Goochelaar in Ommen inhuren? Boek TOP goochelaar Alex Buijk

Goochelaar in Ommen inhuren? Boek TOP goochelaar Alex Buijk

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Ommen.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

INFO EN BOEKINGEN

Goochelaar Ommen inhuren? Boek Alex Buijk

Ben je die liveband of diskjockey ook zo zat? Die karaokeavond kan eigenlijk ook niet meer. Maar wat nu? Goochelen! Ja ik zeg het goed, een goochelaar als invulling van jouw feest of partij. Of het nou voor beurzen, verjaardagen of bruiloften is, ik ben van alle markten thuis. Ik opereer al meer als 10 jaar als goochelaar in Nederland en België. Als goochelaar in Ommen en omstreken doe ik dus ook precies dat. Ik vermaak graag mensen met mijn goochelkunsten dit kan ik het beste doen voor zowel een klein als groot publiek. En met groot publiek bedoel ik rustig een paar honderd gasten. Naast deze feesten doe ik ook aan logo onthullingen of openingsfeestjes van bv. een bedrijf. Een goochelaar in Ommen is ook ideaal als trekpleister op een beurs op jouw product meer onder de aandacht te brengen. Ik verzorg ook graag de inluiding van de zomervakantie op scholen door een mooie show of gezellige workshop te geven over goochelen op het schoolplein of in de kantine. Nu kan dit ook ter afsluiting zijn na een toetsweek of inluiding van het nieuwe schooljaar.

Alex kwam als verassing op de receptie van onze bruiloft. En dat kunnen wij echt iedereen aanbevelen! Wat een ontzettend leuke en enthousiaste man. Hij betrekt iedereen bij zijn trucs en mengt zich als gast leuk tussen de mensen.

Gert-Jan en Joline ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex heeft onze groep op ludieke wijze vermaakt tijdens het eten met zijn interactieve trucs. We zagen de verwondering op de gezichten verschijnen bij zijn trucs. We hebben veel positieve reacties ontvangen en ik kan Alex van harte aanbevelen als 'act' bij een grote groep.

Ben wekker ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex, je show/optreden is bij iedereen heel erg goed ontvangen.
iedereen was enthousiast, enkele reacties: Gaaf, je staat er boven op en nog weet je niet hoe hij het doet. Superleuk en ook hoe hij je betrekt bij de act. ik kan spreken van een geslaagde avond.

Ronald Havermans ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Goochelaar in Ommen inhuren? Boek TOP goochelaar Alex Buijk

Goochelaar op feest, 

bruiloft of diner in Ommen?

Als professional die een volle agenda heeft en meer dan tien jaar ervaring zie ik mensen graag genieten tijdens mijn magische activiteiten. Ik onderscheid mijzelf van de semi professionals en amateurs door echt rekening te houden met de juist interactie en mij te richten op elke persoon op publiek. Door mijn grote hoeveelheid mensenkennis die ik over de jaren heb opgebouwd kan ik dit uitstekend doen en zo zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft. Heb je buitenlandse gasten op bezoek dan kan ik mijn show of workshop ook moeiteloos in het Engels opvoeren zodat niemand maar dan ook iets hoef te missen. Handig toch!
Goochelaar in Ommen inhuren? Boek TOP goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Alex geeft uw
feest meer magie

Een aantal leuke trucjes die ik opvoer als tafelgoochelaar zijn de populaire wissel en verdwijntrucjes.

Ik zal voor de beste interactie bij elke tafel een aantal kunstjes vertonen. Dit kan overigens ook erg goed bij bv. een diner voor zowel werk of als privé. Van een servetje een briefje van 20 maken en deze vervolgens ook laten verdwijnen is een populaire vertoning bij elke concept dat ik als goochelaar in Ommen te bieden heb. Kan je raden waar naar die verdwenen is? Dan ben je 20 euro rijker die avond. Het echter nog nooit iemand gelukt, dus ben jij de eerste? Dat zou de kroon op een leuke avond zijn natuurlijk.

Weet jij al wat voor show je wilt boeken voor jouw event?

logo onthullen van jullie bedrijf, vuurwerk spektakel

Tafelgoochelaar

De tofste goochelshow voor jong en oud

Goochelshow

Workshop goochelen leer goochelen van een echte pro

Goochelworkshop

Beurs goochelaar boeken. De leukste goochelaar bij jullie op de beursstand

Beurs goochelaar

Goochelaar in Ommen inhuren? Boek TOP goochelaar Alex Buijk

Een groot succes met tafelgoochelaar Alex Buijk

Ken je iemand die wel een vrolijke middagje kan gebruiken?

Dan ben je ook bij mij aan het goede adres. Ik verzorg namelijk ook met alle plezier een optreden in een verzorgingstehuis, ziekenhuis of bij een lokale wijkcentrum voor de minder bedeeld. Als ik een lach op deze mensen hun gezicht kan toveren kan mijn dag niet meer stuk en ik doe het nog terwijl ik mijn hobby uitvoer ook. Voor ouderen is het namelijk erg belangrijk dat ze nog kunnen lachen en het gezellig hebben. En hoe kan dat nou beter dan mij mij als entertainer die graag de beste interactie creëert met zijn publiek. Goochelen is iets wat vaak een grote rol heb gespeel bij de eerste generatie en hierdoor kunnen ze zich weer even een moment jong voelen en genieten van herinneringen uit hun jeugd. Klinkt dat nou niet geweldig? Geef me snel een belletje voor meer info!

         Ik ben een ware topentertainer die met trots de naam Alex Buijk met zich meedraagt.

Een echte magiër die van jongs af aan al deze droom wou waarmaken en dit hedendaags ook dag in en dag uit nog steeds doet. Met veel plezier lever ik echte top entertainment. Gemeentes en grote bedrijven zoals bankbedrijf ABN Amro hebben met veel plezier gebruikt gemaakt van mijn kunsten. Ik heb een hoop positieve recensies mogen ontvangen, wat heeft geleid naar een 9,5 gemiddeld. Ik ben die entertainer die magie hoop heb staan, maar de mening van zijn publiek net iets hoger. Ik zet alles op alles om een mooie middag of avond voor je neer te zetten en ik hoor daarom graag op je specifieke wensen of voorkeuren heb. Dit kan je makkelijk aan mij doorgeven of bespreken via telefoon of mail. Deze contactgegevens staan op mijn website bougemagic.nl, waar overige ook leuke filmpjes en afbeeldingen staan van mijn werk. Twijfel dus niet langer en huur mij in als goochelaar in Ommen en ik zorg dat er nog lang wordt nabesproken over jouw feest of partij.

Boek een Goochelaar op jouw event in Ommen!

Heb je vragen over mijn act als tafelgoochelaar, mijn tarieven, de voordelen van een goochelaar op jouw feest of wil je direct boeken? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik beantwoord graag al je vragen en samen zullen we jouw feest onvergetelijk maken!

Alex Buijk Create Your Own Magic

Ik treed op als goochelaar / illusionist in Overijssel dus ook in:

Heb je nog vragen?

Wil je meer informatie? neem dan via de onderstaande knoppen contact met mij op.

Liever bellen? Dat mag en kan natuurlijk ook

0614668351


Graag tot ziens in Ommen

Info en boekingen