Goochelaar in Oldenzaal huren? Boek TOP goochelaar Alex Buijk

Goochelaar in Oldenzaal huren? Boek TOP goochelaar Alex Buijk

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Oldenzaal.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

INFO EN BOEKINGEN

Goochelaar Oldenzaal inhuren? Boek Alex Buijk

Het is niet moeilijk om je feest te organiseren

Wil je een geweldig feest organiseren zonder hier veel tijd en aandacht aan te besteden? Waarschijnlijk heb je het druk met je baan en met je gezin. Breng je graag tijd door met je vrienden en je familie? Je bent een levensgenieter en het is belangrijk voor je om alle mooie dingen in je leven te vieren. Door bij alle mooie dingen stil te staan en dit te vieren haal je het beste uit het leven. Je bent gek op een feestje en vind het heerlijk om samen te zijn met je vrienden en familie. Het maakt je dolgelukkig om de mooiste momenten te vieren met de belangrijkste mensen uit je leven. Dierbare vrienden en familie zijn belangrijk voor je en daarom nodig je ze graag uit om grote mijlpalen met je te vieren. Maar een feest organiseren is een hoop werk en daar heb je niet veel tijd en zin in. Daarom ben je op zoek naar een oplossing waardoor je een feest organiseert zonder daar veel tijd aan kwijt te zijn. Er is een oplossing die je helpt om meer tijd te besteden aan andere dingen terwijl je toch een spetterend feest geeft. Geniet van je avond door gebruik te maken van deze slimme oplossing. Dit is de manier om alle belangrijke dingen te vieren zonder hier veel tijd aan kwijt te zijn.

Alex kwam als verassing op de receptie van onze bruiloft. En dat kunnen wij echt iedereen aanbevelen! Wat een ontzettend leuke en enthousiaste man. Hij betrekt iedereen bij zijn trucs en mengt zich als gast leuk tussen de mensen.

Gert-Jan en Joline ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex heeft onze groep op ludieke wijze vermaakt tijdens het eten met zijn interactieve trucs. We zagen de verwondering op de gezichten verschijnen bij zijn trucs. We hebben veel positieve reacties ontvangen en ik kan Alex van harte aanbevelen als 'act' bij een grote groep.

Ben wekker ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex, je show/optreden is bij iedereen heel erg goed ontvangen.
iedereen was enthousiast, enkele reacties: Gaaf, je staat er boven op en nog weet je niet hoe hij het doet. Superleuk en ook hoe hij je betrekt bij de act. ik kan spreken van een geslaagde avond.

Ronald Havermans ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Goochelaar in Oldenzaal huren? Boek TOP goochelaar Alex Buijk

Goochelaar op feest, 

bruiloft of diner in Oldenzaal?

Zou het niet geweldig zijn als er een manier is waardoor je niet alles zelf hoeft te doen deze avond. Als je vrienden uitnodigt wil je wel dat ze zich vermaken en het naar hun zin hebben. Dat ze plezier maken met elkaar, lekker bijkletsen of juist grapjes maken met elkaar. Heb je een hele uitgebreide vriendengroep of heb je meerdere kleine groepjes? Hoe je vriendengroep er ook uit ziet maakt niet uit. Het is makkelijk als je vrienden elkaar al kennen. Als dit niet het geval is dan wil je het je vrienden zo makkelijk mogelijk maken. Zorg er dan voor dat ze iets gaan doen met elkaar. Maak gebruik van een activiteit die gemakkelijk en laagdrempelig is. Door een goochelaar in Oldenzaal in te schakelen staat er een fantastische entertainer op het podium die al je vrienden vermaakt. Of je vrienden elkaar al goed kennen of juist niet maakt helemaal niets uit. De goochelaar in Oldenzaal weet precies hoe hij de voorstelling kan vormgeven en iedereen kan vermaken in het publiek. De belangrijkste mensen in je leven wil je natuurlijk de avond van hun leven geven. Als je hiervoor kan zorgen zonder als een gek rond te rennen omdat je met iedereen wilt bijkletsen dan heb je zelf ook een leuke avond.

Goochelaar in Oldenzaal huren? Boek TOP goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Alex geeft uw
feest meer magie

Voor veel mensen is het lastig om zelf te genieten van hun eigen feest. Vind jij dit ook lastig? Dan is het een goed idee om een goochelaar in Oldenzaal in te schakelen bij het organiseren van je feest. Dan geniet je meer van je eigen feest en je laat je de gasten genieten van de geweldige voorstelling van de goochelaar in Oldenzaal.

Het is een groot talent dat deze entertainer voor elk publiek een voorstelling kan opvoeren. Maak dus gebruik van dit talent en bespaar jezelf veel tijd omdat je het feest niet meer hoeft voor te bereiden. Zorg ervoor dat iedereen een leuke avond heeft omdat er een bijzondere act wordt opgevoerd.

Weet jij al wat voor show je wilt boeken voor jouw event?

logo onthullen van jullie bedrijf, vuurwerk spektakel

Tafelgoochelaar

De tofste goochelshow voor jong en oud

Goochelshow

Workshop goochelen leer goochelen van een echte pro

Goochelworkshop

Beurs goochelaar boeken. De leukste goochelaar bij jullie op de beursstand

Beurs goochelaar

Goochelaar in Oldenzaal huren? Boek TOP goochelaar Alex Buijk

Een groot succes met tafelgoochelaar Alex Buijk

Voor de levensgenieter

Dit zorgt ervoor dat je zelf ook meer kan genieten van je avond. Als echte levensgenieter ben je een feestbeest en sociaal dier. Je vindt het belangrijk om iedereen evenveel aandacht te geven en iedereen de goede manier te behandelen. Maar als een groot feest viert kan je nu eenmaal niet iedereen evenveel aandacht geven.

Dit is lastig voor je en dit is iets wat je s ’nachts wakker houdt. Want hoe ga je er voor zorgen dat iedereen toch een leuke avond heeft zonder dat je over je eigen grenzen heen gaat. Als je veel tijd kwijt bent aan je gasten waardoor je zelf niet meer kan genieten van je avond ben je niet goed bezig. Het is wel belangrijk dat je geniet van je eigen feest.

Deze betoverende magische show is een show waar je gasten nog lang over napraten.

Boek een Goochelaar op jouw event in Oldenzaal!

Heb je vragen over mijn act als tafelgoochelaar, mijn tarieven, de voordelen van een goochelaar op jouw feest of wil je direct boeken? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik beantwoord graag al je vragen en samen zullen we jouw feest onvergetelijk maken!

Alex Buijk Create Your Own Magic

Ik treed op als goochelaar / illusionist in Overijssel dus ook in:

Heb je nog vragen?

Wil je meer informatie? neem dan via de onderstaande knoppen contact met mij op.

Liever bellen? Dat mag en kan natuurlijk ook

0614668351


Graag tot ziens in Oldenzaal

Info en boekingen