Goochelaar in Haren inhuren? Boek goochelaar Alex Buijk

Goochelaar in Haren inhuren? Boek goochelaar Alex Buijk

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Haren.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

INFO EN BOEKINGEN

Goochelaar Haren inhuren? Boek Alex Buijk

Of dit nu een verjaardag is, je bruiloft, de opening van je nieuwe winkel of de presentatie is van een nieuw model auto maakt niet uit. Als je een grote groep mensen uitnodigt om iets te je te vieren dan wil je een goede indruk achterlaten. Je wilt ervoor zorgen dat mensen een leuke avond hebben en met een goed gevoel over je denken of een positief beeld krijgen van je bedrijf. Door een simpele toespraak of een kort introductiefilmpje van je prestaties zal je niet meteen een goede indruk achterlaten. Het draait namelijk om het hele feest, van begin tot het eind. Over elk moment wil je daarom goed nadenken. Als je een programma opstelt waardoor je precies weet wat er op welk moment gaat gebeuren dan zal alles op rolletjes lopen.

Alex kwam als verassing op de receptie van onze bruiloft. En dat kunnen wij echt iedereen aanbevelen! Wat een ontzettend leuke en enthousiaste man. Hij betrekt iedereen bij zijn trucs en mengt zich als gast leuk tussen de mensen.

Gert-Jan en Joline ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex heeft onze groep op ludieke wijze vermaakt tijdens het eten met zijn interactieve trucs. We zagen de verwondering op de gezichten verschijnen bij zijn trucs. We hebben veel positieve reacties ontvangen en ik kan Alex van harte aanbevelen als 'act' bij een grote groep.

Ben wekker ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex, je show/optreden is bij iedereen heel erg goed ontvangen.
iedereen was enthousiast, enkele reacties: Gaaf, je staat er boven op en nog weet je niet hoe hij het doet. Superleuk en ook hoe hij je betrekt bij de act. ik kan spreken van een geslaagde avond.

Ronald Havermans ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Goochelaar in Haren inhuren? Boek goochelaar Alex Buijk

Goochelaar op feest, 

bruiloft of diner in Haren?

Nodig een groep mensen uit. De eerste stap is dat je een groep mensen uitnodigt. Dat is waarschijnlijk nog geen lastige opgave omdat je vast wel weet hoe je dit doet. Maar op het moment dat al je gasten er zijn moet je precies weten hoe de avond eruit ziet. Van het moment dat je gasten binnenkomen en hun jas uitdoen tot het moment dat je gasten met een glimlach het feest verlaten. Als je dat niet van het begin tot het eind helemaal hebt uitgeplozen doe je jezelf en je gasten tekort. Een goed feest vraagt namelijk om een duidelijke en eenvoudige planning. Een van de belangrijkste dingen is het vermaken van je gasten. Naast een kleine toespraak is het natuurlijk tijd voor het feest. Denk er dus goed over na wat je gaat doen met je gasten.

Goochelaar in Haren inhuren? Boek goochelaar Alex Buijk

Wat voor activiteit
staat centraal?

Laat je gasten het bedrijfspand zien, krijgen ze een rondleiding of mogen ze iets maken. Of kies je ervoor om een spellenparcours neer te zetten en daag je al je gasten uit met een quiz. Er zijn verschillende soorten vermaak mogelijk. Een van de mooiste manieren om de aandacht te prikkelen is door een voorstelling te laten opvoeren. Door een goochelaar uit te nodigen op het podium, staat er een bijzondere voorstelling centraal. De goochelaar in Haren betoverd de harten van je gasten. De gasten vinden de goochelaar in Haren geweldig. De goochelaar in Haren is geweldig omdat hij veel humor gebruikt in zijn opvoering maar ook gebruik maakt van verschillende magische trucjes. Door de goochelaar in Haren uit te nodigen weet je zeker dat er een activiteit is voor al je gasten. De goochelaar heeft het talent om de meest bizarre voorwerpen uit zijn mouw te toveren.

Weet jij al wat voor show je wilt boeken voor jouw event?

logo onthullen van jullie bedrijf, vuurwerk spektakel

Tafelgoochelaar

De tofste goochelshow voor jong en oud

Goochelshow

Workshop goochelen leer goochelen van een echte pro

Goochelworkshop

Beurs goochelaar boeken. De leukste goochelaar bij jullie op de beursstand

Beurs goochelaar

Goochelaar in Haren inhuren? Boek goochelaar Alex Buijk

Een voorstelling die niemand verwacht

maar waar al je gasten van smullen.

Alsof dit nog niet genoeg is kan de goochelaar in Haren ook nog eens voorwerpen laten verdwijnen. Dus pas maar op want voordat je het weet hangt je horloge aan de pols van je beste vriend of goede collega. Alsof dat nog niet gek genoeg is zorgt de goochelaar er ook nog eens voor dat voorwerpen op verschillende plekken terug komen. Als je op zoek bent naar een tafeltje dan verschijnt het opeens in een andere hoek van de ruimte. De voorstelling is betoverend, magisch en verast al je gasten.

Als je dus op zoek bent naar een goede manier om al je gasten te vermaken dan is het inschakelen van een goochelaar in Haren de beste oplossing. Al je gasten kijken vol verbazing naar wat er allemaal op het podium gebeurt. Ze begrijpen er natuurlijk niets van en de goochelaar zal zijn geheimen nooit onthullen. Lijk het je nu fantastisch om een speciale activiteit in te zetten voor je feest maak dan gebruik van een betoverende voorstelling.


Het is heerlijk om naar te kijken en het maakt niet uit of je publiek heel divers is. Iedereen geniet van deze geweldige uitvoering en dit zal er voor zorgen dat je feest van het begin tot het eind goed is geregeld. Als je overal over nadenkt verveelt niemand zich. Dit zorgt voor een geweldig feest waar je gasten met een goed gevoel de deur uitgaan. Want dat is wat je wilt bereiken, toch? Heb je nog vragen, neem dan contact op zodat je zeker weet dat een magische voorstelling geschikt is voor je feestelijke gelegenheid.

Boek een Goochelaar op jouw event in Haren!

Heb je vragen over mijn act als tafelgoochelaar, mijn tarieven, de voordelen van een goochelaar op jouw feest of wil je direct boeken? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik beantwoord graag al je vragen en samen zullen we jouw feest onvergetelijk maken!

Alex Buijk Create Your Own Magic

Ik treed op als goochelaar / illusionist in Groningen dus ook in:

Heb je nog vragen?

Wil je meer informatie? neem dan via de onderstaande knoppen contact met mij op.

Liever bellen? Dat mag en kan natuurlijk ook

0614668351


Graag tot ziens in Haren

Info en boekingen