Goochelaar in Hof van Twente inhuren? Boek Alex Buijk

Goochelaar in Hof van Twente inhuren? Boek Alex Buijk

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Hof van Twente.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

INFO EN BOEKINGEN

Goochelaar Hof van Twente inhuren?

Ben je op zoek naar uitdagend entertainment van topkwaliteit? Goochelaar Hof van Twente heeft door de jaren heen zijn diensten al ruimschoots bewezen. Professioneel entertainment met animerende acts, waarbij gasten de avond van hun leven meemaken. Ik kom naar zakelijke bijeenkomsten zoals een nieuwjaarsborrel maar ook bij familiefeesten voor de particulier ben ik te boeken. Omdat ik een goochelaar ben die één van de meest geboekte illusionisten is, zal er snel gereserveerd moeten worden. Mijn agenda zit spoedig vol.

Alex kwam als verassing op de receptie van onze bruiloft. En dat kunnen wij echt iedereen aanbevelen! Wat een ontzettend leuke en enthousiaste man. Hij betrekt iedereen bij zijn trucs en mengt zich als gast leuk tussen de mensen.

Gert-Jan en Joline ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex heeft onze groep op ludieke wijze vermaakt tijdens het eten met zijn interactieve trucs. We zagen de verwondering op de gezichten verschijnen bij zijn trucs. We hebben veel positieve reacties ontvangen en ik kan Alex van harte aanbevelen als 'act' bij een grote groep.

Ben wekker ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex, je show/optreden is bij iedereen heel erg goed ontvangen.
iedereen was enthousiast, enkele reacties: Gaaf, je staat er boven op en nog weet je niet hoe hij het doet. Superleuk en ook hoe hij je betrekt bij de act. ik kan spreken van een geslaagde avond.

Ronald Havermans ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Goochelaar in Hof van Twente inhuren? Boek Alex Buijk

Goochelaar op jouw feest, 

in Hof van Twente?

Niets is wat het lijkt

Een vakkundig goochelaar heeft altijd de meest trendy goochelacts. Geen suffe ouderwetse “konijn uit de hoed trucjes”, maar magie waar je mond van openvalt. Mensen raken altijd weer enthousiast wanneer ik aan de slag ga. Of het nu een bruiloft is of een personeelsfeest. Een goochelaar zal daar altijd veel toe bij kunnen dragen. Goochelaar Hof van Twente is wereldberoemd in de Achterhoek en heeft al heel wat optredens op zijn naam staan. Daar ben ik trots op! Wil je een boeking doen, kijk dan even op mijn website en zie hoe gemakkelijk dit gaat.

Goochelaar in Hof van Twente inhuren? Boek Alex Buijk

Goochelaar Alex geeft uw
feest meer magie

Wat is een tafelgoochelaar?

Al jaren doe ik tijdens feesten en partijen mijn goochelacts aan de tafel van de gasten. Ik ga dus van tafel naar tafel en probeer de mensen in de juiste stemming te brengen. Eerst kijk ik even wat voor vlees ik in de kuip heb, en dan begin ik mijn magische toverkunsten te vertonen. De bezoekers van het feest willen lachen en plezier hebben. Met een flinke portie humor, probeer ik steeds de aandacht van de gasten te trekken. Kinderen zijn een ander publiek dan volwassenen, dus ik pas de avond bij de gasten aan. Je kunt mij als goochelaar Hof van Twente online boeken.

Weet jij al wat voor show je wilt boeken voor jouw event?

logo onthullen van jullie bedrijf, vuurwerk spektakel

Tafelgoochelaar

De tofste goochelshow voor jong en oud

Goochelshow

Workshop goochelen leer goochelen van een echte pro

Goochelworkshop

Beurs goochelaar boeken. De leukste goochelaar bij jullie op de beursstand

Beurs goochelaar

Goochelaar in Hof van Twente inhuren? Boek Alex Buijk

Een groot succes met tafelgoochelaar Alex Buijk

Goochelaar op een beurs

Sta je regelmatig op een beurs en wil je eigenlijk wel wat meer bezoekers bij je beursstand? Ik, als goochelaar Hof van Twente, kan beloven dat ik meer bezoekers zal trekken. Leuke goocheltrucs laten zien aan het voorbij wandelend publiek, vind ik een van de leukste kanten van mijn beroep. Geen strijd voeren met de beursganger maar op ludieke wijze mijn goocheltrucs tonen aan en de langslopende toeschouwer. Dan is het gemakkelijk om de bezoeker uit te nodigen om een kijkje te nemen in de beursstand. Mijn manier van werken is los en zeker niet dwingend. Het publiek raakt meestal toch in de ban van de magie en zijn gewilliger om te blijven staan. Het bezoek aan de beursstand zal dus stijgen en meer omzet genereren. In het verleden is bewezen dat deze manier van werken invloed heeft op de aandacht of omzet van de beurshouder.

Spannende goochelshows

Behalve dat ik werk als beursgoochelaar en mijn opwachting maak op feesten en partijen, geef ik regelmatig goochelshows. Altijd weer een leuke aangelegenheid om samen met je kinderen en familie van te genieten. Voor elk feest is er een passende show, die ik met genoegen laat zien. Vanaf 8 tot 80 zijn de goocheltrucs prima te volgen en geven de avond een geweldige boost.

Workshop goochelen

Nieuwsgierig naar mijn trucjes? Na de goochelshow kan ik altijd een workshop goochelen verzorgen. Jong en oud kunnen deze workshop volgen. Je krijgt een klein kijkje in de goocheltrucs die ik in de show heb laten zien. Het zorgt voor hilarische momenten en geeft de gast een onvergetelijke avond. Een workshop goochelen kan tijdens een personeelsavond zorgen voor een betere verstandhouding tussen de werknemers. De illusionist verdiept zich van te voren in zijn publiek en zal de avond hier op aanpassen. De juiste show met de juiste specialistische aanpak. Geen doorsnee feest, maar een avond waar nog lang over zal worden nagepraat.

         Maatwerk goochelaar Hof van Twente

Om goed werk te leveren verdiep ik mij in de gasten en zal mijn magie daarop aanpassen. Een bruiloftsfeest geeft weer hele andere inzichten dan een kinderpartijtje. Met al mijn ervaring van de afgelopen jaren, weet ik exact wat mij te doen staat. Vinden gasten het vervelend dat ik kom goochelen aan hun tafel? Dan heb ik

dat in no time door en ga een tafeltje verder. De meeste bruiloft gangers zijn echter uitgelaten en vinden het juist weer plezierig dat ik mijn goocheltrucs laat zien. Om je te inspireren raad ik aan om mijn website te bezoeken en alles goed door te lezen.

Goochelaar Hof van Twente staat voor maatwerk, kwaliteit en plezier! Simpel te boeken via de website.

Boek een Goochelaar op jouw event in Hof van Twente!

Heb je vragen over mijn act als tafelgoochelaar, mijn tarieven, de voordelen van een goochelaar op jouw feest of wil je direct boeken? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik beantwoord graag al je vragen en samen zullen we jouw feest onvergetelijk maken!

Alex Buijk Create Your Own Magic

Ik treed op als goochelaar / illusionist in Overijssel dus ook in:

Heb je nog vragen?

Wil je meer informatie? neem dan via de onderstaande knoppen contact met mij op.

Liever bellen? Dat mag en kan natuurlijk ook

0614668351


Graag tot ziens in Hof van Twente

Info en boekingen