Goochelaar in De Marne inhuren? Alex Buijk maakt jouw feest magisch

Goochelaar in De Marne inhuren? Alex Buijk maakt jouw feest magisch

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in De Marne.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

INFO EN BOEKINGEN

Goochelaar De Marne inhuren? Boek Alex Buijk

Je bent druk bezig met de planning voor jouw feest. Dit kan een bruiloft, verjaardag, jubileum, zakelijk feest of welke feestelijke gelegenheid dan ook zijn. Je hebt bijna alles al geregeld. Het enige wat je nog zoekt is dat ene extraatje waarmee je dit feest tot een nieuw niveau kan brengen, een echte energizer. Veel mensen staan er niet bij stil maar, een goochelaar kan echt leven op je feest brengen. Magie kent geen leeftijdsgrenzen en kan juist spannender worden voor volwassenen! Goochelaar de Marne zorgt ervoor dat jouw feest dat extraatje krijgt die je zocht. Hij weet jouw gasten op verschillende manieren te entertainen, te verbazen en te boeien. Het voordeel van een goochelaar op je feest is dat er voor een bepaalde tijd interactieve entertainment is. Naast de leuke nummers die die avond worden gedraaid kunnen jouw gasten met goochelaar de Marne echt meedoen met de act. Hierdoor zullen de gasten jouw feest nog voor een lange tijd herinneren. Ook word er meer waarde gehecht aan jouw feest omdat het veel meer is geworden dan een bijeenkomst met eten en muziek.

Alex kwam als verassing op de receptie van onze bruiloft. En dat kunnen wij echt iedereen aanbevelen! Wat een ontzettend leuke en enthousiaste man. Hij betrekt iedereen bij zijn trucs en mengt zich als gast leuk tussen de mensen.

Gert-Jan en Joline ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex heeft onze groep op ludieke wijze vermaakt tijdens het eten met zijn interactieve trucs. We zagen de verwondering op de gezichten verschijnen bij zijn trucs. We hebben veel positieve reacties ontvangen en ik kan Alex van harte aanbevelen als 'act' bij een grote groep.

Ben wekker ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex, je show/optreden is bij iedereen heel erg goed ontvangen.
iedereen was enthousiast, enkele reacties: Gaaf, je staat er boven op en nog weet je niet hoe hij het doet. Superleuk en ook hoe hij je betrekt bij de act. ik kan spreken van een geslaagde avond.

Ronald Havermans ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Goochelaar in De Marne inhuren? Alex Buijk maakt jouw feest magisch

Goochelaar op feest, 

bruiloft of diner in De Marne?

Goochelaar de Marne doet ook veel tafelgoochelen. Hierbij komt hij langs de tafels van de gasten op jouw feest. Aan de tafels doet hij een kleine show met verschillende trucs. Hierbij komen alle mensen uit het groepje aan bod. Er is veel persoonlijk contact en dat maakt deze act zo speciaal. Afhankelijk van de uren die je boekt voor jouw feest kan goochelaar de Marne 2-4x langs de tafels van de gasten gaan.
Goochelaar in De Marne inhuren? Alex Buijk maakt jouw feest magisch

Goochelaar Alex geeft uw
feest meer magie

Een aantal weken geleden heb ik de gelegenheid gekregen om op te treden op een personeelsfeest in de Marne. Tijdens het telefoongesprek werd mij gevraagd wat ik precies doe, wat mijn beste shows zijn en welke show mijn favoriet is. Dit zijn hele goede vragen die ik helaas te weinig voorbij zie komen. Elke goochelaar heeft zijn eigen sterke en zwakke punten. Om erachter te komen welke goochelaar bij jou past, is het belangrijk om goed aan te geven waar je naar opzoek bent en wat je van de goochelaar kan verwachten. Een goochelact is een stukje maatwerk, en hoe meer informatie je hebt, hoe beter het eindproduct wordt!

Ik ben erg goed ontvangen. Het feest was op het kantoor en er was een groep van 60 mensen aanwezig. De ruimte was aangekleed met bloemen. Ook was er ruimte gemaakt voor tafels om aan te eten en een stukje dansvloer. Na de afdelingsleider te hebben gesproken werd ik begeleid naar een ruimte om me om te kleden en klaar te maken. It’s Show Time!

Weet jij al wat voor show je wilt boeken voor jouw event?

logo onthullen van jullie bedrijf, vuurwerk spektakel

Tafelgoochelaar

De tofste goochelshow voor jong en oud

Goochelshow

Workshop goochelen leer goochelen van een echte pro

Goochelworkshop

Beurs goochelaar boeken. De leukste goochelaar bij jullie op de beursstand

Beurs goochelaar

Goochelaar in De Marne inhuren? Alex Buijk maakt jouw feest magisch

Een groot succes met tafelgoochelaar Alex Buijk

Voor mijn openingsact stond ik op de dansvloer. Ik heb een aantal gasten gevraagd mij te helpen en de afdelingsleider mocht ze uitkiezen! Dit was een groot succes. Na mijn grote acts op het podium was het tijd voor het tafelgoochelen (Mijn favoriete deel!). Bij tafelgoochelen geef ik kleine shows aan groepjes gasten op het feest. Op deze manier krijgt iedereen aandacht en kan iedereen de trucs van dichtbij zien. Daar halen de gasten en ikzelf ook veel meer plezier uit! Tafelgoochelen is mijn favoriete deel omdat het zo persoonlijk is. Je kan je trucs makkelijk afstemmen op de mensen die naar je kijken. Ook heb je veel persoonlijk contact waardoor de truc nog interessanter wordt!

Na de laatste tafelacts te hebben afgerond werd ik uitgenodigd voor een hapje en een drankje. Wat een gastvrijheid! Daar zeg ik geen nee tegen. Ik heb nog gezellig gesproken met een aantal gasten. Er was veel belangstelling voor goochelen en ik heb veel vragen beantwoord. Voordat de eind speech van de afdelingsleider begon heb ik mijn spullen ingepakt en ben ik vertrokken. Ik werd uitgezwaaid door heel het team, wat een warm afscheid! Het heeft was een heus succes. Niet alleen ik maar ook de gasten hebben er erg van genoten. Hopelijk zie ik de Marne snel weer terug!

Boek een Goochelaar op jouw event in De Marne!

Heb je vragen over mijn act als tafelgoochelaar, mijn tarieven, de voordelen van een goochelaar op jouw feest of wil je direct boeken? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik beantwoord graag al je vragen en samen zullen we jouw feest onvergetelijk maken!

Alex Buijk Create Your Own Magic

Ik treed op als goochelaar / illusionist in Groningen dus ook in:

Heb je nog vragen?

Wil je meer informatie? neem dan via de onderstaande knoppen contact met mij op.

Liever bellen? Dat mag en kan natuurlijk ook

0614668351


Graag tot ziens in De Marne

Info en boekingen