Goochelaar in Deventer inhuren? Boek Alex Buijk

Goochelaar in Deventer inhuren? Boek Alex Buijk

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Deventer.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

INFO EN BOEKINGEN

Goochelaar Deventer inhuren? Boek Alex Buijk

Is je vader binnenkort jarig? of vieren misschien je opa en oma hun 50e trouwdag? Dan is een speciale dag als dit niet compleet zonder een beetje magie. Als goochelaar in Deventer kan ik voor een mooie dag zorgen tijdens een trouwdag of verjaardag. Ik ben zelf al meer als 10 jaar werkzaam in het vak en beheerst het goochelaar zijn erg goed. Door de jaren heen ben ik nationaal bekend geworden in mijn vakgebied en treed ik door heel het land op. Zowel op klein en grote feesten ben ik een graag geziende vertoning. Of je nou als bedrijf of privé gebruik wil maken van een goochelaar, dan ben je bij mij aan het juiste adres voor een goochelaar in Deventer en omstreken.

Alex kwam als verassing op de receptie van onze bruiloft. En dat kunnen wij echt iedereen aanbevelen! Wat een ontzettend leuke en enthousiaste man. Hij betrekt iedereen bij zijn trucs en mengt zich als gast leuk tussen de mensen.

Gert-Jan en Joline ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex heeft onze groep op ludieke wijze vermaakt tijdens het eten met zijn interactieve trucs. We zagen de verwondering op de gezichten verschijnen bij zijn trucs. We hebben veel positieve reacties ontvangen en ik kan Alex van harte aanbevelen als 'act' bij een grote groep.

Ben wekker ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex, je show/optreden is bij iedereen heel erg goed ontvangen.
iedereen was enthousiast, enkele reacties: Gaaf, je staat er boven op en nog weet je niet hoe hij het doet. Superleuk en ook hoe hij je betrekt bij de act. ik kan spreken van een geslaagde avond.

Ronald Havermans ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Goochelaar in Deventer inhuren? Boek Alex Buijk

Goochelaar op feest, 

bruiloft of diner in Deventer?

Ik vul mijn shows op spectaculaire wijze in met verschillende trucs. Zo kan ik grote objecten laten zweven over het podium en kan ik een simpel papiertje veranderen in een briefje va 20 euro. Indien je nog een zakcentje wil verdienen kan je ook nog raden waar ik het geld heb verstopt. De speelkaarten die je normaal gebruikt om een gezellig potje te kaarten vliegen bij mij door de lucht en om je oren. Goochelen gaat me aan het hart en ik sta elke dag weer vrolijk op wetende dat ik van mijn hobby mijn baan heb weten te maken en dit weer dagelijks aan mijn publiek mag tonen. De magische wereld van het goochelen is al decennia lang wereldberoemd. Onze bekende Nederlandse goochelaar Hans Klok heeft zelfs zijn eigen show in gok hoofdstad van de wereld Las Vegas.
Goochelaar in Deventer inhuren? Boek Alex Buijk

Goochelaar Alex geeft uw
feest meer magie

Ook op de televisie is het regelmatig te zien in programma’s of in grote blockbuster films uit Hollywoord. Doordat veel mensen vroeger als kind al gefascineerd waren door goocheltrucjes is vaak een rit terug naar het verleden als je een show van mij heb gezien. Doordat ik mij gespecialiseerd heb richting een wat ouder publiek die zijn opgegroeid in de jaren dat goochelen alleen te zien was op een speciaal feestje of was te lezen in een boek. Gaan nu jaren later als je zo intens verwikkeld bent in mijn show je gedachten weer terug naar de tijd dat jij klein was en zelf de magie aanschouwde als kleine jongen of meisje. Het kan natuurlijk ook zijn dat je zelf een goochelaar wou worden toen je klein was net als ik en je goocheldoos overal mee naar toe nam om je familie en vrienden als publiek te gebruiken. Gelukkig is die kinderdroom van mij uitgekomen en ik zou het erg leuk vinden als ik mensen tegenkom in mijn publiek die inderdaad dat oude jeugdige gevoel weer terugkregen en zelf ook misschien deze droom hadden.

Weet jij al wat voor show je wilt boeken voor jouw event?

logo onthullen van jullie bedrijf, vuurwerk spektakel

Tafelgoochelaar

De tofste goochelshow voor jong en oud

Goochelshow

Workshop goochelen leer goochelen van een echte pro

Goochelworkshop

Beurs goochelaar boeken. De leukste goochelaar bij jullie op de beursstand

Beurs goochelaar

Goochelaar in Deventer inhuren? Boek Alex Buijk

Een groot succes met tafelgoochelaar Alex Buijk

Als goochelaar in Deventer hou ik graag mensen hun aandacht aandachtig bij mijn show. Het is niet zomaar iets wat je gedurende mij show ziet. Behalve de magie van de goocheltruc zie je ook een hoop interactie en enthousiasme van mijzelf richting het publiek. Het moet immers een mooie en gezellig dag worden waar nog lang over na gesproken kan worden. Wil je misschien iets anders dan een goochelshow of iets met een goochelshow combineren? Dat kan! Daar heb ik een heel leuk concept voor bedacht, namelijk een goochelworkshop. Door mij als goochelaar ui Deventer in te huren breng ik als eerste voor iedere deelnemer een leuke goodybag mee. Vervolgens kan iedereen van dichtbij zien hoe een goocheltruc eruit ziet, zo kun je het zelf leren om daardoor het aan het einde van de dag zelf te kunnen opvoeren. De winnaar hiervan gaat zelfs met 100 euro naar huis. Leuk toch? Zo leer je is wat op een leuke manier en je heb nog kans op een mooi geldbedrag.

                

Heb je toevallig nog een evenement of logo van je nieuwe bedrijf dat je op spectaculaire wijze wilt openen of onthullen? Dan bied ik als goochelaar in Deventer daar ook uitkomst op. Door middel van vuurwerk en snel brandbaar papier kan ik er letterlijk een spetterende onthulling of opening van maken. Natuurlijk staat veiligheid op de eerste plek en daar wordt ook zeer goed rekening mee gehouden. Voor meer info over mij als goochelaar in Deventer en omstreken verwijs ik je daar naar mijn website https://bougemagic.nl/. Hier is niet alleen meer informatie te vinden maar zijn er ook leuke filmpjes te zien van mijn werk als goochelaar tijdens bepaalde activiteiten. Wil je een offerte of speciale wensen doornemen geef dan even een belletje, dan komen we er wel uit!

Boek een Goochelaar op jouw event in Deventer!

Heb je vragen over mijn act als tafelgoochelaar, mijn tarieven, de voordelen van een goochelaar op jouw feest of wil je direct boeken? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik beantwoord graag al je vragen en samen zullen we jouw feest onvergetelijk maken!

Alex Buijk Create Your Own Magic

Ik treed op als goochelaar / illusionist in Overijssel dus ook in:

Heb je nog vragen?

Wil je meer informatie? neem dan via de onderstaande knoppen contact met mij op.

Liever bellen? Dat mag en kan natuurlijk ook

0614668351


Graag tot ziens in Deventer

Info en boekingen