Goochelaar in Grootegast boeken? Boek deze top goochelaar

Goochelaar in Grootegast boeken? Boek deze top goochelaar

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Grootegast.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

INFO EN BOEKINGEN

Goochelaar Grootegast inhuren? Boek Alex Buijk

Een feestelijke opening. Je telt de dagen af tot het eindelijk zo ver is. Die feestelijke avond komt steeds weer dichterbij. Je vindt het belangrijk om bij prestaties stil te staan en daarom geef je een feestelijke opening in je nieuwe winkelpand. Je hebt er maanden aan gewerkt en nu komt de feestelijke opening steeds dichterbij. Je bent stiekem toch een beetje zenuwachtig omdat je niet goed weet hoe je dit precies moet aanpakken. Elk begin is lastig, het is de eerste winkel die je opent en daarom is het behoorlijk spanend voor je. Heel begrijpelijk dat je daar s’ nachts wakker van ligt. Wat als je nu niet uit je woorden komt tijdens je toespraak.? Dat is natuurlijk het rampscenario wat steeds maar weer door je hoofd gaat.

Alex kwam als verassing op de receptie van onze bruiloft. En dat kunnen wij echt iedereen aanbevelen! Wat een ontzettend leuke en enthousiaste man. Hij betrekt iedereen bij zijn trucs en mengt zich als gast leuk tussen de mensen.

Gert-Jan en Joline ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex heeft onze groep op ludieke wijze vermaakt tijdens het eten met zijn interactieve trucs. We zagen de verwondering op de gezichten verschijnen bij zijn trucs. We hebben veel positieve reacties ontvangen en ik kan Alex van harte aanbevelen als 'act' bij een grote groep.

Ben wekker ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex, je show/optreden is bij iedereen heel erg goed ontvangen.
iedereen was enthousiast, enkele reacties: Gaaf, je staat er boven op en nog weet je niet hoe hij het doet. Superleuk en ook hoe hij je betrekt bij de act. ik kan spreken van een geslaagde avond.

Ronald Havermans ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Goochelaar in Grootegast boeken? Boek deze top goochelaar

Goochelaar op feest, 

bruiloft of diner in Grootegast?

Je wilt natuurlijk wel een sterke krachtige eerste indruk achterlaten voor alle mensen die naar je opening komen. En je vrienden en familie zijn er natuurlijk ook, je wilt natuurlijk niet voor paal staan. Het is al spannend genoeg dat je een winkel opent, dan wil je wel dat je verhaal goed overkomt. Stel je voor dat je een opening hebt gepland waarin je toespraak een klein onderdeel is. Wat ga je dan doen met de rest van de tijd? Hoop je dat je gasten zich vermaken en gezellig met elkaar bijpraten. Of maak je slim gebruik van de tijd door een vol programma te gebruiken. Een programma waarmee je indruk maakt. Waardoor je een onvergetelijke indruk achter laat zodat je zeker weet dat er een aantal mensen terug komen naar je winkel. Maak dan gebruik van een vermakelijk programma om ervoor te zorgen dat je gasten een leuke middag hebben.
Goochelaar in Grootegast boeken? Boek deze top goochelaar

De beste hulp inschakelen

Weet je niet goed hoe je dit kan doen maak je dan geen zorgen. Het komt niet allemaal op je schouders terecht, schakel zoveel mogelijk hulp in bij je feestelijke gelegenheid. Waarschijnlijk kies je ervoor om mensen in te schakelen die rondgaan met hapjes en de drankjes want daar heb je zelf natuurlijk helemaal geen tijd voor. Kies er dan ook voor om iemand in te schakelen die je gasten vermaakt.

Laat je gasten iets leuks doen

Maak hier slim gebruik van door foto’s te maken van je lachende gasten. Laat eens zien wat voor leuke sfeer er te proeven is in je winkel. Maak het speciaal door de magische show van de goochelaar in Grootegast. In de voorstelling staan magische trucjes centraal maar komt er ook veel humor terug. Vind je het leuk om onderdeel te zijn van de show? In overleg met de goochelaar in Grootegast is er veel mogelijk. Hierdoor kan jij met een aantal kleine grapjes weer terugkomen in de goochelshow.

Weet jij al wat voor show je wilt boeken voor jouw event?

logo onthullen van jullie bedrijf, vuurwerk spektakel

Tafelgoochelaar

De tofste goochelshow voor jong en oud

Goochelshow

Workshop goochelen leer goochelen van een echte pro

Goochelworkshop

Beurs goochelaar boeken. De leukste goochelaar bij jullie op de beursstand

Beurs goochelaar

Goochelaar in Grootegast boeken? Boek deze top goochelaar

Ontspannen goochel act

Een goochelshow zal ervoor zorgen dat de gasten iets te doen hebben nadat ze naar je toespraak hebben geluisterd. Als mensen in een ontspannen sfeer zijn is de kans groter dat ze bij je terugkomen en je onthouden. De goochelaar in Grootegast vermaakt je gasten tijdens je feest en zorgt er ook nog eens voor dat je gasten met een tevreden en gelukkig gevoel de deur uit gaan. Dat zijn twee vliegen in één klap. Dat wil je toch?


Maak nu dus gebruik van een professionele goochelaar in Grootegast. Met een ontspannen goochelshow laat je de gaten genieten van hun middag en kan jij rustig rondlopen om vragen te beantwoorden of wat meer te vertellen aan geïnteresseerde gasten. Maak je handen vrij zodat je tijd kan besteden aan de gasten die hier behoefte aan hebben. De andere gasten beleven een geweldige middag door je onvergetelijke toespraak en de goochelshow. Een goede eerste indruk is onbetaalbaar en zorgt ervoor dat mensen later bij je terugkomen. En dat is wat je wilt bereiken met je feestelijke opening.

Verzorg je gasten zo goed mogelijk en maak er een spetterende opening van. Regel zoveel mogelijk hulp zodat jij je alleen nog maar hoeft te richten op het ontvangen van je gasten en het houden van je toespraak. Maak het jezelf zo makkelijk mogelijk en geniet van je feestelijke opening. Wacht dus niet langer en neem contact op met de goochelaar in Grootegast.

Boek een Goochelaar op jouw event in Grootegast!

Heb je vragen over mijn act als tafelgoochelaar, mijn tarieven, de voordelen van een goochelaar op jouw feest of wil je direct boeken? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik beantwoord graag al je vragen en samen zullen we jouw feest onvergetelijk maken!

Alex Buijk Create Your Own Magic

Ik treed op als goochelaar / illusionist in Groningen dus ook in:

Heb je nog vragen?

Wil je meer informatie? neem dan via de onderstaande knoppen contact met mij op.

Liever bellen? Dat mag en kan natuurlijk ook

0614668351


Graag tot ziens in Grootegast

Info en boekingen