Goochelaar Heerenveen voor jouw feest - Goochelaar huren? Boek Alex Buijk

Goochelaar Heerenveen voor jouw feest huren? Boek Alex

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Heerenveen.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

INFO EN BOEKINGEN

Goochelaar Heerenveen inhuren? Boek Alex Buijk

Het is een groot feest als je weer jarig bent. Je leeft maar één keer en elke gelegenheid moet je dan ook aangrijpen om het leven te vieren. Elk jaar dat je weer een jaartje ouders wordt sta je daar even bij stil. Je vindt het alleen maar leuk om weer een jaartje ouder te worden en vind het geweldig om dit te vieren met familie en vrienden. Je denkt graag overal over na, zowel over het eten en drinken als over het juiste entertainment. Een van de dingen die je heel leuk vindt zijn goochel trucjes. Zelf probeer je natuurlijk ook wel eens wat, je kinderen vinden dit geweldig. Maar om nu op te treden voor al je vrienden en familie gaat je net te ver. Daar huur je liever een professionele goochelaar voor in die iedereen de hele avond kan vermaken.. Hoe fijn is het dan om een Goochelaar in Heerenveen in te schakelen. Een goochelaar die alle vrienden en familie de hele avond kan vermaken en ervoor kan zorgen dat ze met open mond naar alle trucjes kijken. Dat wil je toch voor je gasten, dat ze zich op en top vermaken. Dit zal ervoor zorgen dat je feestje een geweldige ervaring wordt voor alle gasten. Een ervaring die ze nooit meer vergeten.

Alex kwam als verassing op de receptie van onze bruiloft. En dat kunnen wij echt iedereen aanbevelen! Wat een ontzettend leuke en enthousiaste man. Hij betrekt iedereen bij zijn trucs en mengt zich als gast leuk tussen de mensen.

Gert-Jan en Joline ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex heeft onze groep op ludieke wijze vermaakt tijdens het eten met zijn interactieve trucs. We zagen de verwondering op de gezichten verschijnen bij zijn trucs. We hebben veel positieve reacties ontvangen en ik kan Alex van harte aanbevelen als 'act' bij een grote groep.

Ben wekker ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex, je show/optreden is bij iedereen heel erg goed ontvangen.
iedereen was enthousiast, enkele reacties: Gaaf, je staat er boven op en nog weet je niet hoe hij het doet. Superleuk en ook hoe hij je betrekt bij de act. ik kan spreken van een geslaagde avond.

Ronald Havermans ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Goochelaar Heerenveen voor jouw feest huren? Boek Alex Buijk

Waarom wil je een goochelaar in Heerenveen? 

Als je in de omgeving woont van Heerenveen is het geweldig om te weten dat je een goochelaar kan inschakelen die bij je thuis komt. Deze goochelaar maakt het feestje helemaal compleet. Onze goochelaar in Heerenveen is wel wat gewend en heeft dan ook genoeg ervaring met drukke feesten en partijen. Misschien vind jij het maar lastig om iets te doen wat al je gasten leuk vinden. Voor onze goochelaar is het geen enkele moeite om een leuke act neer te zetten.

Goochelaar Heerenveen voor jouw feest huren? Boek Alex Buijk

Goochelaar Alex geeft uw
feest meer magie

De goochelaar in Heerenveen zal ervoor zorgen dat al je gasten netjes op een rij zitten en worden betoverd door alle mooie trucjes die voorbij komen. Het is zo leuk om iedereen te zien genieten en helemaal te zien opgaan in de trucjes. Alleen maar kijken is voor de meeste mensen geen goed idee. Sommige mensen hebben er nu eenmaal baat bij om mee te doen en actief te worden betrokken bij wat er op het podium gebeurd. De goochelaar heeft hier een speciaal momenten voor uitgekozen zodat ook deze gasten helemaal tot hun recht komen.

Weet jij al wat voor show je wilt boeken voor jouw event?

logo onthullen van jullie bedrijf, vuurwerk spektakel

Tafelgoochelaar

De tofste goochelshow voor jong en oud

Goochelshow

Workshop goochelen leer goochelen van een echte pro

Goochelworkshop

Beurs goochelaar boeken. De leukste goochelaar bij jullie op de beursstand

Beurs goochelaar

Goochelaar Heerenveen voor jouw feest huren? Boek Alex Buijk

Het ultieme feest

Als je een feestje viert vind je het natuurlijk heel belangrijk dat het feestje onvergetelijk is. Je wil dat iedereen optimaal geniet, superveel plezier heeft en alleen maar geniet van de leuke avond.

De goochelaar zal het feestje onvergetelijk maken door alle leuke trucjes.

Het is helemaal geweldig om te zien dat je gasten ook nog een actieve rol krijgen. Hierdoor hoeven je gasten niet alleen maar de hele avond stil te zitten maar worden ze ook echt geactiveerd om mee te doen. En natuurlijk is er aan het einde van de show nog iets leuks voor de jarige van het feestje. Wat dat is dat blijft natuurlijk een verassing.

Waarom wil je een Goochelaar in Heerenveen inschakelen

Maak er zonder enige moeite een knallend feest van. Het maakt niet uit hoe klein of groot de groep is, met een juiste act van onze goochelaar gaat iedereen met een grote glimlach en een geweldige ervaring naar huis. Een ervaring om nooit te vergeten.

         

Ik als goochelaar werk graag met een leuke groep mensen.

Ik als goochelaar doe dit  wekelijks en weet dan ook om te gaan met een drukke groep. We maken voor elk feest een gepersonaliseerd aantal trucjes die we opvoeren op het feest en zullen het publiek actief betrekken bij de hele show. Het is leuk voor jong en oud en we zorgen ervoor dat de jarige zich speciaal en belangrijk voelt. Maar ook komen de andere gasten niets tekort. Doordat de interactie wordt aangegaan verveelt niemand zich. Als je echt een onvergefelijk feest wil geven, huur dan een goochelaar in. Dit zal het feest echt tot een hoogtepunt maken. De ervaring die je de gasten hiermee geeft zal hun leven echt veranderen. Dit gaan ze nooit meer vergeten en dit feest

Boek een Goochelaar op jouw event in Heerenveen!

Heb je vragen over mijn act als tafelgoochelaar, mijn tarieven, de voordelen van een goochelaar op jouw feest of wil je direct boeken? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik beantwoord graag al je vragen en samen zullen we jouw feest onvergetelijk maken!

Alex Buijk Create Your Own Magic

Ik treed op als goochelaar / illusionist in Friesland dus ook in:

Heb je nog vragen?

Wil je meer informatie? neem dan via de onderstaande knoppen contact met mij op.

Liever bellen? Dat mag en kan natuurlijk ook

0614668351


Graag tot ziens in Heerenveen

Info en boekingen