Goochelaar in Pekela boeken? Illusionist Alex maakt jouw feest magisch

Goochelaar in Pekela boeken? Illusionist Alex maakt jouw feest magisch

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Pekela.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

INFO EN BOEKINGEN

Goochelaar Pekela hip, trendy en populairder dan ooit

Goochelen werd vroeger aanzien als hekserij. Mensen werden gedood omwille van goochelen.

Kunstvorm Vandaag is goochelen een echte kunstvorm geworden. Velen wensen het te leren en benijden de goochelaars, maar weinigen weten wat ze er moeten voor leren, weten EN vooral de passie voor goochelen als kunstvorm. D

Universeel Goochelen is ook universeel dat het door iedereen begrepen wordt. Iedereen kan onmiddellijk volgen als iemand begint te goochelen of kaartentrucjes boven haalt. Enkel kijken kan al genoeg voldoening geven, daarom wordt goochelen ook door iedereen geapprecieerd.

Alex kwam als verassing op de receptie van onze bruiloft. En dat kunnen wij echt iedereen aanbevelen! Wat een ontzettend leuke en enthousiaste man. Hij betrekt iedereen bij zijn trucs en mengt zich als gast leuk tussen de mensen.

Gert-Jan en Joline ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex heeft onze groep op ludieke wijze vermaakt tijdens het eten met zijn interactieve trucs. We zagen de verwondering op de gezichten verschijnen bij zijn trucs. We hebben veel positieve reacties ontvangen en ik kan Alex van harte aanbevelen als 'act' bij een grote groep.

Ben wekker ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex, je show/optreden is bij iedereen heel erg goed ontvangen.
iedereen was enthousiast, enkele reacties: Gaaf, je staat er boven op en nog weet je niet hoe hij het doet. Superleuk en ook hoe hij je betrekt bij de act. ik kan spreken van een geslaagde avond.

Ronald Havermans ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Goochelaar in Pekela boeken? Illusionist Alex maakt jouw feest magisch

Goochelaar op feest, 

bruiloft of diner in Pekela?

Waarom boeit goochelen haast iedereen?

Een mens is van nature nieuwsgierig en houdt het meeste van dingen die hij zelf niet kan. Mensen vinden het spannend om echt te zien of het wel zal lukken. Ze weten nochtans dat de goochelkunst en de kunst van optische illusies nauw met elkaar verweven is . Het is een talent.

Goochelaar in Pekela boeken? Illusionist Alex maakt jouw feest magisch

Belangrijk om te weten

Stipt is belangrijk in onze job alsook flexibiliteit, klantvriendelijkheid, mentalist

Mijn acts zijn niet streekgebonden maar ik geef shows in heel Nederland. Ook af en toe elders in Europa. Zoals je weet is goochelen een kunst op zich en universeel verstaanbaar zonder zich te moeten uitdrukken in talen. Iedereen is verbaasd bij een goochelaar… Universeel houden mensen van trucjes.

Mijn klanten staan op de eerste plaats. Zijn ze tevreden dan kan ik ook tevreden zijn.

Je kan gerust enkele klanten beoordelingen nalezen om na te gaan of dit allemaal wel klopt wat ik vertel. Meer details en informatie over mijn programma’s, shows, acts en tal van andere vind je hier terug op mijn website. Je kan ook je vragen mailen naar mijn mailadres en ik antwoord onmiddellijk.

Weet jij al wat voor show je wilt boeken voor jouw event?

logo onthullen van jullie bedrijf, vuurwerk spektakel

Tafelgoochelaar

De tofste goochelshow voor jong en oud

Goochelshow

Workshop goochelen leer goochelen van een echte pro

Goochelworkshop

Beurs goochelaar boeken. De leukste goochelaar bij jullie op de beursstand

Beurs goochelaar

Goochelaar in Pekela boeken? Illusionist Alex maakt jouw feest magisch

Een goochelact boeken is succes van de bovenste plank

Ik ben Alex en ik ben vertrouwd met de magie van de goochelkunst. Met mijn shows neem ik jullie mee en toon ik spectaculaire trucs. Ik toon jullie zaken die jullie nog niet hebben gezien en die je nieuwsgierig maken naar meer. De ideale act voor jouw feestje en mee met de hype van dit moment. Kiezen voor goochelen is durven! Aanbod goochelen voor feesten en evenementen

Rondlopen met goocheltrucs of trucjes tonen tafel per tafel:
Ideaal voor grote evenementen of feesten waar ik rondloop met mijn trucjes of ik ga de tafels af om wat goochelkunsten te tonen. Mensen zijn steeds nieuwsgierig naar wat er nog zal komen en vragen zich altijd af hoe iets kan of hoe deze trucs in zijn werk gaan.

Een show met publiek:
Deze optie wordt meer en meer gekozen om zakelijke relaties te onderhouden of je team te plezieren in een vorm van teambuilding

Een show op maat:
Deze show kan zelfs op maat gemaakt worden naar jouw keuzes als bedrijf.
Samen gaan we na welke magie en trucs we kunnen loslaten op het publiek. Heb je een doel voor ogen met deze show. We bekijken wat de mogelijkheden zijn om je doel te behalen of toch zo dicht mogelijk te benaderen.

Zelf enkele trucjes leren in de workshop goochelen
Deze workshop wordt veel geboekt door bedrijven voor hun medewerkers.
De basisdoelen worden uitgelegd en de kunst van het goochelen wordt uiteengezet. Ook hier horen enkele basisgeheimpjes die enkel goochelaars weten.
Deze workshop geeft interactie, veel communicatie, creativiteit en behendigheid prijs als belangrijkste vaardigheden bij het goochelen

Wens je meer te weten hoe je deze workshop kan boeken? Hier kan je alle informatie vinden die je wenst te weten over de workshop. Natuurlijk sta ik steeds tot uw dienst om verdere vragen te beantwoorden

         
Ik kan je op weg helpen. Neem gerust een kijkje op mijn site om verschillende aanbiedingen te ontdekken in de magische wereld van de goochelaars.
Alex is je goochelaar Pekela!  Ik ben je beste keuze voor een goochelaar Pekela.

Waarom?

  • Ik heb meer dan tien jaar ervaring in de magische wereld van goochelen en illusies creëren.
  • Ik ben professioneel en entertainer , ook energizer, illusionist en natuurlijk Goochelaar in hart en nieren
  • Ik heb genoeg mensenkennis om onmiddellijk het publiek aan te voelen om te weten welk vlees ik in de kuip heb.

Boek een Goochelaar op jouw event in Pekela!

Heb je vragen over mijn act als tafelgoochelaar, mijn tarieven, de voordelen van een goochelaar op jouw feest of wil je direct boeken? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik beantwoord graag al je vragen en samen zullen we jouw feest onvergetelijk maken!

Alex Buijk Create Your Own Magic

Ik treed op als goochelaar / illusionist in Groningen dus ook in:

Heb je nog vragen?

Wil je meer informatie? neem dan via de onderstaande knoppen contact met mij op.

Liever bellen? Dat mag en kan natuurlijk ook

0614668351


Graag tot ziens in Pekela

Info en boekingen