Goochelaar in Noordoostpolder boeken? Huur goochelaar Alex Buijk

Goochelaar in Noordoostpolder boeken? Huur goochelaar Alex Buijk

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Noordoostpolder.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

INFO EN BOEKINGEN

Goochelaar Noordoostpolder inhuren?

Wat is het toch leuk om een feestje te mogen organiseren. Iedereen houdt van feestjes en iedereen vindt het leuk om daar naar toe te gaan. Als jij zo'n feestje mag organiseren is dat natuurlijk extra leuk, want jij doet dit niet alleen voor jezelf, maar ook voor jouw familie en vrienden. Je wilt iedereen een leuke avond bezorgen. De meeste feestjes bestaan uit een hapje, drankje en wat muziek. Verder wordt er volop gekletst en dat is het dan. Hartstikke gezellig natuurlijk. Maar jij kunt er zeer eenvoudig voor zorgen dat jouw feestje niet zo maar een van de vele feestjes wordt. Je kunt er voor zorgen dat het een onvergetelijk feestje wordt. Ik kan jou hierbij helpen! Ik ben namelijk een goochelaar in Noordoostpolder en omgeving en ik kan elk feestje zo speciaal maken dat hier nog heel lang en vaak over gesproken wordt. Zelfs maanden na het feestje komt het nog ter sprake. Is dit wat jij wilt voor jouw feestje? Laat het mij dan zo snel mogelijk weten. Ik zal mijn beschikbaarheid dan checken en als ik beschikbaar ben, kunnen we beginnen met het samenstellen van mijn show.

Alex kwam als verassing op de receptie van onze bruiloft. En dat kunnen wij echt iedereen aanbevelen! Wat een ontzettend leuke en enthousiaste man. Hij betrekt iedereen bij zijn trucs en mengt zich als gast leuk tussen de mensen.

Gert-Jan en Joline ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex heeft onze groep op ludieke wijze vermaakt tijdens het eten met zijn interactieve trucs. We zagen de verwondering op de gezichten verschijnen bij zijn trucs. We hebben veel positieve reacties ontvangen en ik kan Alex van harte aanbevelen als 'act' bij een grote groep.

Ben wekker ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex, je show/optreden is bij iedereen heel erg goed ontvangen.
iedereen was enthousiast, enkele reacties: Gaaf, je staat er boven op en nog weet je niet hoe hij het doet. Superleuk en ook hoe hij je betrekt bij de act. ik kan spreken van een geslaagde avond.

Ronald Havermans ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Goochelaar in Noordoostpolder boeken? Huur goochelaar Alex Buijk

Goochelaar in Noordoostpolder?

Hoe stel ik mijn show samen

Het samenstellen van mijn show doe ik niet alleen. Ik heb jouw hulp hiervoor echt nodig. Ik wil de show namelijk volledig afstemmen op jouw feestje en gasten. Daarom hoor ik graag van jou hoeveel gasten jij ongeveer verwacht, van welke leeftijd tot welke leeftijd jouw gasten zijn en wat de reden van het feestje is. Tevens hoor ik graag van jou of jij nog speciale wensen voor de show hebt. Als ik deze gegevens weet, kan ik een show samenstellen die perfect bij jouw feestje past. Uiteraard zal ik een en ander met jou afstemmen, want ik ving het belangrijk dat jij het eens bent met de inhoud van mijn show. Pas als jij tevreden bent, ben ik dat ook.

Goochelaar in Noordoostpolder boeken? Huur goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Alex geeft uw
feest meer magie

Hoe werkt mijn show?

Mijn show is geen standaard goochelshow die alleen op het podium plaats vindt. Natuurlijk zijn er trucs die ik wel op het podium moet uitvoeren. Voor sommige trucs is dat nou eenmaal de enige plaats waar het mogelijk is. Maar heel veel trucs lenen zich er prima voor om deze direct tussen het publiek te doen. Dat is een plaats waar jij mij dus zeker terug kunt vinden tijdens mijn show. Zodra het mogelijk is, stap ik van het podium af en begeef mezelf onder de gasten. Ik loop door de zaal heen als rondlopende goochelaar en af en toe stop ik bij een tafeltje met gasten om daar een truc te doen, want ik ben namelijk ook een tafelgoochelaar. De trucs volgen elkaar in rap tempo op en jouw gasten zullen deze met volle verbazing bekijken. De grote vraag bij hen blijft natuurlijk hoe mijn trucs nou in elkaar zetten. Ik kan jou een ding verklappen: hier gaan jouw gasten niet achter komen, want goochelen is iets magisch en dat blijft het natuurlijk ook. 

Weet jij al wat voor show je wilt boeken voor jouw event?

logo onthullen van jullie bedrijf, vuurwerk spektakel

Tafelgoochelaar

De tofste goochelshow voor jong en oud

Goochelshow

Workshop goochelen leer goochelen van een echte pro

Goochelworkshop

Beurs goochelaar boeken. De leukste goochelaar bij jullie op de beursstand

Beurs goochelaar

Goochelaar in Noordoostpolder boeken? Huur goochelaar Alex Buijk

Een groot succes met tafelgoochelaar Alex Buijk

Gasten raken in gesprek

Als mijn show is afgelopen raken gasten vaak in gesprek met elkaar over mijn show. Ze gaan mijn trucs met elkaar bespreken. Elk detail wat ze gezien hebben, komt terug en zij hopen er op deze manier, met elkaar, achter te komen hoe mijn trucs in elkaar zitten. 


Voor wie treed ik op?

Ik treed eigenlijk voor iedereen op: van jong tot oud, man en vrouw, zakelijke of particuliere klanten. Mijn goochelshow zijn geschikt voor heel veel leuke feestjes of evenementen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een bruiloft, vrijgezellenfeest, kerstborrel, nieuwjaarsbijeenkomst, braderie, congres of kinderfeestje. Ik ben niet alleen in te huren als goochelaar. Je kunt mij namelijk ook inhuren als energizer of spreker. Ik heb veel zakelijke klanten die dit regelmatig doen. Ik word regelmatig uitgenodigd om naar een congres of beurs te komen, maar ook voor andere locaties word ik regelmatig uitgenodigd. Dus heb jij hulp nodig, laat het mij dan weten. De kans is zeer groot dat ik jou kan helpen. 


De dag van het feest

Na weken of soms maanden voorbereidingstijd is het dan eindelijk zo ver, jouw feestje gaat vandaag beginnen. Misschien brengt dit nog wat stress met zich mee voor jou, want op het laatste moment moeten er altijd nog veel kleine dingen geregeld worden. Naar mij hoef je in ieder geval niet om te kijken. Ik weet wat er van mij verwacht wordt en zorg dat alles goed gaat. Als alle gasten gearriveerd zijn, gaat mijn show beginnen. Ik kom op een leuke manier de zaal in, zodat gelijk alle aandacht op mijn gevestigd is. Vanaf dit moment zullen jouw gasten de wereld van de magie ervaren! 

Boek een Goochelaar op jouw event in Noordoostpolder!

Heb je vragen over mijn act als tafelgoochelaar, mijn tarieven, de voordelen van een goochelaar op jouw feest of wil je direct boeken? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik beantwoord graag al je vragen en samen zullen we jouw feest onvergetelijk maken!

Alex Buijk Create Your Own Magic

Ik treed op als goochelaar / illusionist in Flevoland dus ook in:

Heb je nog vragen?

Wil je meer informatie? neem dan via de onderstaande knoppen contact met mij op.

Liever bellen? Dat mag en kan natuurlijk ook

0614668351


Graag tot ziens in Noordoostpolder

Info en boekingen