Goochelaar in Meppel inhuren? Boek topper Alex Buijk

Goochelaar in Meppel inhuren? Boek topper Alex Buijk

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Meppel.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

INFO EN BOEKINGEN

Goochelaar Meppel inhuren? Boek Alex Buijk

Een leuk bedrijfsfeest aan het organiseren, een verjaardag of examen party aan het plannen? Een familieweekend of reünie en ben je nog op zoek naar het juiste entertainment? Dan heb ik hier de leukste optie voor je klaargezet. Denk eens naar over een goochelaar. De goochelaar zal met zeer unieke en spraakmakende act komen, die niet alleen jou maar ook je gasten versteld en vol verbazing zullen achterlaten. Over deze ervaring zal nog lang nagepraat worden!

Alex kwam als verassing op de receptie van onze bruiloft. En dat kunnen wij echt iedereen aanbevelen! Wat een ontzettend leuke en enthousiaste man. Hij betrekt iedereen bij zijn trucs en mengt zich als gast leuk tussen de mensen.

Gert-Jan en Joline ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex heeft onze groep op ludieke wijze vermaakt tijdens het eten met zijn interactieve trucs. We zagen de verwondering op de gezichten verschijnen bij zijn trucs. We hebben veel positieve reacties ontvangen en ik kan Alex van harte aanbevelen als 'act' bij een grote groep.

Ben wekker ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex, je show/optreden is bij iedereen heel erg goed ontvangen.
iedereen was enthousiast, enkele reacties: Gaaf, je staat er boven op en nog weet je niet hoe hij het doet. Superleuk en ook hoe hij je betrekt bij de act. ik kan spreken van een geslaagde avond.

Ronald Havermans ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Goochelaar in Meppel inhuren? Boek topper Alex Buijk

Goochelaar op feest, 

bruiloft of diner in Meppel?

Ben je al helemaal overtuigd en weet je dat de goochelaar jouw feest onvergetelijk gaat maken. Dan kun je dit makkelijk online doen. Vraag een vrijblijvende offerte aan en geef je wensen door. Weet je nog niet zeker wat er allemaal mogelijk is of wat voor acts er juist goed bij jou gelegenheid past. Dan denkt de goochelaar in Meppel graag met je mee. Ook is er een kennismakingsgesprek mogelijk over al de verschillende mogelijkheden. Speciale wensen zijn in overleg vaak ook te realiseren. Wat deze verbazingwekkende goochelaar allemaal doet en kan, kun je hieronder lezen.
Goochelaar in Meppel inhuren? Boek topper Alex Buijk

Goochelaar Alex geeft uw
feest meer magie

De goochelaar die jouw feest onvergetelijk gaat maken is: Alex Buijk, een magische entertainer. Dan is Alex Buijk de perfecte magische entertainer voor jou. Met veel spraakmakende acts zal iedereen in verbazing achterblijven. De vele lovende recensies van tevreden gasten en bedrijven van onder andere ABN Amro, het IMU en RTLMCN beloven een show vol energie, magie en compleet afgestelde acts naar jouw wensen. Met al meer dan 10 jaar ervaring in het vak en met meer dan 120 shows per jaar, ben jij verzekerd van een complete en professionele magische show. Vraag vandaag nog gratis en vrijblijvend de tarieven op. Voor elke budget is er een passend aanbod voor een leuke show. Alex Buijk zit altijd vol positieve energie en voert zijn vak passievol uit. Ook voor lezingen over positieve invloeden. Kun je bij Alex Buijk terecht. Ook voor een duidelijke spreker of Energizer met veel energie ben je hier aan het juiste adres. Met duidelijke afspraken weet je altijd waar je aan toe bent en met een 100% tevredenheidsgarantie, zul je zorgeloos genieten van indrukwekkend entertainment.

Weet jij al wat voor show je wilt boeken voor jouw event?

logo onthullen van jullie bedrijf, vuurwerk spektakel

Tafelgoochelaar

De tofste goochelshow voor jong en oud

Goochelshow

Workshop goochelen leer goochelen van een echte pro

Goochelworkshop

Beurs goochelaar boeken. De leukste goochelaar bij jullie op de beursstand

Beurs goochelaar

Goochelaar in Meppel inhuren? Boek topper Alex Buijk

Een groot succes met tafelgoochelaar Alex Buijk

De spraakmakende acts

Een tafelgoochelaar of een rondlopende goochelaar. Acts die Alex Buijk, de goochelaar uit Meppel. Zal uitvoeren door interactie met de gasten aan te gaan. Magie op voelbare afstand, recht voor de ogen van je gasten de meest spraakmakende en verbazingwekkende trucs uit te voeren. En de gasten hierbij te betrekken om hier een onvergetelijke ervaring van te maken.

Een complete goochelshow.

Een compleet verzorgde goochelshow met magische tricks en zwevende tafels en interactie met het publiek. Om een idee te krijgen hoe zo’n show eruitziet kun je een kijkje nemen op de site van Alex Buijk. Hier staan verschillende filmpjes op, zo kun je alvast een voorproefje nemen van de spectaculaire shows.

Goochel workshop.

Altijd al eens een kijkje achter de schermen te nemen?! Heb je een nieuwsgierig publiek en wil je ze actief laten meedoen. Dan is de compleet verzorgde goochel workshop, waarin trucjes en kunstjes worden voorgedaan, uitgelegd en daarna de gasten zelf aan de slag moeten, met een hoofdprijs van 100EU! voor de beste amateurgoochelaar van de groep. Echt iets voor jullie. Ontdek de geheimen van de magische wereld. Een zeer leuke en unieke optie om je gelegenheid nog leuker te maken!

Goochelaar op je bruiloft

Geef je bruiloft net dat beetje extra magie, door een goochelaar met magische acts op je bruiloft jouw gasten te entertainen. Met behulp van jouw decoratie en aankleding verbaasd Alex Buijk met fantastische trucjes. Ook dit arrangement kan volledig op jou wensen worden aangepast.

Logo onthulling

Ook voor een logo onthulling of het presenteren van je bedrijfsnaam kun je bij de goochelaar in Meppel terecht. Onthul jouw naam of logo op een spectaculaire manier, door bijvoorbeeld een vuurwerkshow of vuurbord. Hier zijn heel veel verschillende mogelijkheden in maak jou wensen bespreekbaar en er wordt een passend aanbod gedaan.

Boek een Goochelaar op jouw event in Meppel!

Heb je vragen over mijn act als tafelgoochelaar, mijn tarieven, de voordelen van een goochelaar op jouw feest of wil je direct boeken? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik beantwoord graag al je vragen en samen zullen we jouw feest onvergetelijk maken!

Alex Buijk Create Your Own Magic

Ik treed op als goochelaar / illusionist in Drenthe dus ook in:

Heb je nog vragen?

Wil je meer informatie? neem dan via de onderstaande knoppen contact met mij op.

Liever bellen? Dat mag en kan natuurlijk ook

0614668351


Graag tot ziens in Meppel

Info en boekingen