Goochelaar in Raalte huren of boeken? Ik sta graag voor je klaar

Goochelaar in Raalte huren of boeken? Ik sta graag voor je klaar

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Raalte.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

INFO EN BOEKINGEN

Goochelaar Raalte inhuren? Boek Alex Buijk

Er zijn een aantal fouten die moet voorkomen om ervoor te zorgen dat je gasten zich niet vervelen op je feest. We kennen allemaal wel een feest, een verjaardag of een andere bijzondere gelegenheid waar je rondloopt en waar je het niet zo naar je zin hebt. Het is er niet gezellig en er hangt geen goede sfeer. Je wacht eigenlijk totdat je weer naar huis kan gaan. Als je zelf een feest geeft wil je dit natuurlijk voorkomen. Zorg er dan voor dat je gasten het naar hun zin hebben en zich goed vermaken zodat ze er niet over na hoeven te denken wanneer het feest is afgelopen. Een van de dingen die je wilt voorkomen is een verkeerde ruimte gebruiken voor je feest. Een grote fout is dat er niet goed is nagedacht over de geschikte ruimte. Als goochelaar vin Raalte zie ik deze fout regelmatig voorbij komen. Hierdoor is het feest in een grote zaal terwijl er maar een kleine groep aanwezig is.

Alex kwam als verassing op de receptie van onze bruiloft. En dat kunnen wij echt iedereen aanbevelen! Wat een ontzettend leuke en enthousiaste man. Hij betrekt iedereen bij zijn trucs en mengt zich als gast leuk tussen de mensen.

Gert-Jan en Joline ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex heeft onze groep op ludieke wijze vermaakt tijdens het eten met zijn interactieve trucs. We zagen de verwondering op de gezichten verschijnen bij zijn trucs. We hebben veel positieve reacties ontvangen en ik kan Alex van harte aanbevelen als 'act' bij een grote groep.

Ben wekker ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex, je show/optreden is bij iedereen heel erg goed ontvangen.
iedereen was enthousiast, enkele reacties: Gaaf, je staat er boven op en nog weet je niet hoe hij het doet. Superleuk en ook hoe hij je betrekt bij de act. ik kan spreken van een geslaagde avond.

Ronald Havermans ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Goochelaar in Raalte huren of boeken? Ik sta graag voor je klaar

Goochelaar op feest, 

bruiloft of diner in Raalte?

De ruimte is dan voor een groot gedeelte helemaal leeg en kan niet zo makkelijk worden opgevuld. Dit geeft de ruime een hele vreemde sfeer want deze is helemaal leeg. Denk er dus goed over na je waar je het feest gaat vieren en hoeveel mensen er zullen zijn. De locatie moet wel aansluiten bij de juiste groep. Sta er dan ook goed bij stil wat je belangrijk vindt, wil je dat gasten gaan zitten of wil je dat mensen kunnen dansen of vrij kunnen rondlopen.

Een van de andere dingen die ik ook veel verkeerd zie gaan is dat mensen op een vaste plek gaan zitten de hele avond of de hele dag. Als je ervoor kiest om je gasten te laten zitten is het wel belangrijk dat je er bij stilstaat wie er naast elkaar zitten. Mensen die elkaar niet kennen of niet zoveel overeenkomsten hebben met elkaar zullen niet zo makkelijk met elkaar in gesprek komen.

Goochelaar in Raalte huren of boeken? Ik sta graag voor je klaar

Goochelaar Alex geeft uw
feest meer magie

Maak het je gasten zo gemakkelijk mogelijk om met elkaar in gesprek te gaan.

Een andere grote en ernstige fout is dat je gasten zich vervelen. Als je een groep mensen samenbrengt moeten je gasten zich niet vervelen. Als gasten zich vervelen dan heb je een groot probleem want mensen die verveeld zijn kan je moeilijk weer in juiste feeststemming brengen. Zorg er dus voor dat gasten zich goed vermaken.

Voorkom dus altijd dat je gasten zich vervelen en regel een programma of een activiteit waardoor je de gasten iets met elkaar laat doen. Door een goochelaar in Raalte in te schakelen voor je feest weet je zeker dat er een activiteit is waar iedereen met plezier naar kijkt.

Weet jij al wat voor show je wilt boeken voor jouw event?

logo onthullen van jullie bedrijf, vuurwerk spektakel

Tafelgoochelaar

De tofste goochelshow voor jong en oud

Goochelshow

Workshop goochelen leer goochelen van een echte pro

Goochelworkshop

Beurs goochelaar boeken. De leukste goochelaar bij jullie op de beursstand

Beurs goochelaar

Goochelaar in Raalte huren of boeken? Ik sta graag voor je klaar

Een groot succes met tafelgoochelaar Alex Buijk

Voorkom verveling

Schakel dus een goochelaar in Raalte in om ervoor te zorgen dat niemand zich verveelt. Spreek met de goochelaar af dat er bepaalde opdrachten terugkomen in het programma en zorg voor een goed gevuld programma met de juiste activiteiten. Door het juiste programma weet je in ieder geval zeker dat mensen in beweging komen waardoor gasten met elkaar in gesprek raken. Door de voorstelling van de goochelaar in Raalte kijken de gasten gezamenlijk naar een leuke voorstelling waarbij ze ook nog eens worden geactiveerd. De beste manier om verveling tegen te gaan.

         

Als goochelaar vind ik het leuk als ik een groep zie met allemaal verschillende leeftijden, verschillende achtergronden en verschillende interesses. Dit weet ik natuurlijk niet meteen als ik een groep zie maar door de juiste samenwerking met de gastheer of gastvrouw weet ik al een aantal dingen over de gasten. Het is mijn uitdaging om het iedereen naar zijn zin te maken.

Mijn missie is geslaagd als je gasten met een glimlach je feest verlaten omdat ze het feest superleuk was.

Door een goochelaar in Raalte voorkom je dat je gasten zich vervelen en zorg je ervoor dat je feest een geweldige ervaring is voor al je gasten. Dit geeft je veel rust en zal ervoor zorgen dat mensen zich goed vermaken. Door de juiste voorstelling liggen je gasten dubbel van het lachen en gaan ze actief aan de slag met elkaar om de verschillende opdrachten uit te voeren. Met het juiste programma zorg je ervoor dat je feest geen saaie gelegenheid is maar een avond of dag waar mensen met veel plezier aan terugdenken.

 

Neem vrijblijvend contact op of bel direct met 0614668351

Dat is natuurlijk de bedoeling van je feest. Voor elke gelegenheid is het belangrijk om goed voor je gasten te zorgen. Door een goochelaar in Raalte in te schakelen weet je zeker dat je gasten zich vermaken. Elke voorstelling is uniek, past bij de gasten en bij het soort feest wat je geeft. Als je nog vragen hebt neem dan contact met mij op en ik denk graag met je mee.

Boek een Goochelaar op jouw event in Raalte!

Heb je vragen over mijn act als tafelgoochelaar, mijn tarieven, de voordelen van een goochelaar op jouw feest of wil je direct boeken? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik beantwoord graag al je vragen en samen zullen we jouw feest onvergetelijk maken!

Alex Buijk Create Your Own Magic

Ik treed op als goochelaar / illusionist in Overijssel dus ook in:

Heb je nog vragen?

Wil je meer informatie? neem dan via de onderstaande knoppen contact met mij op.

Liever bellen? Dat mag en kan natuurlijk ook

0614668351


Graag tot ziens in Raalte

Info en boekingen