Goochelaar in Ooststellingwerf boeken? Boek TOPPER Alex

Goochelaar in Ooststellingwerf boeken? Boek TOPPER Alex

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Ooststellingwerf.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

INFO EN BOEKINGEN

Goochelaar Ooststellingwerf inhuren?

Ben je opzoek naar een leuke activiteit voor tijdens jouw feest of bijeenkomst? Boek dan een Goochelaar Oostsellingwerf! Vaak worden goochelaars aan kinderfeestjes gekoppeld maar ze kunnen nog veel meer. Een goochelaar inhuren kan je feest een echte boost geven. Wat is er nou leuker dan een feest waar je ook echt iets gaafs ziet gebeuren! Natuurlijk is het standaard eten en dansen een goed werkend systeem maar wat nou als we het feest nόg leuker kunnen maken? Laat je gasten versteld staan met gaaf goocheltrucs, mysterieuze verwijdingen en zwevende objecten! Boek snel Goochelaar Oostsellingwerf om jouw feest extra leven te geven.

Alex kwam als verassing op de receptie van onze bruiloft. En dat kunnen wij echt iedereen aanbevelen! Wat een ontzettend leuke en enthousiaste man. Hij betrekt iedereen bij zijn trucs en mengt zich als gast leuk tussen de mensen.

Gert-Jan en Joline ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex heeft onze groep op ludieke wijze vermaakt tijdens het eten met zijn interactieve trucs. We zagen de verwondering op de gezichten verschijnen bij zijn trucs. We hebben veel positieve reacties ontvangen en ik kan Alex van harte aanbevelen als 'act' bij een grote groep.

Ben wekker ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex, je show/optreden is bij iedereen heel erg goed ontvangen.
iedereen was enthousiast, enkele reacties: Gaaf, je staat er boven op en nog weet je niet hoe hij het doet. Superleuk en ook hoe hij je betrekt bij de act. ik kan spreken van een geslaagde avond.

Ronald Havermans ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Goochelaar in Ooststellingwerf boeken? Boek TOPPER Alex

Goochelaar op feest in Ooststellingwerf?

Vorige week ben ik uitgenodigd door een nieuw echtpaar om te goochelen op hun huwelijksfeest. Wat leuk! Ik houd heel erg van bruiloften dus ik kon niet wachten. De bruiloft was op een boerderij en omdat iedereen in cowboy stijl naar de bruiloft ging, werd mij ook gevraagd om mijn mooiste cowboylaarzen uit de kast te halen! Gelukkig had ik nog een paar liggen.

Ik werd door de moeder van de bruid ontvangen. We hebben even gesproken en daarna heeft ze mij begeleid naar de zaal van het feest. De locatie was prachtig en de koeien stonden achter in de tuin! Snel het bruidspaar gegroet en gefeliciteerd en daarna meteen begonnen met de act. Iedereen zat al klaar, ze waren erg benieuwd en enthousiast. Een levendig publiek, daar houd ik van!

Goochelaar in Ooststellingwerf boeken? Boek TOPPER Alex

Goochelaar Alex geeft uw
feest meer magie

Als openingsact heb ik een aantal klassieke bruidspaar spelletjes gekozen en daar een magisch tintje aan gegeven. Het leukste spel was toch wel het schoenenspel. Hierbij liet ik ‘per ongeluk’ de schoenen van de bruid verdwijnen en doken ze ergens achter in het publiek op. Heel de zaal genoot ervan. Na de grote act heb ik een aantal rondlopende goocheltrucs gedaan. Hierbij geef ik een minishow aan elke tafel op het feest. Op deze manier kan iedereen van dichtbij genieten van de trucs en kan ook iedereen een keer meedoen. Ik heb alle tafels 3x bezocht en ze konden er geen genoeg van krijgen.

Aan het einde van mijn show heb ik nog even met het bruidspaar staan praten. Ze hebben genoten van hun speciale dag en waren erg blij met mijn goochel act. Ik werd uitgenodigd voor een laatste drankje en heb zelfs een koe leren melken! Ik heb erg van deze dag genoten, hopelijk tot ziens!

Weet jij al wat voor show je wilt boeken voor jouw event?

logo onthullen van jullie bedrijf, vuurwerk spektakel

Tafelgoochelaar

De tofste goochelshow voor jong en oud

Goochelshow

Workshop goochelen leer goochelen van een echte pro

Goochelworkshop

Beurs goochelaar boeken. De leukste goochelaar bij jullie op de beursstand

Beurs goochelaar

Goochelaar in Ooststellingwerf boeken? Boek TOPPER Alex

Recensie Goochelaar Ooststellingwerf

Twee weken geleden hebben we Alex Buijk geboekt voor onze bruiloft. Het was een cowboy thema en we hebben hem dan ook gevraagd of hij ook zijn cowboylaarzen mee wilde nemen. We hadden eerlijk gezegd niet verwacht dat hij ze echt aan zou doen. Wat een pluspunt! Voor de show hebben we even kort met hem gesproken, onze familie en vrienden waren zo enthousiast dat we de show eerder moesten beginnen! En wat een succes.

Iedereen vond hem leuk en de trucs die hij had waren niet voor kinderen alleen. We speelde meerdere bruidspaar spelletjes en hij wist ons goed in de war te brengen! Na de grote act heeft hij een aantal keren aan de tafels wat trucjes gedaan. Mijn moeder is helemaal weg van hem! Hij wist precies hoe hij op het publiek in moest spelen. Het tafel goochelen was toch mijn favoriete onderdeel. Het is een hele andere belevenis als je de goocheltrucs van dichtbij kan bekijken! Ook is de kans dan veel groter dat je gekozen wordt om mee te doen in een truc, en dat wilt iedereen toch!

Na het tafel goochelen heeft Alex nog een laatste drankje met ons gedaan. Mijn man heeft hem zelfs geleerd hoe je een koe moet melken! Het was een zeer geslaagd feest. Ik en mijn man hebben onwijs van Alex genoten en ook de gasten kunnen er niet over ophouden. Wij weten wel wie we boeken voor ons jubileumfeest!


Goochelaar Ooststellingwerf voor elke gelegenheid

Voeg leven toe aan elk feest en laat je gasten nog maandenlang nagenieten. Bij elk feest wordt er een grote act gegeven en afhankelijk van het aantal uur zal er tijdens het tafel goochelen 2 tot 4 keer langs de tafels gelopen. Zo krijgen alle gasten de kans om mee te doen met een goocheltruc en om vragen te stellen.

Voor boekingen en vragen kan je altijd contact met ons opnemen. Zorg voor zoveel mogelijk informatie voor de boeking, zo kunnen wij een show speciaal op maat maken! Een goochel act die helemaal past bij jouw feest en publiek!

Boek een Goochelaar op jouw event in Ooststellingwerf!

Heb je vragen over mijn act als tafelgoochelaar, mijn tarieven, de voordelen van een goochelaar op jouw feest of wil je direct boeken? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik beantwoord graag al je vragen en samen zullen we jouw feest onvergetelijk maken!

Alex Buijk Create Your Own Magic

Ik treed op als goochelaar / illusionist in Friesland dus ook in:

Heb je nog vragen?

Wil je meer informatie? neem dan via de onderstaande knoppen contact met mij op.

Liever bellen? Dat mag en kan natuurlijk ook

0614668351


Graag tot ziens in Ooststellingwerf

Info en boekingen