is als je gasten meedoen met een leuke activiteit en iets doen met elkaar. Hierdoor zal je feest net wat specialer zijn dit jaar. Waarschijnlijk ben je ook wel eens bij een feestje geweest wat nooit op gang kwam. Een feest waar mensen voor zich uit kijken en alleen maar bezig zijn met op hun horloge te kijken. Om erachter te komen of ze al naar huis kunnen gaan. Als je de hele avond op dezelfde plek zit met dezelfde mensen dan is de kans groot dat je het niet je zin hebt.

Alex kwam als verassing op de receptie van onze bruiloft. En dat kunnen wij echt iedereen aanbevelen! Wat een ontzettend leuke en enthousiaste man. Hij betrekt iedereen bij zijn trucs en mengt zich als gast leuk tussen de mensen.

Gert-Jan en Joline ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex heeft onze groep op ludieke wijze vermaakt tijdens het eten met zijn interactieve trucs. We zagen de verwondering op de gezichten verschijnen bij zijn trucs. We hebben veel positieve reacties ontvangen en ik kan Alex van harte aanbevelen als 'act' bij een grote groep.

Ben wekker ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex, je show/optreden is bij iedereen heel erg goed ontvangen.
iedereen was enthousiast, enkele reacties: Gaaf, je staat er boven op en nog weet je niet hoe hij het doet. Superleuk en ook hoe hij je betrekt bij de act. ik kan spreken van een geslaagde avond.

Ronald Havermans ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Goochelaar De Friese Meren huren? Maak wat bijzonders van je feest.

Laat je gasten iets doen

Door iets te doen maak je een feest een stuk leuker. Dit kan een disco zijn maar je kan er ook voor kiezen om een voorstelling te laten opvoeren door een goochelaar in de Friese meren. Hierdoor weet je zeker dat er een leuke activiteit is waar mensen naar kijken. Doordat je met een echte professionele goochelaar samen gaat werken breng je het feest naar een volgend niveau.

Laat mensen iets doen zodat ze niet de hele avond stilzitten op een stoel. Dit is voor veel mensen echt super saai en je wilt natuurlijk dat dit feestje super leuk wordt. Maar misschien weet je niet goed hoe je dit dan doet. Want hoe verzamelen je verschillende mensen bij elkaar die zich allemaal goed vermaken? Door een goochelaar in de Friese meren in te schakelen voor een speciale voorstelling op je feest zorg je ervoor dat het feest echt op gang komt.

Goochelaar De Friese Meren huren? Maak wat bijzonders van je feest.

Goochelaar Alex geeft uw
feest meer magie

Laat het feest aansluiten op je thema of op de gelegenheid waar je een feest voor geeft. Iedereen viert weer voor een andere gelegenheid een feest. Stel je voor dat je voor dat je een feest geeft omdat je een diploma hebt behaald of je juist je 25-jarig huwelijk viert. Voor elke gelegenheid is het geweldig om een toffe voorstelling samen te stellen. Laat je gasten niet alleen maar kijken en luisteren maar laat de goochelaar in de Friese meren een voorstelling opvoeren waar je gasten ook actief aan meedoen. Door gezamenlijk aan de slag te gaan breng je mensen in beweging en laat je ze iets met elkaar doen. Dit is veel leuker voor je gasten en hierdoor ontstaan er misschien weer mooie vriendschappen.

Weet jij al wat voor show je wilt boeken voor jouw event?

logo onthullen van jullie bedrijf, vuurwerk spektakel

Tafelgoochelaar

De tofste goochelshow voor jong en oud

Goochelshow

Workshop goochelen leer goochelen van een echte pro

Goochelworkshop

Beurs goochelaar boeken. De leukste goochelaar bij jullie op de beursstand

Beurs goochelaar

Goochelaar De Friese Meren huren? Maak wat bijzonders van je feest.

Een professional

Laat het vermaak dus voortaan over aan een professional zodat je je feest op rolletjes loopt. Hierdoor kan je zelf ook lekker genieten van je eigen feest. Door een goochelaar in te schakelen in de Friese meren weet je zeker dat mensen wat te doen hebben en zich supergoed vermaken. Hierdoor heb jij ook gewoon een leuk feest omdat je kan ontspannen en lekker kan genieten. Het is toch geweldig als je om je heen kijkt en ziet dat iedereen het naar zijn zin heeft. Dat is een fijne geruststelling toch?

         

Hierdoor weet je zeker dat het gewoon één groot feest gaat worden. Het is super fijn dat je zeker weet dat een geweldig feest wordt en je hier niets meer voor hoeft te doen. Je hoeft je nergens meer zorgen om te maken maar kan gewoon optimaal genieten. De garantie van het inschakelen van een goochelaar in de Friese meren is dat je er een topfeest van maakt. Door een professional in te schakelen die zijn werk al heel land doet weet je zeker dat je feest op gang komt.

Vier een geweldig feest

Als je het dus belangrijk vindt om een geweldig feest te vieren waar je zelf van geniet en waar je gasten nog heel lang over napraten, schakel dan een goochelaar in. Door deze speciale voorstelling weet je zeker dat iedereen zich optimaal vermaakt. Maak je dus niet langer druk om alles zelf te regelen maar maak gebruik van een professionele goochelaar.

Boek een Goochelaar op jouw event in De Friese Meren!

Heb je vragen over mijn act als tafelgoochelaar, mijn tarieven, de voordelen van een goochelaar op jouw feest of wil je direct boeken? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik beantwoord graag al je vragen en samen zullen we jouw feest onvergetelijk maken!

Alex Buijk Create Your Own Magic

Ik treed op als goochelaar / illusionist in Friesland dus ook in:

Heb je nog vragen?

Wil je meer informatie? neem dan via de onderstaande knoppen contact met mij op.

Liever bellen? Dat mag en kan natuurlijk ook

0614668351


Graag tot ziens in De Friese Meren

Info en boekingen