Goochelaar in Delfzijl | Alex Buijk Magisch Entertainment

Goochelaar in Delfzijl | Alex Buijk Magisch Entertainment

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Delfzijl.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

INFO EN BOEKINGEN

Goochelaar Delfzijl inhuren? Boek Alex Buijk

Naast dat ik ook bij onze zuiderburen optreed in België, spreek ik ook Engels wat ik kan toepassen in mijn show zodat buitenlandse gasten ook niets hoeven te misschien van mijn magische optredens als goochelaar in Delfzijl en in de rest van Nederland. Door middel van een fijne kennismakingsgesprek kun je mij perfect vertellen wat je wensen en voorkeuren zijn tijdens een show. Zo is het niet alleen duidelijk, maar je ziet gelijk van tevoren wie je inhuurt. Zo’n gesprek is makkelijk te regelen door mij even te bellen of mailen via de contactgegevens die op mijn website staan. Op de website bougemagic.nl zijn tevens een aantal leuke filmpjes en afbeeldingen te zien van mij als goochelaar tijdens een aantal gelegenheden. Hierdoor krijg je een nog beter beeld van hoe ik te werk gaat en hoe ik het publiek op de eerste plaats zet.

Alex kwam als verassing op de receptie van onze bruiloft. En dat kunnen wij echt iedereen aanbevelen! Wat een ontzettend leuke en enthousiaste man. Hij betrekt iedereen bij zijn trucs en mengt zich als gast leuk tussen de mensen.

Gert-Jan en Joline ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex heeft onze groep op ludieke wijze vermaakt tijdens het eten met zijn interactieve trucs. We zagen de verwondering op de gezichten verschijnen bij zijn trucs. We hebben veel positieve reacties ontvangen en ik kan Alex van harte aanbevelen als 'act' bij een grote groep.

Ben wekker ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex, je show/optreden is bij iedereen heel erg goed ontvangen.
iedereen was enthousiast, enkele reacties: Gaaf, je staat er boven op en nog weet je niet hoe hij het doet. Superleuk en ook hoe hij je betrekt bij de act. ik kan spreken van een geslaagde avond.

Ronald Havermans ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Goochelaar in Delfzijl | Alex Buijk Magisch Entertainment

Goochelaar op feest, 

bruiloft of diner in Delfzijl?

Het magie van goochelen zit er bij veel mensen al vanaf jongs af aan in. Dit komt omdat wij allen wel in onze jeugd al iets hebben meegekregen van het magie der goochelen. Al was het op televisie in een programma of in een sprookje dat je in een boek las. Het kan natuurlijk ook dat je er al mee in aanraking kwam door een feestje van toen je nog klein was of misschien wel vanuit een kermis of circus. De echte liefhebbers hadden zelfs een goocheldoos op hun kamer. Deze herinneringen zullen bij een optreden van mij ook weer helemaal terug naar boven komen.

Buiten dat ik graag shows opvoer voor een groot publiek van een paar honderd man, vind ik het ook erg leuk om het voor ene kleine groep te mogen doen. De interactie is dan ook vaak intenser omdat iedereen individuele ervan kan genieten als ik een brief van 20 euro laat verdwijnen onder je neus. Voor de gene die nog meer herinnering willen ophalen vanuit hun jeugd en vinden dat dat met alleen een show niet genoeg is kunnen ook een goochel workshop eraan vastplakken. Tijdens zo’n workshop krijgt iedereen een leuke goodybag mee en wordt er zorgvuldig uitgelegd door mijzelf hoe bepaalde trucs in elkaar zitten en hoe je dit zelf ook kunt opvoeren voor de rest. Natuurlijk kan je dit later ook nog bij collega’s en vrienden voordoen als je eenmaal thuis ben.

Goochelaar in Delfzijl | Alex Buijk Magisch Entertainment

Goochelaar Alex geeft uw
feest meer magie

Doordat magie en goochelen steeds meer terug te zien is op televisie hedendaags is het te merken dat het terug van weggeweest is voor het grote publiek. In de Verenigde Staten is het te zien in films zoals Now You See Me 1 & 2, maar in Nederland ook in programma’s zoals Holland got talent, Mindfuck en Streetmagic. Om nog maar te zwijgen over de goochelshows in Las Vegas.

Doordat goochelen in mijn hart en nieren zit heb ik diverse concepten bedacht buiten de workshops en optreden om zoals onthullingen en beurzen. Met onthullingen kan ik zo op spectaculaire wijze een nieuw bedrijf leven inblazen door middel van vuur en vuurwerk. Hierdoor wordt het letterlijk een spetterend spektakel. Ik ben ook graag actief op beurzen en evenementen zoals bv. een huishoud of gereedschapsbeurs. Hier kan ik op magische wijze je producten onder de aandacht brengen bij al het passerend bezoek. Je zal daarom het niet alleen in je verkoopcijfers merken, maar het is nog leuk ook waardoor iedereen jouw stand nog zal herinneren aan het einde van de dag.

Weet jij al wat voor show je wilt boeken voor jouw event?

logo onthullen van jullie bedrijf, vuurwerk spektakel

Tafelgoochelaar

De tofste goochelshow voor jong en oud

Goochelshow

Workshop goochelen leer goochelen van een echte pro

Goochelworkshop

Beurs goochelaar boeken. De leukste goochelaar bij jullie op de beursstand

Beurs goochelaar

Goochelaar in Delfzijl | Alex Buijk Magisch Entertainment

Als goochelaar in Delfzijl en omstreken kan ik dus perfect zorgen voor de juiste stemming op jouw event of feest.

Dat standaard muziekbandje of diskjockey ken iedereen nu ook wel. Doe is wat anders en huur een goochelaar in voor een magische avond. Grote bedrijven zoals ABN Amro en ook gemeentes van ons land hebben al met veel positiviteit gebruik gemaakt van mijn talenten als goochelaar. Wacht daarom niet langer en geef een belletje naar mij als je een goochelaar in Delfzijl of daarbuiten wil voor jou feest of event. Niks is te gek voor mij. Ik voer overal geweldige shows op, van standaardfeesten tot op scholen en van bejaardentehuizen tot aan wijkcentrums.

Met jouw wensen tover ik elk feest om in een magische spektakel!

Boek een Goochelaar op jouw event in Delfzijl!

Heb je vragen over mijn act als tafelgoochelaar, mijn tarieven, de voordelen van een goochelaar op jouw feest of wil je direct boeken? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik beantwoord graag al je vragen en samen zullen we jouw feest onvergetelijk maken!

Alex Buijk Create Your Own Magic

Ik treed op als goochelaar / illusionist in Groningen dus ook in:

Heb je nog vragen?

Wil je meer informatie? neem dan via de onderstaande knoppen contact met mij op.

Liever bellen? Dat mag en kan natuurlijk ook

0614668351


Graag tot ziens in Delfzijl

Info en boekingen