Goochelaar in Noordenveld huren? Boek top goochelaar Alex Buijk

Goochelaar in Noordenveld huren? Boek top goochelaar Alex Buijk

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Noordenveld.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

INFO EN BOEKINGEN

Goochelaar Noordenveld inhuren? Boek Alex Buijk

Als professionele goochelaar kom ik op verschillende feesten. Ik heb het allemaal wel een keer gezien. Feestjes die eigenlijk al gezellig zijn als ik binnenkom. Groepen mensen die heel erg op elkaar lijken en diverse groepen die zo erg van elkaar verschillen dat ik me verwonderd afvraag hoe deze mensen bij elkaar zijn gekomen. Elk feest is weer anders en iedereen heeft weer een ander mooi verhaal. Het is natuurlijk heel persoonlijk wat de reden voor je feest is. Iedereen heeft weer een andere reden om een feest te geven. Dit kan een persoonlijke overwinning zijn of iets wat je hebt behaald. Misschien ben je supertrots op een persoonlijke overwinning en wil je het wel van de daken schreeuwen. Dat is een goede reden om dit te vieren met je vrienden en familie. Ik heb ook wel eens feesten meegemaakt waar ik achterover viel van verbazing. Ben je ooit wel eens op een feest geweest waar mensen naast elkaar zitten maar er niet wordt gesproken? Het is rustig, er wordt niet gelachen en de sfeer zit er nog niet lekker in.

Alex kwam als verassing op de receptie van onze bruiloft. En dat kunnen wij echt iedereen aanbevelen! Wat een ontzettend leuke en enthousiaste man. Hij betrekt iedereen bij zijn trucs en mengt zich als gast leuk tussen de mensen.

Gert-Jan en Joline ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex heeft onze groep op ludieke wijze vermaakt tijdens het eten met zijn interactieve trucs. We zagen de verwondering op de gezichten verschijnen bij zijn trucs. We hebben veel positieve reacties ontvangen en ik kan Alex van harte aanbevelen als 'act' bij een grote groep.

Ben wekker ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex, je show/optreden is bij iedereen heel erg goed ontvangen.
iedereen was enthousiast, enkele reacties: Gaaf, je staat er boven op en nog weet je niet hoe hij het doet. Superleuk en ook hoe hij je betrekt bij de act. ik kan spreken van een geslaagde avond.

Ronald Havermans ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Goochelaar in Noordenveld huren? Boek top goochelaar Alex Buijk

Goochelaar op feest, 

bruiloft of diner in Noordenveld?

Voor elke feest de beste oplossing

Elk feest is dus weer heel anders. Elke gelegenheid om een feest te vieren is natuurlijk ook weer anders. Jij kiest ervoor om het op een bepaalde manier te vieren. Dit vind je prettig maar daar kiest iemand anders misschien niet voor. Als ik op een feest aankom neem ik altijd even de tijd om de groep en de sfeer te observeren. Dit bepaalt voor een groot deel hoe de avond eruit gaat zien. Voor de voorstelling weet ik natuurlijk al heel veel over het publiek van die avond. Maar doordat ik de groep en de sfeer bekijk kom ik er al snel achter wat voor voorstelling ik ga opvoeren. De groep en de sfeer moeten wel passen bij de voorstelling.

Goochelaar in Noordenveld huren? Boek top goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Alex geeft uw
feest meer magie

De grootste fouten waardoor je feest niet op gang komt

De grootste fout van veel mensen is dat er geen plan is, er wordt niet nagedacht over wat je van je gasten verwacht. Als je niet wilt dat iedereen op een stoel aan een lange tafel zit denk er dan goed over na hoe je de ruimte kan gebruiken. Misschien is het dan verstandig om een aantal kleine tafels neer te zetten met stoelen voor de mensen die niet lang kunnen staan. Maar maak dan in de rest van de ruimte gebruik van staan tafels. Een andere fout is dat er niets te doen is. Voorkom altijd dat mensen zich vervelen. Regel een voorstelling door een goochelaar in Noordenveld in te huren. En maak tijd vrij om er goed over na te denken wat je gasten gaan doen. Hoe kan je ze vermaken op de avond. Met een voorstelling van een goochelaar in Noordenveld weet je zeker dat ze tijdens de avond wat leuks gaan doen.

Weet jij al wat voor show je wilt boeken voor jouw event?

logo onthullen van jullie bedrijf, vuurwerk spektakel

Tafelgoochelaar

De tofste goochelshow voor jong en oud

Goochelshow

Workshop goochelen leer goochelen van een echte pro

Goochelworkshop

Beurs goochelaar boeken. De leukste goochelaar bij jullie op de beursstand

Beurs goochelaar

Goochelaar in Noordenveld huren? Boek top goochelaar Alex Buijk

Een groot succes met tafelgoochelaar Alex Buijk

Een diverse groep

Een diverse groep vraagt weer om een andere aanpak dan een groep van dezelfde leeftijd. Een groep senioren zit niet graag in een ruimte met harde muziek. Dezelfde senioren hebben waarschijnlijk ook minder gesprekstof met een tienjarig buurjongetjes dan met leeftijdsgenoten. Dit heeft ook weer invloed op de sfeer van je feest. Zorg er dus voor dat mensen zich vrij kunnen bewegen en kunnen staan of zitten waar ze zelf willen. Probeer de groep met elkaar te laten mengen. Doe dit vooral door mensen iets te laten doen.      

Niet gaan zitten

Voor de meeste feesten is het een verschrikkelijk fenomeen. De hele avond op dezelfde plek zitten. Maak dus gebruik van een aantal staan tafels, zet een leuk muziekje op en sleep je gasten mee op de dansvloer. Het feest komt pas echt goed op gang met het juiste vermaak. Als mensen iets gaan doen en zich niet hoeven te vervelen. Het mooie is dat je hier een diverse groep mee in beweging brengt. Als goochelaar in Noordenveld is het mijn passie om voor een geweldig feest te zorgen. Als je nog op zoek bent naar de beste manier om je feest op gang te brengen dan weet je wat je nu kan doen. Neem contact met mij op om erachter te komen wat ik voor je kan betekenen. Wat voor feest je ook viert maakt niet uit, voor elk feest is er een geschikte voorstelling samen te stellen.

Boek een Goochelaar op jouw event in Noordenveld!

Heb je vragen over mijn act als tafelgoochelaar, mijn tarieven, de voordelen van een goochelaar op jouw feest of wil je direct boeken? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik beantwoord graag al je vragen en samen zullen we jouw feest onvergetelijk maken!

Alex Buijk Create Your Own Magic

Ik treed op als goochelaar / illusionist in Drenthe dus ook in:

Heb je nog vragen?

Wil je meer informatie? neem dan via de onderstaande knoppen contact met mij op.

Liever bellen? Dat mag en kan natuurlijk ook

0614668351


Graag tot ziens in Noordenveld

Info en boekingen