Goochelaar in Rijssen Holten boeken? Huur Alex Buijk

Goochelaar in Rijssen Holten boeken? Huur Alex Buijk

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Rijssen Holten.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

INFO EN BOEKINGEN

Goochelaar Rijssen Holten inhuren? Boek Alex Buijk

Ben jij bezig met de organisatie van een geweldig feest in Rijssen-Holten of directe omgeving, maar heb jij het gevoel dat er iets ontbreekt? Misschien dat ik dit ontbrekende stukje in kan vullen. Ik ben namelijk een goochelaar in Rijssen-Holten en directe omgeving en ik heb al heel wat feestje leuker gemaakt met mijn spannende en magische goochelshow. Is jouw feestje het volgende feestje wat ik mag voorzien van wat magie? Laat het mij dan zo snel mogelijk weten. Samen bekijken wij dan wat de mogelijkheden zijn!

Alex kwam als verassing op de receptie van onze bruiloft. En dat kunnen wij echt iedereen aanbevelen! Wat een ontzettend leuke en enthousiaste man. Hij betrekt iedereen bij zijn trucs en mengt zich als gast leuk tussen de mensen.

Gert-Jan en Joline ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex heeft onze groep op ludieke wijze vermaakt tijdens het eten met zijn interactieve trucs. We zagen de verwondering op de gezichten verschijnen bij zijn trucs. We hebben veel positieve reacties ontvangen en ik kan Alex van harte aanbevelen als 'act' bij een grote groep.

Ben wekker ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex, je show/optreden is bij iedereen heel erg goed ontvangen.
iedereen was enthousiast, enkele reacties: Gaaf, je staat er boven op en nog weet je niet hoe hij het doet. Superleuk en ook hoe hij je betrekt bij de act. ik kan spreken van een geslaagde avond.

Ronald Havermans ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Goochelaar in Rijssen Holten boeken? Huur Alex Buijk

Goochelaar op jouw feest, 

in Rijssen Holten?

Ik heb enkele standaard shows die ik regelmatig opvoer. Dit zijn shows die voor nagenoeg iedereen geschikt zijn. Ik voer deze shows dus vaak op voor een groot en gemêleerd publiek. Als ik voor een kleinere groep mensen optreed, vind ik het prettig om mijn show volledig af te stemmen op dit publiek. Als jij dus een feestje geeft, hoor ik graag van jou hoeveel mensen jij verwacht op dit feest, wat de leeftijd van deze mensen is en wat de reden voor het feestje is. Als ik dit weet, kan ik de show volledig afstemmen op jouw feestje. Op deze manier weet ik zeker dat iedereen volledig op zal gaan in mijn show en zal genieten. Wat ik zeker niet wil en zal vergeten tijdens het samenstellen van mijn show zijn jouw wensen. Ik vind het prettig als jij mij doorgeeft wat jij voor wensen voor het feest hebt. Deze worden dan zeker meegenomen door mij. 

Goochelaar in Rijssen Holten boeken? Huur Alex Buijk

Goochelaar Alex geeft uw
feest meer magie

Eigenlijk kan je mij voor elk feestje inhuren. Wel treed ik voornamelijk op voor volwassenen. De feestjes voor volwassenen kunnen van alles zijn. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een feestje ter ere van een speciale verjaardag, een vrijgezellenfeest of een verrassingsfeestje. Maar ook voor een kinderfeestje kan je mij zeker inhuren. Naast de feestjes voor particulieren, kan ik ook ingehuurd worden om een zakelijk feestje te voorzien van wat magie. Dit kan bijvoorbeeld een personeelsfeest zijn, maar ook een kerstborrel of ander zakelijk evenement. Naast mijn optredens als goochelaar, kan je mij ook inhuren als spreker of energizer voor een zakelijk evenement. Je kunt dan bijvoorbeeld aan een seminar, congres of beurs denken. Er is heel veel mogelijk, dus als jij andere wensen hebt, hoor ik deze dan ook graag van jou. De kans is groot dat wij er samen wel uit komen en dat ik jou dus kan helpen. 

Weet jij al wat voor show je wilt boeken voor jouw event?

logo onthullen van jullie bedrijf, vuurwerk spektakel

Tafelgoochelaar

De tofste goochelshow voor jong en oud

Goochelshow

Workshop goochelen leer goochelen van een echte pro

Goochelworkshop

Beurs goochelaar boeken. De leukste goochelaar bij jullie op de beursstand

Beurs goochelaar

Goochelaar in Rijssen Holten boeken? Huur Alex Buijk

Een groot succes met tafelgoochelaar Alex Buijk

Waar doe ik mijn shows?

Als ik mijn goochelshows doe, sta ik op het podium en tussen het publiek. Ja, je leest het goed: tussen het publiek. Sommige trucs zijn alleen geschikt om op het podium uit te voeren, maar heel veel trucs kan ik ook prima tussen het publiek doen. Ik vind het leuk en belangrijk om direct contact te hebben met de gasten. Dus zodra het mogelijk is, verlaat ik het podium en begeef mezelf tussen de gasten. Ik doe enkele trucs bij de gasten aan tafel en terwijl ik naar een volgende tafel loop, doe ik al weer een nieuwe truc. Ik zorg er natuurlijk voor dat de gasten zich niet vervelen, de trucs zullen elkaar dus in rap tempo opvolgen. Bij sommige trucs heb ik assistentie nodig van een van jouw gasten. Dit vinden de meeste mensen erg leuk om te doen. 

Nieuwsgierige mensen

Je zult merken dat jouw gasten erg nieuwsgierig worden als zij mijn trucs zien. Veel gasten willen weten hoe deze trucs werken. Zij willen ze zelf ook kunnen doen. Ik herken dit gevoel volledig, ik had dit vroeger namelijk ook. Maar ik ben een professional en zorg er natuurlijk voor dat de gasten niet kunnen ontdekken hoe mijn trucs werken. Na afloop van mijn show zie ik vaak dat de gasten nog napraten over mijn trucs. Zij hopen dat zij samen toch nog kunnen ontdekken hoe mijn trucs in elkaar steken. Maar de trucs blijven magie, dus het blijft een groot geheim.

Goede voorbereiding is het halve werk

Op de dag van jouw feest, heb jij het druk genoeg met de voorbereiding van de laatste dingen. Ik zorg er voor dat mijn deel van jouw feest goed verloopt. Dit begint met een goede voorbereiding. Ik zorg er voor dat ik ruim op tijd op de locatie van het feest aanwezig ben. Voordat de eerste gasten arriveren, bekijk ik het podium en de zaal. Daarna zal ik mezelf terugtrekken achter de schermen. Jouw gasten zien mij dus pas op het moment dat mijn optreden begint. Als het zo ver is, zal ik de zaal op een spectaculaire manier betreden en jouw gasten volledig meenemen in mijn magische wereld!

Boek een Goochelaar op jouw event in Rijssen Holten!

Heb je vragen over mijn act als tafelgoochelaar, mijn tarieven, de voordelen van een goochelaar op jouw feest of wil je direct boeken? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik beantwoord graag al je vragen en samen zullen we jouw feest onvergetelijk maken!

Alex Buijk Create Your Own Magic

Ik treed op als goochelaar / illusionist in Overijssel dus ook in:

Heb je nog vragen?

Wil je meer informatie? neem dan via de onderstaande knoppen contact met mij op.

Liever bellen? Dat mag en kan natuurlijk ook

0614668351


Graag tot ziens in Rijssen Holten

Info en boekingen