Goochelaar in Losser Boeken? huur Alex Buijk

Goochelaar in Losser Boeken? huur Alex Buijk

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Losser.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

INFO EN BOEKINGEN

Goochelaar Losser inhuren? Boek Alex Buijk

Sta eens stil bij de mooiste momenten van je leven.

Is er binnenkort een bijzonder moment in je leven waar je bij stil staat? Is er iets gebeurd wat je zo mooi vindt dat het je dolgelukkig maakt. De kans is dan groot dat je dit graag viert vooral als je er in gelooft dat je alle belangrijke dingen in leven hoort te vieren. Helemaal omdat het leven onverwachts is. Je bent een positief persoon, je staat in de bloei van je leven en bent gek op een feestje. Je brengt graag tijd door met de belangrijke mensen in je omgeving. Je geniet ervan om leuke dingen te doen samen met je vrienden en familie. Dat vind je leuk en daar word je blij van. Het is dan ook geen vraag of je een feest wilt vieren. Je hoeft hier geen seconde over na te denken. Want je weet dat je het belangrijk vindt om elk mooi moment te vieren. Soms maak je vervelende dingen mee en daarom vind je belangrijk om stil te staan bij de mooie momenten.

Alex kwam als verassing op de receptie van onze bruiloft. En dat kunnen wij echt iedereen aanbevelen! Wat een ontzettend leuke en enthousiaste man. Hij betrekt iedereen bij zijn trucs en mengt zich als gast leuk tussen de mensen.

Gert-Jan en Joline ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex heeft onze groep op ludieke wijze vermaakt tijdens het eten met zijn interactieve trucs. We zagen de verwondering op de gezichten verschijnen bij zijn trucs. We hebben veel positieve reacties ontvangen en ik kan Alex van harte aanbevelen als 'act' bij een grote groep.

Ben wekker ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex, je show/optreden is bij iedereen heel erg goed ontvangen.
iedereen was enthousiast, enkele reacties: Gaaf, je staat er boven op en nog weet je niet hoe hij het doet. Superleuk en ook hoe hij je betrekt bij de act. ik kan spreken van een geslaagde avond.

Ronald Havermans ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Goochelaar in Losser Boeken? huur Alex Buijk

Goochelaar op feest, 

bruiloft of diner in Losser?

Tijd en energie

Om echt even te genieten en bij speciale momenten stil te staan met je vriendin. Misschien ontbreekt het je aan tijd of energie omdat je het druk genoeg hebt met je drukke baan, met je gezin en met andere belangrijke dingen. Ben je nu weken of zelfs maanden bezig met het plannen en het organiseren van je belangrijke avond? Als je elk bijzonder moment wilt vieren dan vier je dus meerdere feestjes per jaar. Doe je dit met plezier dan ben je bijzonder en uniek. Je bent anders dan veel andere mensen. Het maakt je uniek dat er heel bewust voor kiest om van alle belangrijke momenten te genieten. Dat je heir tijd voor vrij maakt in je drukke leven. Door stil te staan bij de mooie dingen die je meemaakt, groei je als persoon.

Goochelaar in Losser Boeken? huur Alex Buijk

Goochelaar Alex geeft uw
feest meer magie

Tijd besparen

Wil je nu een feestje organiseren zonder hier veel tijd aan kwijt te zijn dan is het nodig dat je het dit keer eens anders doet. Door het anders aan te pakken schakelt je deze keer iemand in die je helpt bij het organiseren van je feest. Dit zal je helpen om een knalfeest neer te zetten waar je gasten het helemaal naar hun zin hebben. Zonder dat je alles zelf hoeft te doen. Bespaar jezelf maanden tijd aan de voorbereidingen en planning door een goochelaar in Losser in te schakelen.

Weet jij al wat voor show je wilt boeken voor jouw event?

logo onthullen van jullie bedrijf, vuurwerk spektakel

Tafelgoochelaar

De tofste goochelshow voor jong en oud

Goochelshow

Workshop goochelen leer goochelen van een echte pro

Goochelworkshop

Beurs goochelaar boeken. De leukste goochelaar bij jullie op de beursstand

Beurs goochelaar

Goochelaar in Losser Boeken? huur Alex Buijk

Een groot succes met tafelgoochelaar Alex Buijk

Deze goochelaar is er voor jong en oud en is er dan ook voor alle leeftijden. Iedereen vindt het leuk om naar de voorstelling van de goochelaar in Losser te kijken. Deze voorstelling is anders dan andere voorstellingen omdat de goochelaar in Losser een uitvoering opvoert die gasten betoverd en nieuwsgierig maakt. Maar deze voorstelling maakt je gasten ook aan het lachen. De reden waarom je een feest viert kan ook weer terugkomen in de voorstelling. Door samen te werken met de goochelaar in Losser laat je het thema van de avond weer terugkomen in de voorstelling. De goochelaar maakt er een speciale voorstelling van en laat een aantal komische grapjes terugkomen over wie je bent en wat jouw grootste onhandigheden zijn. Op een laagdrempelige manieren komen er een aantal grapjes voorbij die voor je gasten herkenbaar zijn.

Dit maakt de voorstelling bijzonder en uniek. Een avond om nooit meer te vergeten.

Dit maakt de voorstelling een gepersonaliseerde opvoering. Dit gaat natuurlijk altijd in overleg met de goochelaar. Als je een grote levensgenieter bent is het belangrijk om alle bijzondere momenten te vieren omdat je weet dat het leven onverwachts kan veranderen. Vier dus altijd de mooie momenten die op je pad komen. Vier je graag een feestje maar heb je het druk met je baan, je persoonlijke leven, je gezin en andere hobby’s? Dan heb je geen tijd in overvloed. Doordat je een goochelaar in Losser inschakelt weet je dat er een bijzondere voorstelling wordt opgevoerd waar je gasten van smullen en waar ze met veel plezier naar kijken.

         Bijzondere voorstelling

De voorstelling is bijzonder en heeft een persoonlijk tintje doordat je er op een grappige manier in terugkomt. De voorstelling zal helemaal passen bij het thema waar je het feest voor viert. Het is niet nodig om veel tijd kwijt zijn aan de planning en organisatie van je feest. Met mijn hulp zal alles vlekkeloos verlopen en kan jij genieten van je feest. Als dit als muziek in je oren klinkt wacht dan niet langer maar neem zo snel mogelijk contact met mij op.

Boek een Goochelaar op jouw event in Losser!

Heb je vragen over mijn act als tafelgoochelaar, mijn tarieven, de voordelen van een goochelaar op jouw feest of wil je direct boeken? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik beantwoord graag al je vragen en samen zullen we jouw feest onvergetelijk maken!

Alex Buijk Create Your Own Magic

Ik treed op als goochelaar / illusionist in Overijssel dus ook in:

Heb je nog vragen?

Wil je meer informatie? neem dan via de onderstaande knoppen contact met mij op.

Liever bellen? Dat mag en kan natuurlijk ook

0614668351


Graag tot ziens in Losser

Info en boekingen