Goochelaar in Haaksbergen boeken doe je bij goochelaar Alex Buijk

Goochelaar in Haaksbergen boeken doe je bij goochelaar Alex Buijk

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Haaksbergen.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

INFO EN BOEKINGEN

Goochelaar Haaksbergen inhuren? Boek Alex Buijk

Ben je nog op zoek naar een bijzondere manier om je gasten te vermaken? Wil je het deze keer eens helemaal anders aanpakken? Dan is er een geweldige manier om al je gasten te vermaken. Doordat je een tafelgoochelaar in Haaksbergen inhuurt voor je speciale diner of speciale borrel maak je van je feest een beleving. Een voorstelling waar er zoveel bijzondere trucjes voorbijkomen waar je maar niets van begrijpt.

Alex kwam als verassing op de receptie van onze bruiloft. En dat kunnen wij echt iedereen aanbevelen! Wat een ontzettend leuke en enthousiaste man. Hij betrekt iedereen bij zijn trucs en mengt zich als gast leuk tussen de mensen.

Gert-Jan en Joline ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex heeft onze groep op ludieke wijze vermaakt tijdens het eten met zijn interactieve trucs. We zagen de verwondering op de gezichten verschijnen bij zijn trucs. We hebben veel positieve reacties ontvangen en ik kan Alex van harte aanbevelen als 'act' bij een grote groep.

Ben wekker ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex, je show/optreden is bij iedereen heel erg goed ontvangen.
iedereen was enthousiast, enkele reacties: Gaaf, je staat er boven op en nog weet je niet hoe hij het doet. Superleuk en ook hoe hij je betrekt bij de act. ik kan spreken van een geslaagde avond.

Ronald Havermans ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Goochelaar in Haaksbergen boeken doe je bij goochelaar Alex Buijk

Goochelaar op feest, 

bruiloft of diner in Haaksbergen?

Huur een tafelgoochelaar in voor je feest

Je staat er met je neus bovenop maar kan maar kan maar niet ontdekken hoe de goochelaar dit toch allemaal doet. De goochelaar in Haaksbergen heeft al jaren ervaring en is een top entertainer die vele mensen vermaakt. Door zijn bijzondere optreden komt de goochelaar op verschillende feesten, of je het nu viert in een café, restaurant, of je op zoek bent naar een act op de braderie maakt niets uit. Voor elke locatie kan de goochelaar weer een andere leuke voorstelling samenstellen. De magische voorstelling is een verrassende vorm van entertainment. Deze voorstelling is zo bijzonder waardoor je gasten het er nog lang over zullen hebben. Maak van je feest iets heel bijzonders door deze voorstelling.

Goochelaar in Haaksbergen boeken doe je bij goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Alex geeft uw
feest meer magie

Tafelgoochelaar met verschillende trucjes

Het mooie aan de goochelaar in Haaksbergen is dat er zoveel mogelijk is. De goochelaar doet zijn magische trucjes niet met speciale materialen maar juist met verschillende alledaagse attributen. Door dagelijkse simpele voorwerpen te gebruiken activeert de goochelaar het publiek om mee te doen met de voorstelling. De gasten krijgen een eigen rol tijdens de magische voorstelling. De gasten vinden het alleen maar leuk om betrokken te worden bij de voorstelling.

Wat voor voorwerpen worden er dan gebruikt? Het gaat om spullen als ringen, touwen, portemonnee, sieraden en kaarten. Er gebeuren bijzondere dingen tijdens de voorstelling. Veras je gasten met een act waardoor de tafel door de ruimte zweeft met behulp van je gasten of betover het publiek door een ring of andere sieraden te laten verdwijnen en op een andere plek weer te laten verschijnen. Sieraden en sleutels verschijnen dan opeens op een bijzondere andere plek in de ruimte. Betover je gasten dus door meer van dit soort magische en bizarre trucjes van de tafelgoochelaar in Haaksbergen. De avond staat vol van grappige, interactieve en bijzondere magische trucjes. Het is leuk voor het hele publiek en iedereen zal de hele voorstelling geboeid zijn door wat er op het podium gebeurd.

Weet jij al wat voor show je wilt boeken voor jouw event?

logo onthullen van jullie bedrijf, vuurwerk spektakel

Tafelgoochelaar

De tofste goochelshow voor jong en oud

Goochelshow

Workshop goochelen leer goochelen van een echte pro

Goochelworkshop

Beurs goochelaar boeken. De leukste goochelaar bij jullie op de beursstand

Beurs goochelaar

Goochelaar in Haaksbergen boeken doe je bij goochelaar Alex Buijk

Een groot succes met tafelgoochelaar Alex Buijk

De voorstelling voor buiten en binnen

De goochelaar in Haaksbergen heeft veel ervaring met verschillende groepen. De tafelgoochelaar treedt dan ook op voor verschillende leeftijden en kan voor elk feest een geschikte voorstelling samenstellen. De voorstellingen zijn uiteraard leuk voor kinderen maar ook voor volwassenen en bejaarden. Het maakt niet uit hoe de gastenlijst eruit ziet. De tafelgoochelaar stelt een geschikte voorstelling samen voor het publiek.

Je publiek vermaken

Het publiek is het belangrijkste van de hele avond en daarom sluit de goochelaar zijn act aan op de gasten. Hierdoor is het nodig dat je op tijd doorgeeft hoe de gastenlijst eruit ziet. De tafelgoochelaar kan dan een geschikte voorstelling voorbereiden en stelt dit altijd bij op het moment dat er toch iets is veranderd in de groepssamenstelling. Het maakt niet uit of de voorstelling binnen of buiten opgevoerd wordt. Door de grote trukendoos van de goochelaar is er voor elke gelegenheid een voorstelling samen te stellen. De locatie van de opvoering maakt dan niets uit.

         De locatie van je feest

Het is natuurlijk mogelijk dat de voorstelling buiten op straat plaats vindt maar het kan ook het juist binnen wordt opgevoerd. Elke locatie is weer anders en dat maakt de voorstelling juist zo bijzonder. Wat de locatie van het feest ook is maakt helemaal niets uit. De tafelgoochelaar kan op elk moment en op elke plaats een geschikte voorstelling opvoeren. Misschien vier je binnenkort een feest en wil je er graag achter komen wat een tafelgoochelaar voor je kan betekenen. Omdat elk feest weer anders is en om een andere soort voorstelling vraagt is het raadzaam om contact op te nemen. We bekijken dan samen wat er mogelijk is en bespreken hoe de voorstelling kan

Boek een Goochelaar op jouw event in Haaksbergen!

Heb je vragen over mijn act als tafelgoochelaar, mijn tarieven, de voordelen van een goochelaar op jouw feest of wil je direct boeken? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik beantwoord graag al je vragen en samen zullen we jouw feest onvergetelijk maken!

Alex Buijk Create Your Own Magic

Ik treed op als goochelaar / illusionist in Overijssel dus ook in:

Heb je nog vragen?

Wil je meer informatie? neem dan via de onderstaande knoppen contact met mij op.

Liever bellen? Dat mag en kan natuurlijk ook

0614668351


Graag tot ziens in Haaksbergen

Info en boekingen