Goochelaar in Midden-Groningen huren? Boek Alex Buijk

Goochelaar in Midden-Groningen huren? Boek Alex Buijk

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Midden-Groningen.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

INFO EN BOEKINGEN

Ontdek de magie van het goochelen als act

Zal ik mij even voorstellen? Ik ben Alex, goochelaar in hart en nieren, illusionist, energizer en entertainer. Al vroeg had ik de microbe van goochelen beet. Ik was altijd gefascineerd door de wondere wereld van het goochelen. Snel was duidelijk dat ik ook veel moest leren, weten en een portie geduld voor je weet dat je de goochelkunst onder de knie hebt. Jaren oefenen, leren, weten, mensenkennis en geduld hebben mij tot een professioneel goochelaar gemaakt waarin het belangrijkste aspect is mensen meezuigen in je magisch verhaal. Mijn voornaamste doel is mensen entertainen en mijn goocheltrucs tonen. Mensen te laten genieten van mijn shows en trucjes.

Alex kwam als verassing op de receptie van onze bruiloft. En dat kunnen wij echt iedereen aanbevelen! Wat een ontzettend leuke en enthousiaste man. Hij betrekt iedereen bij zijn trucs en mengt zich als gast leuk tussen de mensen.

Gert-Jan en Joline ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex heeft onze groep op ludieke wijze vermaakt tijdens het eten met zijn interactieve trucs. We zagen de verwondering op de gezichten verschijnen bij zijn trucs. We hebben veel positieve reacties ontvangen en ik kan Alex van harte aanbevelen als 'act' bij een grote groep.

Ben wekker ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex, je show/optreden is bij iedereen heel erg goed ontvangen.
iedereen was enthousiast, enkele reacties: Gaaf, je staat er boven op en nog weet je niet hoe hij het doet. Superleuk en ook hoe hij je betrekt bij de act. ik kan spreken van een geslaagde avond.

Ronald Havermans ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Goochelaar in Midden-Groningen huren? Boek Alex Buijk

Goochelaar op feest, 

bruiloft of diner in Midden-Groningen?

Wat kan een goochelaar voor jouw feestje betekenen?

Verbazing, spanning en magie is de ideale mix voor mijn show te beschrijven. Mensen geloven amper wat ze zien. Verbazing alom en vooral nieuwsgierig naar meer.
En vooral praten en napraten over wat ze juist gezien hebben. Ook een mooi gegeven als je je feest onvergetelijk wil maken.
Wens je een onvergetelijke avond en een feest waar nog dagen, weken, maanden over wordt gepraat dan ben ik de man die je kan helpen.
Alex, de goochelaar op jouw feest of evenement is al iets totaal anders dan wat de gasten gewend zijn. De meeste mensen zijn bang voor nieuwe dingen en kiezen meestal acts die ze al jaren kiezen.

Kies iets nieuw en ga voor goochelen!

Goochelaar in Midden-Groningen huren? Boek Alex Buijk

Wat kan ik voor jou doen op je feestje of evenement?

Aan tafel goochelen is populairder dan ooit!Speciaal voor grote evenementen ga ik van tafel naar tafel met mijn trucjes.

Voordelen van deze show:

  • Iedere tafel krijgt de kans om mijn trucjes van kortbij mee te maken. Je wordt als gast onmiddellijk deel van het verhaal. Je wordt nieuwsgierig en wacht vol spanning hoe de truc in zijn werk gaat.
  • Er is onderling interactie en de gasten blijven zich nadien afvragen hoe de truc in elkaar zit.
  • Ideale manier om je gasten elkaar beter te leren kennen op je feest of evenement.


Dit is net het doel dat je als organisator voor ogen had!

Weet jij al wat voor show je wilt boeken voor jouw event?

logo onthullen van jullie bedrijf, vuurwerk spektakel

Tafelgoochelaar

De tofste goochelshow voor jong en oud

Goochelshow

Workshop goochelen leer goochelen van een echte pro

Goochelworkshop

Beurs goochelaar boeken. De leukste goochelaar bij jullie op de beursstand

Beurs goochelaar

Goochelaar in Midden-Groningen huren? Boek Alex Buijk

Andere mogelijkheden zijn om goochelen op je feest of evenement te brengen zijn:

Een show voor publiek met interactie

Prachtige goocheltrucs in een professioneel kader met interactie en communicatie van het publiek. Je zal zeker scoren met dit concept want iedereen houdt van goochelen zowel jong als oud, man of vrouw, iedereen houdt van magie.

Goochelen is een kunst op zich die universeel amusement aanbiedt Je hoeft zelf de taal niet te kennen want de trucjes spreken voor zichzelf.Goochelen maatwerk want klant is koning

Goochelen op maat kan ook met zelf kiezen welke acts of trucjes je wenst te zien en te laten zien aan je gasten. Jouw feest, jouw gasten en jouw keuze zijn hier drie kernwoorden die belangrijk zijn in goochelen op maat.

Een speciaal aangepaste act voor je evenement of feest kan voor gezorgd worden. Je vraagt en ik zal de trucs samen met jou overlopen om de show speciaal voor jouw evenement of feest op maat maken met je wensen en de trucs die je zeker wil zien en het verdere verloop van de avond de volgorde ervan.

Je kan mij ook huren in de omgeving van Midden-Groningen als je een goochelaar Midden-Groningen wenst.
Je hoeft je geen zorgen te maken ik weet in Midden-Groningen en omgeving mijn weg als je een goochelaar Midden-Groningen zoekt. Trouwens één van de belangrijkste vaardigheden die ik bezit als goochelaar is flexibiliteit. Ik pas mij aan aan de klant en ik ga waar ze mij vragen.
Nog redenen om voor mij te kiezen als goochelaar voor je evenement:
Ervaring en professioneel
Stipt en flexibel
Meer kan je terugvinden in de talrijke klantenervaringen die op mijn website vermeld staan waar ik haast een perfecte score scoor.

Boek een Goochelaar op jouw event in Midden-Groningen!

Heb je vragen over mijn act als tafelgoochelaar, mijn tarieven, de voordelen van een goochelaar op jouw feest of wil je direct boeken? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik beantwoord graag al je vragen en samen zullen we jouw feest onvergetelijk maken!

Alex Buijk Create Your Own Magic

Ik treed op als goochelaar / illusionist in Groningen dus ook in:

Heb je nog vragen?

Wil je meer informatie? neem dan via de onderstaande knoppen contact met mij op.

Liever bellen? Dat mag en kan natuurlijk ook

0614668351


Graag tot ziens in Midden-Groningen

Info en boekingen