Goochelaar Groningen | Boek Magisch illusionst Alex Buijk

Goochelaar Groningen | Boek Magisch illusionst Alex Buijk

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Groningen?

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

INFO EN BOEKINGEN

Goochelaar Groningen inhuren? Boek Alex Buijk

Doe het eens anders dit jaar. Vind je het vaak maar saai om je verjaardag te vieren. Nodig je al je vrienden en familie uit en ben je teleurgesteld aan het einde van de avond. Omdat er verschillende groepjes ontstaan en er geen goede sfeer op gang komt? Ben je nieuwsgierig naar hoe je van je feest toch een knalfeest maakt? Een feest waar iedereen zich mengt, je gasten zich gemakkelijk voelen, er veel wordt gelachen en er wordt gedanst. Dat is je droom beeld van een verjaardagsfeest. Maar waarom gebeurt dit dan nog niet? Wat kan je nu anders doen om het feest op gang te brengen? 

Alex kwam als verassing op de receptie van onze bruiloft. En dat kunnen wij echt iedereen aanbevelen! Wat een ontzettend leuke en enthousiaste man. Hij betrekt iedereen bij zijn trucs en mengt zich als gast leuk tussen de mensen.

Gert-Jan en Joline ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex heeft onze groep op ludieke wijze vermaakt tijdens het eten met zijn interactieve trucs. We zagen de verwondering op de gezichten verschijnen bij zijn trucs. We hebben veel positieve reacties ontvangen en ik kan Alex van harte aanbevelen als 'act' bij een grote groep.

Ben wekker ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex, je show/optreden is bij iedereen heel erg goed ontvangen.
iedereen was enthousiast, enkele reacties: Gaaf, je staat er boven op en nog weet je niet hoe hij het doet. Superleuk en ook hoe hij je betrekt bij de act. ik kan spreken van een geslaagde avond.

Ronald Havermans ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Goochelaar Groningen | Boek Magisch illusionst Alex Buijk

Het organiseren van je feest

Als je de eerste stappen hebt doorlopen om je avond te organiseren begint de twijfel toe te slaan. Hoe maak je er nu een leuke avond van? Wat ga je doen met je gasten. Doordat je hier goed over nadenkt en een programma voor opstelt bepaal je al voor een groot deel hoe de avond gaat verlopen. Zorg ervoor dat niemand zich verveelt maar laat mensen iets doen. Zet een spellen parcours uit, organiseer een disco of juist een verkleed thema met bijbehorende spelletjes. Een ander geweldig idee is gebruik te maken van een goochelaar in Groningen. Deze goochelaar zorgt voor een geweldige voorstelling vol met magie en bijzondere trucjes.


Denk er altijd goed over na hoeveel mensen je uitnodigt. De samenstelling van je gastenlijst bepaald voor een groot deel hoe de avond eruit gaat zien. Hoe groter de gastenlijst is bepaald waar je het feest viert. Wil je het klein en intiem vieren dan vier je het waarschijnlijk thuis of op een andere kleinschalige locatie. Wil je het wat grootser aanmaken dit jaar dan kies je er waarschijnlijk voor om een locatie te huren. Maak dus gebruik van een geschikte locatie.

Goochelaar Groningen | Boek Magisch illusionst Alex Buijk

Genieten samen met je gasten.

Door de goochelaar in Groningen komt er een betoverende voorstelling op het podium waar je gasten van zullen smullen. Ze genieten ervan en vinden het geweldig om naar te kijken. Ze kijkje hun ogen uit en bedanken je aan het einde van de avond voor de geweldige voorstelling. Als je er nu echt wat speciaals van wilt maken zorg er dan voor dat het entertainment goed is geregeld. Dit zal er voor zorgen dat je veel meer plezier maakt tijdens de feestelijke avond. Het belangrijkste onderdeel van je hele feest is dat je geniet samen met je gasten. Als je niet kan genieten dan heb je namelijk zelf geen leuke avond. Dat is vast niet de bedoeling, toch?

Weet jij al wat voor show je wilt boeken voor jouw event?

logo onthullen van jullie bedrijf, vuurwerk spektakel

Tafelgoochelaar

De tofste goochelshow voor jong en oud

Goochelshow

Workshop goochelen leer goochelen van een echte pro

Goochelworkshop

Beurs goochelaar boeken. De leukste goochelaar bij jullie op de beursstand

Beurs goochelaar

Goochelaar Groningen | Boek Magisch illusionst Alex Buijk

Het juiste programma

Met het juiste programma zorg je ervoor dat je zelf niet alles hoeft te regelen. Dat is superfijn voor iedereen die gestrest wordt van het organiseren van een feest en paniek aanvallen krijgt bij het vermaken van alle gasten. De magische goochelaar in Groningen betoverd al je gasten door zijn trucjes op te voeren op het podium. Hij gebruikt magische voorwerpen tijdens de voorstelling naar kan er ook voor zorgen dat je horloge op mysterieuze wijze verdwijnt. Magie is een belangrijk onderdeel van de voorstelling en de gasten vinden dit helemaal geweldig.

Zie je al helemaal voor je, dat je op je eigen feest rondloopt en niets meer hoeft te doen. Als je tijd maakt om alles goed te regelen, zorg je ervoor dat je het allemaal niet meer zelf hoeft te doen. Ben je gek op magie en wil je samen met je gasten genieten van een optreden? Maak dan gebruik van de voorstelling van de goochelaar in Groningen. Door de betoverende en verbijsterende verdwijntrucjes gebeuren er onwaarschijnlijke dingen. Bekijk alle trucjes met open ogen en geniet van een bijzondere voorstelling. Deze voorstelling is zo bijzonder en uniek dat je zeker weet dat iedereen er van geniet.

         

Als je geen zin hebt om heen en weer te rennen tijden je feestelijke avond zorg er dan voor dat dit niet nodig is. Regel zoveel mogelijk mensen die je helpen om er een geweldige avond van te maken. Want je hoeft het niet allemaal alleen te doen. Neem zo snel mogelijk contact met mij op als je het hele feest niet zelf wilt organiseren. Maak de briljante keuze om het vermaak door een professionele goochelaar in Groningen te laten regelen. Maak van je feest een beleving door het juist programma. Wil je meer weten over de voorstelling, neem dan contact met mij op.

Boek een Goochelaar op jouw event in Groningen!

Heb je vragen over mijn act als tafelgoochelaar, mijn tarieven, de voordelen van een goochelaar op jouw feest of wil je direct boeken? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik beantwoord graag al je vragen en samen zullen we jouw feest onvergetelijk maken!

Alex Buijk Create Your Own Magic

Ik treed op als goochelaar / illusionist in Groningen dus ook in:

Heb je nog vragen?

Wil je meer informatie? neem dan via de onderstaande knoppen contact met mij op.

Liever bellen? Dat mag en kan natuurlijk ook

0614668351


Graag tot ziens in Groningen

Info en boekingen