Goochelaar in Kampen inhuren voor jouw feest?

Goochelaar in Kampen inhuren voor jouw feest?

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Kampen.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

INFO EN BOEKINGEN

Goochelaar Kampen inhuren? Boek Alex Buijk

Ben je woonachtig in Kampen, één van de Hanzesteden, gelegen in het noordelijkste puntje van Overijssel, dan is Goochelaar Kampen een geweldige aanwinst voor jou feest. Ik heb, als goochelaar Kampen, alles in huis om jou feest te maken tot een onvergetelijke ervaring. Optredens op bruiloften en partijen is voor mij een steeds weer terugkomend gebeuren. Je geeft je feest een geweldige boost, door mij uit te nodigen en plezierig entertainment te krijgen. Om je gasten de avond van hun leven te geven, zal ik er alles aan doen om dit te waarborgen. Vernieuwende acts naar de laatste trends. Een onderhoudend optreden wat avondvullende acts laat zien en de hele avond zorgt voor hilarische momenten. Gasten vinden het geweldig wanneer ik mijn verdwijntrucs laat zien. Bruiloften, personeelsfeesten en familiebijeenkomsten zullen niet meer hetzelfde zijn. Er zal nog lang worden nagepraat over de bijzonder sfeer en het unieke feest.

Alex kwam als verassing op de receptie van onze bruiloft. En dat kunnen wij echt iedereen aanbevelen! Wat een ontzettend leuke en enthousiaste man. Hij betrekt iedereen bij zijn trucs en mengt zich als gast leuk tussen de mensen.

Gert-Jan en Joline ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex heeft onze groep op ludieke wijze vermaakt tijdens het eten met zijn interactieve trucs. We zagen de verwondering op de gezichten verschijnen bij zijn trucs. We hebben veel positieve reacties ontvangen en ik kan Alex van harte aanbevelen als 'act' bij een grote groep.

Ben wekker ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex, je show/optreden is bij iedereen heel erg goed ontvangen.
iedereen was enthousiast, enkele reacties: Gaaf, je staat er boven op en nog weet je niet hoe hij het doet. Superleuk en ook hoe hij je betrekt bij de act. ik kan spreken van een geslaagde avond.

Ronald Havermans ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Goochelaar in Kampen inhuren voor jouw feest?

Goochelaar op feest, 

bruiloft of diner in Kampen?

De gasten beleven een spannende avond

Om je gasten spannende momenten te laten beleven, is het laten zien van vingervlugheid een geweldige ervaring. Mijn acts zijn gebaseerd op vingervlugheid en de verbazing die ik elke keer weer op de gezichten zie, geeft mij in ieder geval een enorme impuls om de avond te laten slagen. Als tafelgoochelaar geef ik in mijn acts de nodige humor mee, zodat mijn magic ook laat zien, dat je erom kunt lachen. Plezier staat voorop bij mijn optreden. De trucs met munten en kaarten zullen altijd weer fascineren en steeds weer verbazing wekken.

Goochelaar in Kampen inhuren voor jouw feest?

Goochelaar Alex geeft uw
feest meer magie

Tafelgoochelaar

Als tafelgoochelaar moet vertrouwen worden gewekt bij de gasten. Ik ga dan ook van tafel naar tafel op een bedrijfsfeest of bruiloft en weet direct wat voor vlees ik in de kuip heb. Niet ieder mens is hetzelfde.. Een bruiloft waar allerlei pluimage gasten rondloopt, is weer heel wat anders dan een personeelsfeest. Kinderfeestjes zijn natuurlijk ook weer van een ander niveau. Daar pas ik mij dan ook bij aan en laat de jeugd weer op een andere manier genieten van mijn magie, dan volwassenen.

Om mij als goochelaar Kampen te boeken, is dit het beste om online te doen. Snel en simpel.

Weet jij al wat voor show je wilt boeken voor jouw event?

logo onthullen van jullie bedrijf, vuurwerk spektakel

Tafelgoochelaar

De tofste goochelshow voor jong en oud

Goochelshow

Workshop goochelen leer goochelen van een echte pro

Goochelworkshop

Beurs goochelaar boeken. De leukste goochelaar bij jullie op de beursstand

Beurs goochelaar

Goochelaar in Kampen inhuren voor jouw feest?

Een groot succes met tafelgoochelaar Alex Buijk

Goochelen op de beurs

Sta je regelmatig met je bedrijf of organisatie op een beurs, dan is het doeltreffend om een goochelaar in te huren. Goochelaar Kampen heeft ervaring met beursbezoekers en zorgt voor meer bezoek aan je beursstand. Meer aandacht voor jou producten of diensten geeft een hogere omzet in de toekomst. Ik kan bij jou als beursgoochelaar aan het werk. Mijn manier van beursgangers lokken is een prettige manier. Mensen worden niets verplicht. Ik laat ze genieten van mijn goocheltrucs en zorg voor een verbinding met de medewerkers van de beursstand. Dit alles gaat op een ontspannen manier. Willen mensen niets, dan lopen ze gewoon door. Mijn ervaring is echter dat beursgangers interesse hebben voor mijn goochelacts en toch langer blijven staan.

Goochelshows

Omdat ik als goochelaar Kampen van alle markten thuis ben, geef ik ook professionele goochelshows. Een avondvullend programma wat voor zowel kinderen als volwassenen online kan worden geboekt. De illusionist verdiept zich van te voren in zijn publiek, om er achter te komen wat de avond voor juist dié toeschouwers leuk maakt. Een show voor kinderen is immers wat anders dan een personeel- of bedrijfsavond. Voor dit soort avonden heb ik de juiste specialistische aanpak, die altijd weer voor de juiste show zorgt.

Als je toe bent aan een ander soort feestje dan een doorsnee feest dan kun je mijn magisch entertainment toevoegen. De avond wordt de avond van je leven en van je gasten. Ook op kleine bijeenkomsten kan ik reuring bezorgen, door mijn fantastische magic acts te laten zien. Een professioneel goochelaar zal elke bijeenkomst opluisteren en iedereen een onvergetelijke ervaring geven. De fijne kneepjes van het vak en een vakkundige benadering zal niet snel worden vergeten.

         Maatwerk leveren

Mijn goochelacts zijn maatwerk, altijd weer vernieuwend. Om mijn goocheltrucs een beetje te leren kennen is het bijwonen van een goochelworkshop een ware belevenis. Meestal geef ik nà een goochelshow een kleine workshop om een inkijkje te geven in mijn trucjes. In een aangename sfeer zal ik wat kleine trucs aanleren die je later aan je medecursisten kan tonen. De workshops zijn voor ieder mens toegankelijk en geven een heldere uitleg van een aantal makkelijke goocheltrucks. Vermakelijk en hilarisch voor de workshop bezoeker. Wil je meer weten over deze avonden vol met magie, neem dan een kijkje op de desbetreffende website.

Boek een Goochelaar op jouw event in Kampen!

Heb je vragen over mijn act als tafelgoochelaar, mijn tarieven, de voordelen van een goochelaar op jouw feest of wil je direct boeken? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik beantwoord graag al je vragen en samen zullen we jouw feest onvergetelijk maken!

Alex Buijk Create Your Own Magic

Ik treed op als goochelaar / illusionist in Overijssel dus ook in:

Heb je nog vragen?

Wil je meer informatie? neem dan via de onderstaande knoppen contact met mij op.

Liever bellen? Dat mag en kan natuurlijk ook

0614668351


Graag tot ziens in Kampen

Info en boekingen