Goochelaar in Midden Drenthe boeken? Boek top goochelaar Alex Buijk

Goochelaar in Midden Drenthe boeken? Boek top goochelaar Alex Buijk

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Midden Drenthe.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

INFO EN BOEKINGEN

Goochelaar Midden Drenthe inhuren?

goochelshow of feest. Midden-Drenthe heeft unieke locaties waar ik al meerdere keren mijn goochelacts heb laten zien. Goochelaar Midden-Drenthe boeken, zorgt in ieder geval voor een bijzondere ervaring. Optredens op bruiloften en partijen is voor mij een steeds weer terugkomend gebeuren. Nodig je mij uit, dan hebben jij en je gasten een geweldige avond. Om feestgangers de avond van hun leven te bezorgen, zal ik er alles aan doen om mijn goocheltrucs op humoristische wijze te tonen. Vernieuwende acts en steeds weer naar de laatste trends. Avondvullend en onderhoudend voor je gasten. Hilarische momenten wanneer ik mijn verdwijntrucks laat zien. Je gasten verbazen zich altijd weer over het horloge wat ineens niet meer om hun pols zit. En waar is nu die mooie ring plotseling gebleven? Personeelsfeesten en bruiloften zijn anders met een goochelaar die met humor zijn magie laat beleven. Wil je een uniek feest, dan is het slim om mij snel te boeken. Vol is vol!

Alex kwam als verassing op de receptie van onze bruiloft. En dat kunnen wij echt iedereen aanbevelen! Wat een ontzettend leuke en enthousiaste man. Hij betrekt iedereen bij zijn trucs en mengt zich als gast leuk tussen de mensen.

Gert-Jan en Joline ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex heeft onze groep op ludieke wijze vermaakt tijdens het eten met zijn interactieve trucs. We zagen de verwondering op de gezichten verschijnen bij zijn trucs. We hebben veel positieve reacties ontvangen en ik kan Alex van harte aanbevelen als 'act' bij een grote groep.

Ben wekker ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex, je show/optreden is bij iedereen heel erg goed ontvangen.
iedereen was enthousiast, enkele reacties: Gaaf, je staat er boven op en nog weet je niet hoe hij het doet. Superleuk en ook hoe hij je betrekt bij de act. ik kan spreken van een geslaagde avond.

Ronald Havermans ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Goochelaar in Midden Drenthe boeken? Boek top goochelaar Alex Buijk

Goochelaar op jouw feest

in Midden Drenthe?

Het juiste entertainment is niet zo moeilijk te vinden, wanneer je goochelaar Midden-Drenthe boekt. Vingervlugge acts die spannende momenten geven tijdens een feestelijke avond. Als tafelgoochelaar, laat ik mijn magische kunsten zien op vele soorten feesten. Geef je een kerstborrel of is het de laatste dag voor de zomervakantie? Goochelaar Midden-Drenthe gaat van jou feest een superfeest maken! Plezier staat voorop bij mijn optreden. Fascinerende trucks met munten en kaarten zullen altijd weer verbazing wekken.
Goochelaar in Midden Drenthe boeken? Boek top goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Alex geeft uw
feest meer magie

Goochelen aan de gastentafel

Een tafelgoochelaar moet op bruiloft of familiebijeenkomst vertrouwen wekken bij de gasten. Op een losse, maar vertrouwde manier laat ik de gasten kennismaken met mijn slimme goochelacts. Magie vinden de meeste mensen interessant en de aandacht die de goochelaar krijgt is altijd weer fijn om mee te maken. Ik ga dan ook van tafel naar tafel op een bedrijfsfeest of bruiloft. Meestal weet ik al snel wat voor mensen er op zo’n bijeenkomst aanwezig zijn. Ieder mens is weer anders. Een nieuwjaarsborrel waar allerlei pluimage gasten rondloopt, is weer heel wat anders dan een personeelsfeest. Kinderfeestjes geven ook weer een hele andere manier van werken. Daar pas ik mij dan ook bij aan en laat de jeugd weer op een andere manier genieten van mijn magie, dan volwassenen.

Om mij als Goochelaar Midden-Drenthe te boeken, is dit het beste om snel en simpel online te doen.

Weet jij al wat voor show je wilt boeken voor jouw event?

logo onthullen van jullie bedrijf, vuurwerk spektakel

Tafelgoochelaar

De tofste goochelshow voor jong en oud

Goochelshow

Workshop goochelen leer goochelen van een echte pro

Goochelworkshop

Beurs goochelaar boeken. De leukste goochelaar bij jullie op de beursstand

Beurs goochelaar

Goochelaar in Midden Drenthe boeken? Boek top goochelaar Alex Buijk

Een groot succes met tafelgoochelaar Alex Buijk

Beurs goochelen

Met je bedrijf of organisatie op een beurs staan, kan zorgen voor stress. De beursganger zal toch kennis moeten maken met jou product of diensten. Dit gaat niet altijd even soepel. Wanneer ik als goochelaar Drenthe wordt uitgenodigd om bij jou stand mijn goocheltrucs te laten zien, zul je ervaren dat het bezoek aan de beursstand stijgt. Mensen zijn geïnteresseerd in goochelen en zullen langer bij de stand blijven staan. Als goochelaar heb ik dan de mooie taak, om de beursganger een beetje op ludieke manier te lokken en zo te verbinden aan een medewerker. In het verleden is bewezen dat dit goed werkt.

Entertainment en goochelworkshops

Publiek van een goochelshow zijn nieuwsgierig naar de trucjes die de goochelaar laat zien. Is het de bedoeling om een goochelshow te boeken en is er na die tijd nog ruimte om een kleine goochelworkshop te beleven? Boek dan na de show een workshop goochelen. Jong en oud kan deze workshop volgen en men krijgt een klein kijkje in de goocheltrucs die ik in de show laat zien. Het zorgt voor hilarische momenten en geeft de gast een onvergetelijke avond. Een workshop goochelen kan tijdens een personeelsavond zorgen voor verbinding tussen de werknemers. De illusionist verdiept zich van te voren in zijn publiek en zal de avond hier op aanpassen. De juiste show met de juiste specialistische aanpak. Geen doorsnee feest maar een avond waar nog lang over zal worden nagepraat.

Goochelkunst en maatwerk

Als professioneel goochelaar zal ik altijd maatwerk leveren en mij van te voren verdiepen in de gasten. Ga ik goochelen op een bruiloft waar twee geliefden elkaar die dag het ja-woord hebben gegeven, dan zal de avond anders zijn, dan goochelacts laten zien op een bedrijfsfeest. Na jarenlange ervaring weet de goochelaar exact, welke acts geschikt zijn voor kinderen en voor de volwassen feestganger. Een bruiloft zal een mix van leeftijden laten zien waar ik als vakman handig op in zal spelen. Een huwelijk is een unieke gebeurtenis die het juiste entertainment verdient. Wil je meer weten over mij als entertainer, kijk dan op mijn website en laat je inspireren.

Boek een Goochelaar op jouw event in Midden Drenthe!

Heb je vragen over mijn act als tafelgoochelaar, mijn tarieven, de voordelen van een goochelaar op jouw feest of wil je direct boeken? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik beantwoord graag al je vragen en samen zullen we jouw feest onvergetelijk maken!

Alex Buijk Create Your Own Magic

Ik treed op als goochelaar / illusionist in Drenthe dus ook in:

Heb je nog vragen?

Wil je meer informatie? neem dan via de onderstaande knoppen contact met mij op.

Liever bellen? Dat mag en kan natuurlijk ook

0614668351


Graag tot ziens in Midden Drenthe

Info en boekingen