Goochelaar in Opsterland inhuren? Alex maakt jouw feest magisch

Goochelaar in Opsterland inhuren? Alex maakt jouw feest magisch

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Opsterland.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

INFO EN BOEKINGEN

Goochelaar Opsterland inhuren? Boek Alex Buijk

Wanneer schakel je een goochelaar voor je feest? Hoeveel mensen er komen bepaald grotendeels waar je het feest gaat vieren. Misschien is het je nog niet helemaal duidelijk waarom je ervoor kiest om een goochelaar in te schakelen voor je feest. Veel mensen hebben nog steeds het idee dat een goochelaar alleen maar leuk is voor de jongste kinderen.

Een goochelaar is natuurlijk wel een kindervriend die op verschillende kinderfeestje komt. Maar een goochelaar is niet alleen maar leuk voor kinderen. Het is gewoon leuk voor iedereen en de voorstelling is geschikt voor alle leeftijden.

Alex kwam als verassing op de receptie van onze bruiloft. En dat kunnen wij echt iedereen aanbevelen! Wat een ontzettend leuke en enthousiaste man. Hij betrekt iedereen bij zijn trucs en mengt zich als gast leuk tussen de mensen.

Gert-Jan en Joline ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex heeft onze groep op ludieke wijze vermaakt tijdens het eten met zijn interactieve trucs. We zagen de verwondering op de gezichten verschijnen bij zijn trucs. We hebben veel positieve reacties ontvangen en ik kan Alex van harte aanbevelen als 'act' bij een grote groep.

Ben wekker ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex, je show/optreden is bij iedereen heel erg goed ontvangen.
iedereen was enthousiast, enkele reacties: Gaaf, je staat er boven op en nog weet je niet hoe hij het doet. Superleuk en ook hoe hij je betrekt bij de act. ik kan spreken van een geslaagde avond.

Ronald Havermans ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Goochelaar in Opsterland inhuren? Alex maakt jouw feest magisch

Top goochelaar boeken

Een goochelaar in Opsterland is een professionele entertainer en zal je gasten optimaal vermaken. Door deze entertainer in te schakelen weet je zeker dat je gasten naar een hele speciale en bijzondere voorstelling kijken. Een voorstelling waar ze nog lang over napraten omdat ze maar niet begrijpen hoe bepaalde trucjes worden uitgevoerd. Als volwassenen kunnen we het maar niet begrijpen. Misschien wil je de trucjes wel graag nadoen als je thuis bent. De voorstelling is zo bijzonder zodat het je gasten niet gaat lukken om dit thuis na te doen.

Goochelaar in Opsterland inhuren? Alex maakt jouw feest magisch

Goochelaar Alex geeft uw
feest meer magie

De magische trucjes van deze voorstelling

De kans is groot dat je gasten nog lang napraten over deze speciale avond. En die magische trucjes zullen ze maar niet vergeten. Het maakt niet uit wat voor feestje je viert of wat de gelegenheid is. Door een bijzondere voorstelling te laten opvoeren weet je zeker dat al je gasten zich vermaken. Laat je gasten dus kijken naar een voorstelling waar ze om moeten lachen en waar ze worden betoverd door alle magische trucjes. Door een goede goochelshow komen mensen echt met elkaar in contact en maken ze samen een heleboel plezier. Door de goochelaar in Opsterland zal er een geweldige sfeer op gang komen.

Weet jij al wat voor show je wilt boeken voor jouw event?

logo onthullen van jullie bedrijf, vuurwerk spektakel

Tafelgoochelaar

De tofste goochelshow voor jong en oud

Goochelshow

Workshop goochelen leer goochelen van een echte pro

Goochelworkshop

Beurs goochelaar boeken. De leukste goochelaar bij jullie op de beursstand

Beurs goochelaar

Goochelaar in Opsterland inhuren? Alex maakt jouw feest magisch

Op wat voor feesten kan je een goochelaar inschakelen?

Misschien weet je niet zo goed voor welk feest je nu een goochelaar in Opsterland inschakelt. Wat voor feest je ook viert maakt helemaal niets uit. Waarschijnlijk komt er een diverse groep gasten En de kans is groot dat mensen dus allemaal verschillen in leeftijd, in hobby’s en van werk. Hoe maak je er nu een gezellige avond van waar iedereen toch met elkaar gesprek raakt? Laat je gasten altijd iets met elkaar doen. Laat je gasten iets bekijken of ervaren wat ze allemaal leuk vinden.

Wat je mooi kan inzetten is een magische voorstelling van een goochelaar in Opsterland.

Door deze voorstelling worden je gasten verbaasd maar ook wel nieuwsgierig. Want hoe doet de goochelaar het toch allemaal? We willen graag weten wat er precies gebeurd op het podium. Het maakt dus niet uit hoe oud je bent, voor iedereen is een voorstelling van de goochelaar leuk om naar te kijken. Als goochelaar kom ik op meerdere feesten terecht en maakt de gelegenheid helemaal niets uit, voor elke feest kan ik een geschikte voorstellingen opvoeren. Dit is natuurlijk altijd in samenspraak met de gastheer of gastvrouw.

         

Voor welk feest kan je een goochelaar inschakelen?

Er zijn verschillende soorten feesten waar ik veel aanwezig ben. Dit zijn bruiloften, huwelijksfeesten waar het stel viert dat ze al zoveel jaar zijn getrouwd. Ook ben ik aanwezig op verjaardagsfeesten voor kinderen en volwassenen. Daarnaast vind ik het ook heel leuk om voor bedrijfsfeesten, familiedagen en buurtfeesten op te treden. Er is dus veel mogelijk voor verschillende feesten.

Voor elke gelegenheid kan ik weer een andere voorstelling opvoeren omdat ik de voorstellingen altijd toepas op de gelegenheid van het feest. Elk feest vraagt natuurlijk weer om een andere aanpak, een andere benadering van het publiek en andere soort magische trucjes. Door een goochelaar in te schakelen weet je zeker dat er een geweldig programma wordt samengesteld voor je feest, speciaal voor de gelegenheid en toegepast op je gastenlijst. Maak er dus een bijzondere avond van door je gasten te verassen met een bijzondere activiteit.

Neem vrijblijvend contact op of bel direct met 0614668351

Organiseer je een feest maar heb je nog het gevoel dat het nog niet helemaal optimaal is geregeld kies er dan voor om een aantal dingen door iemand ander te laten doen. Door een goochelaar in te schakelen voor je feest zorg je ervoor dat je gasten zich vermaken. Wacht dus niet langer maar neem vandaag nog contact met mij op.

Boek een Goochelaar op jouw event in Opsterland!

Heb je vragen over mijn act als tafelgoochelaar, mijn tarieven, de voordelen van een goochelaar op jouw feest of wil je direct boeken? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik beantwoord graag al je vragen en samen zullen we jouw feest onvergetelijk maken!

Alex Buijk Create Your Own Magic

Ik treed op als goochelaar / illusionist in Friesland dus ook in:

Heb je nog vragen?

Wil je meer informatie? neem dan via de onderstaande knoppen contact met mij op.

Liever bellen? Dat mag en kan natuurlijk ook

0614668351


Graag tot ziens in Opsterland

Info en boekingen