Goochelaar in Dronten boeken? Huur TOP goochelaar Alex Buijk

Goochelaar in Dronten boeken? Huur TOP goochelaar Alex Buijk

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Dronten.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

INFO EN BOEKINGEN

Goochelaar Dronten inhuren? Boek Alex Buijk

Zoeken naar het ideale vermaak voor je feest is niet altijd evident. Je hebt waarschijnlijk al veel opties overwogen, maar je vond nog niets die je echt ideaal leek. Je weet dat jouw gasten heel verschillend zijn, zowel in leeftijd als in voorkeuren. Je hebt jezelf waarschijnlijk al luttele uren en misschien zelfs dagen en weken zitten afvragen van wat je nu het best kan doen om iedereen zo tevreden mogelijk te stellen. 


Een perfecte optie bestaat niet, maar je kan wel proberen perfectie te benaderen door vermaak te voorzien waar iedereen evenveel kan genieten. Denk daarbij aan een goochelaar, want een goochelaar is het gewend om zijn publiek te vermaken. Een goochelaar laat je gasten en jou verbazen 

Alex kwam als verassing op de receptie van onze bruiloft. En dat kunnen wij echt iedereen aanbevelen! Wat een ontzettend leuke en enthousiaste man. Hij betrekt iedereen bij zijn trucs en mengt zich als gast leuk tussen de mensen.

Gert-Jan en Joline ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex heeft onze groep op ludieke wijze vermaakt tijdens het eten met zijn interactieve trucs. We zagen de verwondering op de gezichten verschijnen bij zijn trucs. We hebben veel positieve reacties ontvangen en ik kan Alex van harte aanbevelen als 'act' bij een grote groep.

Ben wekker ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex, je show/optreden is bij iedereen heel erg goed ontvangen.
iedereen was enthousiast, enkele reacties: Gaaf, je staat er boven op en nog weet je niet hoe hij het doet. Superleuk en ook hoe hij je betrekt bij de act. ik kan spreken van een geslaagde avond.

Ronald Havermans ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Goochelaar in Dronten boeken? Huur TOP goochelaar Alex Buijk

Wat een goochelaar je kan bieden

Een goochelaar kan jouw feest een aantal voordelen opleveren. Als eerste zorgt een goochelaar ervoor dat er een algemene sfeer van ambiance op je feest zal heersen. Een sfeer waar iedereen het naar zijn zin heeft en niemand zich buitengesloten voelt.

Een goochelaar laat iedereen achter vol verbazing, want hij weet hoe hij het publiek moet aanpakken. Hij kent de nieuwste en leukste trucjes die je laten verlangen naar meer. Je zal al gauw te tijd uit het oog verliezen, wanneer er een goochelaar aanwezig is, omdat je je ontzettend zult amuseren. 

Bovendien is kiezen voor een goochelaar ook kiezen voor iets uniek. Waarom zou je kiezen voor hetzelfde entertainment dat je had op het feest van je familie en vrienden? Mensen hebben dat al gezien, ze willen ook eens iets anders! Met een goochelaar geef jij hun wat ze verdienen: het entertainment van hun leven! Zelf al heb je eerdere ervaringen met een goochelaar als entertainment op een feest, dan nog zal deze keer uniek zijn, want goochelaars leren altijd bij en zijn steeds op de hoogte van de nieuwe trucjes en de nieuwe manieren om mensen te blijven entertainen en verbazen.


Goochelaar in Dronten boeken? Huur TOP goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Alex geeft uw
feest meer magie

Voor wie op zoek is naar een goochelaar in de buurt, is er goed nieuws. Alex Buijk werkt overal in Nederland en daarom ook in Dronten. Alex Buijk is een goede optie, want hij heeft al veel ervaringen opgedaan in Dronten. En niet alleen in Dronten natuurlijk. Alex heeft al verschillende vieringen, feesten en evenementen mogen voorzien door heel het land. En telkens met een succesvolle afloop, de reden daarvoor is dat hij heel veel waarde en liefde hecht aan elk feest/evenement die hij mag voorzien. Hij bespreekt het verloop dan ook altijd uitvoerig met zijn klant en kijkt welke optie hij het aangenaamste vindt voor zijn feest. Want Alex werkt grotendeels op twee verschillende manieren. Je kan hem inhuren als tafelgoochelaar en rondlopende goochelaar. Een tafelgoochelaar is een goede optie als je houdt van een aanpak die directer is. Want als tafelgoochelaar zal Alex jouw gasten aan tafel vergezellen, zodat ze van dichtbij kunnen genieten van de meest spectaculaire goocheltrucs. Naast die formule, kan je Alex ook inhuren als rondlopende goochelaar, dan beweegt hij gewoon tussen het volk terwijl hij magische goocheltrucjes uitvoert. Maar zoals ik al zei vindt Alex het belangrijk dat de klant en jouw gasten tevreden zijn, dat betekend dus ook dat hij niet afschrikt om jou goochelwerk op maat aan te bieden. Zo kan jij kiezen wat het beste past bij jou, je gasten en je feest! Bovendien kan Alex je nog wat extra bieden. Alex heeft ook ervaring als Energizer en lezer. Dat maakt hem goed in de omgang met woorden en dat zorgt er ook voor dat hij als geen ander weet hoe hij de aandacht van jouw publiek moet vangen. Hij is een meester in het enthousiast maken van je gasten en zorgt zo voor een spannende en sensationele avond om nooit meer te vergeten!

Weet jij al wat voor show je wilt boeken voor jouw event?

logo onthullen van jullie bedrijf, vuurwerk spektakel

Tafelgoochelaar

De tofste goochelshow voor jong en oud

Goochelshow

Workshop goochelen leer goochelen van een echte pro

Goochelworkshop

Beurs goochelaar boeken. De leukste goochelaar bij jullie op de beursstand

Beurs goochelaar

Goochelaar in Dronten boeken? Huur TOP goochelaar Alex Buijk

Een groot succes met tafelgoochelaar Alex Buijk

Dronten is voor Alex ook een bijzondere plek, want in deze streek heeft Alex heel wat jaren geleden zijn eerste ervaring als professionele goochelaar gehad en nadien zijn er vele gevolgd. Het enthousiaste publiek van zijn allereerste feest zorgde ervoor dat hij al snel opnieuw werd uitgenodigd en dit werd dan ook een jaarlijkse traditie.Voorzie een goochelaar op jouw volgend feest, het zal je gasten verbazen! Niet alleen is het kiezen van een goochelaar een unieke keuze die iedereen zal plezieren. Ook is het een slimme keuze als je wil dat jouw gasten optimaal van je feest kunnen genieten. In de buurt van Dronten is Alex Buijk werkzaam. Kies Alex als je meteen wilt gaan voor een goochelaar met veel ervaring, een goochelaar die professioneel te werk gaat en weet hoe hij jouw gasten het best kan tevreden stellen!

Boek een Goochelaar op jouw event in Dronten!

Heb je vragen over mijn act als tafelgoochelaar, mijn tarieven, de voordelen van een goochelaar op jouw feest of wil je direct boeken? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik beantwoord graag al je vragen en samen zullen we jouw feest onvergetelijk maken!

Alex Buijk Create Your Own Magic

Ik treed op als goochelaar / illusionist in Flevoland dus ook in:

Heb je nog vragen?

Wil je meer informatie? neem dan via de onderstaande knoppen contact met mij op.

Liever bellen? Dat mag en kan natuurlijk ook

0614668351


Graag tot ziens in Dronten

Info en boekingen