Goochelaar in de Wolden huren? Boek top goochelaar Alex Buijk

Goochelaar in de Wolden huren? Boek top goochelaar Alex Buijk

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Wolden.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

INFO EN BOEKINGEN

Goochelaar Wolden inhuren? Boek Alex Buijk

Feestjes zijn altijd leuk! Helemaal als je deze zelf mag organiseren, want dan heb je in de hand wat er wel of niet gaat gebeuren qua speciale acts en dergelijke. Ben jij momenteel een feestje aan het organiseren in De Wolden of omgeving en ben jij nog op zoek naar zo'n speciale act? Neem dan eens contact met mij op, want de kans is erg groot dat ik jou dan kan helpen. Ik ben namelijk een goochelaar in De Wolden en omgeving en ik kan dit speciale tintje vast en zeker aan jouw feestje geven.

Alex kwam als verassing op de receptie van onze bruiloft. En dat kunnen wij echt iedereen aanbevelen! Wat een ontzettend leuke en enthousiaste man. Hij betrekt iedereen bij zijn trucs en mengt zich als gast leuk tussen de mensen.

Gert-Jan en Joline ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex heeft onze groep op ludieke wijze vermaakt tijdens het eten met zijn interactieve trucs. We zagen de verwondering op de gezichten verschijnen bij zijn trucs. We hebben veel positieve reacties ontvangen en ik kan Alex van harte aanbevelen als 'act' bij een grote groep.

Ben wekker ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex, je show/optreden is bij iedereen heel erg goed ontvangen.
iedereen was enthousiast, enkele reacties: Gaaf, je staat er boven op en nog weet je niet hoe hij het doet. Superleuk en ook hoe hij je betrekt bij de act. ik kan spreken van een geslaagde avond.

Ronald Havermans ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Goochelaar in de Wolden huren? Boek top goochelaar Alex Buijk

Goochelaar op feest, 

bruiloft of diner in Wolden?

Goochelshow zijn leuk voor iedereen. Het maakt niet uit of je jong of oud, man of vrouw bent. Goochelshows zijn spannend en hebben iets magisch, dat is iets wat iedereen spectaculair vindt. Ik treed echter voornamelijk op voor volwassenen, maar ook voor een kinderfeestje kan je mij zeker inhuren. Dus het maakt eigenlijk niet zo veel uit wat voor feestje jij aan het organiseren bent, ik kan het altijd wat extra magie geven. Ik werk niet alleen voor particulieren. Ook bij een zakelijk evenement of een zakelijk feest kan je mij inhuren voor een geweldige goochelshow. Je kunt mij zelfs nog voor andere zaken inhuren. Als jij bijvoorbeeld een energizer of spreker nodig hebt voor bijvoorbeeld een lezing of workshop, dan kan ik jou zeker ook helpen. Neem dus snel contact met mij op als jij hulp kunt gebruiken, ik bekijk dan samen met jou wat de mogelijkheden zijn. Ik ben er van overtuigd dat dit helemaal goed gaat komen, want ik ben van vele markten thuis en ik voel me al snel als een vis in het water.

Goochelaar in de Wolden huren? Boek top goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Alex geeft uw
feest meer magie

Uiteraard heb ik diverse standaard shows die ik regelmatig opvoer. Maar dat is zeker niet het enige wat ik doe, ik doe juist vaak geen standaard show. Ik vind dat elke klant de perfect show moet krijgen, die bij zijn feest past. Het moet niet een beetje passen, maar echt 100% passen. Daarom ga ik altijd met de klant in gesprek over wat voor soort feest het is en wat voor gasten er uitgenodigd worden. Ook hoor ik het graag als de klant nog wensen heeft voor het feest. Als ik het complete beeld heb, dan kan ik een perfecte show in elkaar zetten. Dit lukt dus alleen als ik alle gegevens krijg van de klant, maar dat is eigenlijk nooit een probleem. Als ik de show in elkaar gezet heb, besprek ik met de klant hoe ik mijn show voor ogen heb. Als de klant akkoord gaat, ben ik pas tevreden. Wil de klant toch nog iets aangepast hebben, dan is dat geen enkel probleem. Ik ga net zo lang door, totdat de klant (jij) tevreden is. Het is tenslotte jouw feestje, dus jij mag ook mee beslissen hoe de show er uit gaat zien.

Weet jij al wat voor show je wilt boeken voor jouw event?

logo onthullen van jullie bedrijf, vuurwerk spektakel

Tafelgoochelaar

De tofste goochelshow voor jong en oud

Goochelshow

Workshop goochelen leer goochelen van een echte pro

Goochelworkshop

Beurs goochelaar boeken. De leukste goochelaar bij jullie op de beursstand

Beurs goochelaar

Goochelaar in de Wolden huren? Boek top goochelaar Alex Buijk

Een groot succes met tafelgoochelaar Alex Buijk

Veel mensen zijn nieuwsgierig

Mensen zijn natuurlijk nieuwsgierig naar mijn trucs. Zij willen ontdekken hoe deze in elkaar zitten. Dit begrijp ik heel goed, want vroeger was ik precies hetzelfde. Ik wilde ook alles weten en het frustreerde mij enorm als ik er niet achter kon komen hoe een truc werkte. Dus ik begrijp de gasten heel erg goed. Ik zie vaak dat zij met elkaar in gesprek gaan over mijn trucs. Samen proberen zij tot een conclusie te komen. Soms denken ze in de goede richting, maar nooit helemaal. Maar eerlijk is eerlijk, meestal denken de gasten compleet verkeerd. Het is vaak simpeler dan zij denken. 

Tijd voor mijn goochelshow

En dan is de dag van de goochelshow aangebroken. Meestal zijn er weken of zelfs maanden voorbereiding vooraf gegaan aan het feest. Deze dag mag er dus niets mis gaan. Aan mij zal het zeker niet liggen. Ik zorg dat mijn show helemaal goed verloopt en dat jouw gasten helemaal op gaan in mijn show. Dit kan ik niet doen zonder een goede voorbereiding. De voorbereiding doe ik achter de schermen, maar ik wil ook altijd even graag in de zaal en op het podium kijken voordat de gasten arriveren. Achter de schermen kleed ik mezelf om en bereid ik mezelf verder voor. Als de tijd is aangebroken dat mijn show begint, zal ik op een spectaculaire manier de zaal betreden. Op dat moment zijn gelijk alle ogen op mij gericht en heb ik de volle aandacht van alle gasten. Deze aandacht hou ik de gehele show vast. Na afloop van mijn show zijn alle gasten enthousiast en wordt er nog lang nagesproken over de geweldige acts!

Boek een Goochelaar op jouw event in Wolden!

Heb je vragen over mijn act als tafelgoochelaar, mijn tarieven, de voordelen van een goochelaar op jouw feest of wil je direct boeken? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik beantwoord graag al je vragen en samen zullen we jouw feest onvergetelijk maken!

Alex Buijk Create Your Own Magic

Ik treed op als goochelaar / illusionist in Drenthe dus ook in:

Heb je nog vragen?

Wil je meer informatie? neem dan via de onderstaande knoppen contact met mij op.

Liever bellen? Dat mag en kan natuurlijk ook

0614668351


Graag tot ziens in Wolden

Info en boekingen