Goochelaar in Ferwerderadeel boeken? Kies TOPPER Alex

Goochelaar in Ferwerderadeel boeken? Kies TOPPER Alex

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Ferwerderadeel.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

INFO EN BOEKINGEN

Goochelaar Ferwerderadeel inhuren?

Een goochelaar is iemand die het onmogelijke kan. Dit klinkt heel spiritueel en onbereikbaar, maar gelukkig kan je deze magische verschijningen gewoon boeken voor elke gewenste datum! , speelt ermee, laat het verdwijnen en weer terugkomen. Alles wat je maar kan bedenken gebeurt tijdens zo een magische act. Veel mensen boeken goochelaars voor hun feesten. Verjaardagen, braderie’s, kantoorfeesten maar ook bruiloften en jubileumfeesten zijn passend voor een goochelaar. Eigenlijk is elke bijeenkomst gepast voor een goochel act! Dit laat goochelaar Ferwerderadeel maar al te graag zien. Boek hem nu en beleef de magie op je eigen feest.

Alex kwam als verassing op de receptie van onze bruiloft. En dat kunnen wij echt iedereen aanbevelen! Wat een ontzettend leuke en enthousiaste man. Hij betrekt iedereen bij zijn trucs en mengt zich als gast leuk tussen de mensen.

Gert-Jan en Joline ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex heeft onze groep op ludieke wijze vermaakt tijdens het eten met zijn interactieve trucs. We zagen de verwondering op de gezichten verschijnen bij zijn trucs. We hebben veel positieve reacties ontvangen en ik kan Alex van harte aanbevelen als 'act' bij een grote groep.

Ben wekker ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex, je show/optreden is bij iedereen heel erg goed ontvangen.
iedereen was enthousiast, enkele reacties: Gaaf, je staat er boven op en nog weet je niet hoe hij het doet. Superleuk en ook hoe hij je betrekt bij de act. ik kan spreken van een geslaagde avond.

Ronald Havermans ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Goochelaar in Ferwerderadeel boeken? Kies TOPPER Alex

Wat kan ik van goochelaar Ferwerderadeel verwachten?

Via de website kun je makkelijk in contact komen met ons. Via de mail of telefoon hebben we een mini intakegesprek. Hier bespreken we de voornaamste wensen, de duur van de act, de locatie en natuurlijk een schatting van de prijs. Veel klanten willen na een intake nog een uitgebreid gesprek om echt alles goed te bespreken. Dit raad ik ook echt aan! Door zoveel mogelijk over elkaar en het feest te weten te komen, kan ik een act maken die speciaal voor jouw feest is. Willen jullie de bruid, lievelingstante of schoonvader in de spotlight laten staan? Geen probleem! Moet het ondeugende broertje nou eindelijk een koekje van eigen deeg krijgen? Komt voor elkaar! Ik ben zelf een groot voorstaander van goochel acts op maat. Het voegt iets extra’s en een beetje persoonlijkheid toe aan de act. De gasten merken dit ook en zullen meer met de act meegaan en daar genieten we allemaal meer van!

Goochelaar in Ferwerderadeel boeken? Kies TOPPER Alex

Goochelaar Alex geeft uw
feest meer magie

Bij het tafel goochelen ga ik langs bij de tafels van de gasten. Hier geef ik een minishow van ongeveer 4-5 trucs. Zo heeft iedereen aan tafel de kans om een keer met een truc mee te doen en vragen te stellen. Dit is ook meestal het moment dat de mini goochelaars onder ons hun kunsten aan mij willen laten zien! Tafel goochelen is mijn favoriete onderdeel van de act. Je bent persoonlijk bezig met de gasten en iedereen heeft de ruimte en tijd om te genieten van de trucs. Afhankelijk van het aantal uren dat ik ben geboekt, ga ik ongeveer 2-3x langs alle tafels. Natuurlijk zal dit niet 3x dezelfde minishow zijn! Als er een truc is die heel graag nog een keer gezien wilt worden is dat natuurlijk mogelijk.

Weet jij al wat voor show je wilt boeken voor jouw event?

logo onthullen van jullie bedrijf, vuurwerk spektakel

Tafelgoochelaar

De tofste goochelshow voor jong en oud

Goochelshow

Workshop goochelen leer goochelen van een echte pro

Goochelworkshop

Beurs goochelaar boeken. De leukste goochelaar bij jullie op de beursstand

Beurs goochelaar

Goochelaar in Ferwerderadeel boeken? Kies TOPPER Alex

Een groot succes met tafelgoochelaar Alex Buijk

Na het tafel goochelen pak ik rustig weer mijn spullen in. Als er na mij nog een act is verdwijn ik meestal zachtjes in het publiek. Ben ik de enige of laatste act, dan zal ik altijd nog even een praatje maken met de host van het feest en de gasten. Ik ontvang graag feedback over mijn shows, zo kan ik ze constant veranderen en verbeteren. Na een gezellige middag/avond neem ik afscheid van het feest en ben ik weer onderweg naar huis.
Het was een geslaagde dag, ik heb erg genoten van de gasten en zij ook zeker van mij.

Voor feedback, vragen en boekingen kan je contact met mij opnemen via de website.

Boek een Goochelaar op jouw event in Ferwerderadeel!

Heb je vragen over mijn act als tafelgoochelaar, mijn tarieven, de voordelen van een goochelaar op jouw feest of wil je direct boeken? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik beantwoord graag al je vragen en samen zullen we jouw feest onvergetelijk maken!

Alex Buijk Create Your Own Magic

Ik treed op als goochelaar / illusionist in Friesland dus ook in:

Heb je nog vragen?

Wil je meer informatie? neem dan via de onderstaande knoppen contact met mij op.

Liever bellen? Dat mag en kan natuurlijk ook

0614668351


Graag tot ziens in Ferwerderadeel

Info en boekingen