Goochelaar in Hardenberg inhuren? Boek Alex Buijk

Goochelaar in Hardenberg inhuren? Boek Alex Buijk

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Hardenberg.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

INFO EN BOEKINGEN

Goochelaar Hardenberg inhuren? Boek Alex Buijk

Referentie

Met onze familie vieren we elk jaar een uitgebreid familie weekend. Elk keer is dit weekend weer één grote gezelligheid. We hebben de leukste gesprekken, hebben de grootste lol en maken veel plezier met elkaar.
Het is heerlijk om een heel weekend echt de tijd voor elkaar te hebben. Om echt even met elkaar een goed gesprek te voeren en er achter te komen wat er allemaal is veranderd in een jaar tijd. Want er verandert natuurlijk veel in een jaar. Dit weekend is dan ook een legendarisch weekend voor onze familie.

Alex kwam als verassing op de receptie van onze bruiloft. En dat kunnen wij echt iedereen aanbevelen! Wat een ontzettend leuke en enthousiaste man. Hij betrekt iedereen bij zijn trucs en mengt zich als gast leuk tussen de mensen.

Gert-Jan en Joline ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex heeft onze groep op ludieke wijze vermaakt tijdens het eten met zijn interactieve trucs. We zagen de verwondering op de gezichten verschijnen bij zijn trucs. We hebben veel positieve reacties ontvangen en ik kan Alex van harte aanbevelen als 'act' bij een grote groep.

Ben wekker ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex, je show/optreden is bij iedereen heel erg goed ontvangen.
iedereen was enthousiast, enkele reacties: Gaaf, je staat er boven op en nog weet je niet hoe hij het doet. Superleuk en ook hoe hij je betrekt bij de act. ik kan spreken van een geslaagde avond.

Ronald Havermans ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Goochelaar in Hardenberg inhuren? Boek Alex Buijk

Goochelaar op feest, 

bruiloft of diner in Hardenberg?

Op zoek naar iets speciaals?

Om dit weekend nog wat specialer te maken organiseren we elk jaar op de laatste avond een bonte avond. Op deze avond maken we een speciale avond waarin we allemaal leuke activiteiten ondernemen. Een deel van de avond is een klein optreden voor iedereen uit de familie die dit leuk vindt. Niet iedereen staat graag in de spotlights en daarom doen we ook nog genoeg andere dingen. We organiseren dus een avondvullend programma wat voor iedereen leuk is. Een van de dingen die we allemaal heel leuk vinden zijn goocheltrucs.

Goochelaar in Hardenberg inhuren? Boek Alex Buijk

Goochelaar Alex geeft uw
feest meer magie

De magie

We houden ervan om ons te laten verwonderen door magie en door dingen die we niet kunnen verklaren. Het is super leuk om met elkaar hier naar te kijken. En het is dan ook een vast onderdeel van ons programma om de goochelaar in Hardenberg in te schakelen. Door een goochelaar in Hardenberg in te schakelen hoeven we alleen nog maar te zitten en te genieten. De voorstelling is elke keer weer fantastisch. Het is geweldig en we voelen ons elke keer weer als een klein kind in een snoepwinkel. Het is een beleving die iedereen een keer moet meemaken.

Een speciaal programma

Ben je gek op magie en hou je wel van een goede goocheltruc? Vind je het heerlijk om te kijken naar een echte artiest maak dan gebruik van de kennis en ervaring van een professionele goochelaar in Hardenberg. Door deze artiest op het podium zal je avond echt een groot feest zijn. De goocheltrucjes zullen de avond echt tot een hoogtepunt maken. Voor onze familie is het altijd het hoogtepunt van het weekend. De voorstelling is het moment waar we het hele jaar op wachten. En elke keer is het weer een groot succes.

Weet jij al wat voor show je wilt boeken voor jouw event?

logo onthullen van jullie bedrijf, vuurwerk spektakel

Tafelgoochelaar

De tofste goochelshow voor jong en oud

Goochelshow

Workshop goochelen leer goochelen van een echte pro

Goochelworkshop

Beurs goochelaar boeken. De leukste goochelaar bij jullie op de beursstand

Beurs goochelaar

Goochelaar in Hardenberg inhuren? Boek Alex Buijk

Een groot succes met tafelgoochelaar Alex Buijk

Liefhebbers van magie

Als magie echt een grote passie van je is dan is het natuurlijk geweldig als je deze passie kan delen met de rest van je familie. Hoe fijn is het om deze passie elke keer weer terug te laten komen in een voorstelling. Met mijn ervaring maak ik van elke voorstelling weer een belevenis. Hierdoor kan ik je verzekeren dat iedereen gaat genieten van deze speciale avond. Over deze avond zal nog lang worden nagepraat. En dat is wat je wilt bereiken, een speciale avond voor iedereen die aanwezig is.

Als je dus op zoek bent naar een geweldige manier om de avond te vullen dan is een voorstelling speciaal voor je familie de beste manier om de avond tot een succes te maken. Door de juiste voorstelling zal ik ervoor zorgen dat iedereen zich vermaakt en een geweldige avond heeft. Het is natuurlijk fijn als iedereen al een grote fan is van magie want daar kan ik de voorstelling dan weer op aansluiten. Is er een groot gezelschap met verschillende interesses? Daar kan ik ook een voorstelling voor samenstellen. Met mijn ervaring werk ik met verschillende groepen en kan ik voor elke groep weer een andere voorstelling samenstellen.

         Voor elk feest

Om het feest dus nog specialer te maken wil je dit keer iets anders doen. Iets wat opvalt en iets wat mensen niet zo snel vergeten. Organiseer je elk jaar weer een familie weekend en wil je dit ook met een knaller afsluiten? Met mijn ervaring en specialisme kan ik een geweldige voorstelling opvoeren voor je hele familie. Met mijn voorstelling zorg ik ervoor dat iedereen zich kan vermaken. Schakel mijn hulp dus in om van deze avond een geniale afsluiting te maken. Door een goochelaar in Hardenberg in te schakelen kan je ervoor zorgen dat iedereen zich vermaakt op deze speciale avond.

Boek een Goochelaar op jouw event in Hardenberg!

Heb je vragen over mijn act als tafelgoochelaar, mijn tarieven, de voordelen van een goochelaar op jouw feest of wil je direct boeken? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik beantwoord graag al je vragen en samen zullen we jouw feest onvergetelijk maken!

Alex Buijk Create Your Own Magic

Ik treed op als goochelaar / illusionist in Overijssel dus ook in:

Heb je nog vragen?

Wil je meer informatie? neem dan via de onderstaande knoppen contact met mij op.

Liever bellen? Dat mag en kan natuurlijk ook

0614668351


Graag tot ziens in Hardenberg

Info en boekingen