Goochelaar in Eemsmond | TOP illusionist / goochelaar

Goochelaar in Eemsmond | TOP illusionist / goochelaar

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Eemsmond.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

INFO EN BOEKINGEN

Goochelaar Eemsmond inhuren? Boek Alex Buijk

Je doet het maar één keer in je leven, ten minste de meeste mensen. De dag waar je nog vaak met plezier aan terugdenkt. Deze dag kies je ervoor om samen met je geliefde door het leven te gaan. Dat deden jullie al heel lang natuurlijk maar nu is het dan echt officieel. Met die prachtige ring aan je vinger kan niemand er meer omheen. Nu zijn jullie officieel getrouwd. Wat een geweldige gelegenheid om jullie huwelijk met elkaar en met jullie vrienden en familie te vieren. Dit zijn toch wel de mooiste momenten van het leven. De momenten die zo mooi zijn dat ze iedereen ontroeren. Als je gaat trouwen wil je maar één ding en dat is echt genieten van je speciale dag. Je wilt je alleen maar bezig houden met je geliefde. Samen genieten van deze speciale dag. Als je echt kan genieten moet je er wel voor zorgen dat alles goed is geregeld.

Alex kwam als verassing op de receptie van onze bruiloft. En dat kunnen wij echt iedereen aanbevelen! Wat een ontzettend leuke en enthousiaste man. Hij betrekt iedereen bij zijn trucs en mengt zich als gast leuk tussen de mensen.

Gert-Jan en Joline ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex heeft onze groep op ludieke wijze vermaakt tijdens het eten met zijn interactieve trucs. We zagen de verwondering op de gezichten verschijnen bij zijn trucs. We hebben veel positieve reacties ontvangen en ik kan Alex van harte aanbevelen als 'act' bij een grote groep.

Ben wekker ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex, je show/optreden is bij iedereen heel erg goed ontvangen.
iedereen was enthousiast, enkele reacties: Gaaf, je staat er boven op en nog weet je niet hoe hij het doet. Superleuk en ook hoe hij je betrekt bij de act. ik kan spreken van een geslaagde avond.

Ronald Havermans ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Goochelaar in Eemsmond | TOP illusionist / goochelaar

Goochelaar op feest, 

bruiloft of diner in Eemsmond?

Zorg er altijd voor dat je gasten allemaal genoeg eten en drinken krijgen. Ook is het belangrijk dat je zorgt voor een goed gevuld programma en een prachtige locatie die natuurlijk helemaal is ingericht naar je eigen smaak. De kans is groot dat je voor een locatie kiest waar je gasten de hele dag kunnen blijven. Als je een grote groep mensen uitnodigt wil je er wel voor zorgen dat er programma is vastgesteld voor de hele dag. Zodat je gasten zich de hele dag super goed vermaken. Hier heb je natuurlijk op deze dag echt geen tijd voor. En dat neemt niemand je ook kwalijk.
Goochelaar in Eemsmond | TOP illusionist / goochelaar

De mooiste dag van je leven

Door een voorstelling te laten opvoeren door de goochelaar in Eemsmond weet je zeker dat er iets bijzonders gebeurt. De magie van de voorstelling neemt al je gasten mee naar een andere wereld. Een wereld vol goocheltrucjes, illusie en bedrog. Een wereld waar ze hun ogen uitkijken omdat er zo veel bijzondere dingen gebeuren op het podium.

Het is heerlijk als je zelf ook kunt genieten van de voorstelling terwijl je gasten hier met grote ogen naar kijken. De goochelaar in Eemsmond heeft verschillende trucjes die hij kan opvoeren. Dit kan betekenen dat hij een verdwijntruc opvoert en daarvoor een van je gasten op het podium vraagt. Ook is het mogelijk dat hij een van de voorwerpen gebruikt van de locatie van je feest.

Weet jij al wat voor show je wilt boeken voor jouw event?

logo onthullen van jullie bedrijf, vuurwerk spektakel

Tafelgoochelaar

De tofste goochelshow voor jong en oud

Goochelshow

Workshop goochelen leer goochelen van een echte pro

Goochelworkshop

Beurs goochelaar boeken. De leukste goochelaar bij jullie op de beursstand

Beurs goochelaar

Goochelaar in Eemsmond | TOP illusionist / goochelaar

De goochelaar in Eemsmond heeft een uitgebreid repertoire en kan met verschillen de voorwerpen.

onderdelen en groepen een geweldige voorstelling neerzetten. Hierdoor vermaken al je gasten zich optimaal. Het maakt niet uit of je gasten jong of al wat ouder zijn. Alle gasten vinden het leuk om te kijken naar magie. Als je trouwt met je geliefde is dat een geweldige gelegenheid voor een knalfeest. Het is een bijzondere dag voor je omdat je hier al zo lang naar toeleeft. Nu kan je eindelijk die ring om je vinger doen. Een bruiloft is een groot feest en dat hoort het helemaal voor het bruidspaar te zijn. Geniet dus onwijs van je eigen feest omdat je weet dat alles goed is geregeld voor je gasten.

Je gasten hebben dit waarschijnlijk nog nooit eerder gezien en weten niet wat ze meemaken. Een origineel en bijzondere voorstelling is de beste oplossing voor een geweldig feest.


Ontspan en geniet van je eigen bruiloft omdat het de mooiste dag is van je leven.

Zorg ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld om van je feest een knalfeest te maken. Dan weet je tenminste zeker dat je niets meer hoeft te doen tijdens de grote dag. Door een goochelaar in Eemsmond in te schakelen voor de mooiste dag van je leven weet je dat er een briljante voorstelling wordt opgevoerd. De goochelaar loopt tussen je gasten rond en haalt de leukste komische trucjes uit. Daarnaast zal hij een voorstelling geven op het podium. Je gasten vermaken zich en hebben een geweldige avond. En jij geniet natuurlijk helemaal.

Boek een Goochelaar op jouw event in Eemsmond!

Heb je vragen over mijn act als tafelgoochelaar, mijn tarieven, de voordelen van een goochelaar op jouw feest of wil je direct boeken? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik beantwoord graag al je vragen en samen zullen we jouw feest onvergetelijk maken!

Alex Buijk Create Your Own Magic

Ik treed op als goochelaar / illusionist in Groningen dus ook in:

Heb je nog vragen?

Wil je meer informatie? neem dan via de onderstaande knoppen contact met mij op.

Liever bellen? Dat mag en kan natuurlijk ook

0614668351


Graag tot ziens in Eemsmond

Info en boekingen