Goochelaar in Harlingen boeken, Kies voor TOP goochelaar Alex Buijk

Goochelaar in Harlingen boeken, Kies voor TOP goochelaar Alex Buijk

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Harlingen.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

INFO EN BOEKINGEN

Goochelaar Harlingen inhuren? Boek Alex Buijk

alles in huis om je bruiloft of verjaardagsfeest tot een groot succes te maken.

Geen stoffig optredens, maar actuele goocheltrucs en vernieuwend entertainment. Nooit saai, altijd vermakelijk. Voor elke gelegenheid is deze goochelaar te boeken. Laat jong en oud genieten van een avond vol plezier en ontspanning. Zorg voor een tijdige boeking want de agenda van goochelaar Harlingen zit snel vol!

Alex kwam als verassing op de receptie van onze bruiloft. En dat kunnen wij echt iedereen aanbevelen! Wat een ontzettend leuke en enthousiaste man. Hij betrekt iedereen bij zijn trucs en mengt zich als gast leuk tussen de mensen.

Gert-Jan en Joline ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex heeft onze groep op ludieke wijze vermaakt tijdens het eten met zijn interactieve trucs. We zagen de verwondering op de gezichten verschijnen bij zijn trucs. We hebben veel positieve reacties ontvangen en ik kan Alex van harte aanbevelen als 'act' bij een grote groep.

Ben wekker ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex, je show/optreden is bij iedereen heel erg goed ontvangen.
iedereen was enthousiast, enkele reacties: Gaaf, je staat er boven op en nog weet je niet hoe hij het doet. Superleuk en ook hoe hij je betrekt bij de act. ik kan spreken van een geslaagde avond.

Ronald Havermans ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Goochelaar in Harlingen boeken, Kies voor TOP goochelaar Alex Buijk

De goochelaar die zich laat zien

Een goochelaar is pas echt een entertainer wanneer hij op je feest of event rondloopt tussen de gasten. Dat maakt het spannend! De feestgangers zullen zich prima vermaken en samen met een lekker hapje en drankje kan de avond niet meer stuk. Vingervlugheid en magic zijn de toverwoorden die het publiek vermaken. Natuurlijk is deze illusionist iemand die met humor zijn optreden doet. Er kan flink gelachen worden.

Tafelgoochelaar
Een tafelgoochelaar zal zich op bruiloft of partij tussen de gasten begeven en neemt steeds plaats aan tafel. Leuke, kleinere trucs laten de toeschouwer steeds weer achter in verbazing. Kaartentrucs en/of een vingervlugheid met balletjes geven de tafelgoochelaar steeds weer een klein applausje en gelach van zijn mede tafelgenoten.

Vlak onder de neus van de gasten weet goochelaar Harlingen mensen te vermaken. Het is altijd leuk hoe de illusionist een blanco briefje weet om te toveren tot een 20 euro biljet. En wat te denken van het verdwijnen van een sieraad of horloge, en deze op een zeer vreemde plek weer terug te laten komen? Je kunt het ervaren door deze goochelaar te boeken voor je feest. Gegarandeerd het juiste entertainment voor je bruiloft of bedrijfsfeestje. Korte magic-acts laten de tafelgoochelaar even al je zorgen vergeten en bezorgen je een leuke avond.

Goochelaar in Harlingen boeken, Kies voor TOP goochelaar Alex Buijk

Maatwerk leveren

Behalve dat je goochelaar Harlingen kunt boeken voor bedrijfsfeesten, kerstborrel of nieuwjaarsrecepties, werkt deze illusionist ook als beursgoochelaar. Een nieuwe trend die bij veel beursgangers in de smaak valt. Wil je, dat de voorbijgangers de nodige aandacht aan jou stand schenken, boek dan de beursgoochelaar, hij is de magic-man die mensen lokt. Het concept is uniek en zorgt er voor dat je zoveel mogelijk contact krijgt met potentiële klanten. De goochelaar heeft zich van te voren ingelezen in wat voor bedrijf hij bezig gaat en de eventuele producten en diensten die er aan verbonden zijn. Door middel van grappige trucjes en een slim entertainment weet hij altijd weer de klanten aan de medewerkers van de standhouder te koppelen.

Weet jij al wat voor show je wilt boeken voor jouw event?

logo onthullen van jullie bedrijf, vuurwerk spektakel

Tafelgoochelaar

De tofste goochelshow voor jong en oud

Goochelshow

Workshop goochelen leer goochelen van een echte pro

Goochelworkshop

Beurs goochelaar boeken. De leukste goochelaar bij jullie op de beursstand

Beurs goochelaar

Goochelaar in Harlingen boeken, Kies voor TOP goochelaar Alex Buijk

Hoe gaat de beursgoochelaar te werk?


De goochelaar begint in de ochtend, wanneer het op de beurs nog rustig is. Zonder opdringerig te zijn zal hij beursgangers op een prettige manier aanspreken. De meeste mensen raken geïnteresseerd en zullen na een aantal leuke trucs te hebben gezien, zomaar contact willen met de standhouder.

Het doen van een complete act, die helemaal bij jou bedrijf aansluit, doet wonderen. Is het druk bij de beursstand, dan zal de goochelaar met zijn act proberen de mensen in de buurt te houden, totdat er een medewerker tijd heeft om zijn aandacht aan de potentiële klant te besteden. Heb je géén goochelaar bij je stand, dan zullen mensen door de drukte snel voorbijlopen en geen aandacht meer schenken.

Aan het einde van de dag hebben beursgangers niet meer optimaal overal aandacht voor. Een illusionist biedt uitkomst, om tóch nog mensen te lokken en zijn act te laten zien. Medewerkers van de beursstand spelen daar dan weer handig op in om toch nog, ook al loopt het tegen het einde van de dag, hun product of diensten aan te prijzen. Een beursgoochelaar geeft maatwerk, weet alles van het bedrijf wat zich presenteert op de beurs en kan daar dus met zijn gespecialiseerde trucs op in spelen.

         

Goochelshow

Een professioneel goochelaar zal zich bij elke gelegenheid waar hij gaat optreden zich in zijn publiek moeten verdiepen. Of hij nu op een kinderfeest zijn goocheltrukjes laat zien of dat er een personeelsfeest moet worden opgeluisterd. De goochelaar weet welk vlees hij in de kuip heeft. Een goochelshow welke avondvullend kan zijn kan afgesloten worden met een workshop goochelen. Ben je eigenaar van een camping of restaurant, dan kun je jezelf en je bedrijf onderscheiden en op de kaart zetten, door regelmatig een goochelaar te laten optreden. Kijk voor alle informatie over tarieven en offertes op de desbetreffende website.

Boek een Goochelaar op jouw event in Harlingen!

Heb je vragen over mijn act als tafelgoochelaar, mijn tarieven, de voordelen van een goochelaar op jouw feest of wil je direct boeken? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik beantwoord graag al je vragen en samen zullen we jouw feest onvergetelijk maken!

Alex Buijk Create Your Own Magic

Ik treed op als goochelaar / illusionist in Friesland dus ook in:

Heb je nog vragen?

Wil je meer informatie? neem dan via de onderstaande knoppen contact met mij op.

Liever bellen? Dat mag en kan natuurlijk ook

0614668351


Graag tot ziens in Harlingen

Info en boekingen