Goochelaar in Schiermonnikoog boeken, TOP entertainment op het EILAND

Goochelaar in Schiermonnikoog boeken, TOP entertainment op het EILAND

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Schiermonnikoog.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

INFO EN BOEKINGEN

Goochelaar Schiermonnikoog

De magie van het goochelen is niet alleen op het vasteland te vinden. Het heeft zijn weg ook gevonden op onze noordelijke eilanden Een goochelaar in Schiermonnikoog is daarom erg handig als je een feestje of evenement wilt organiseren.

Mijn naam is Alex Buijk en ik bent een echte topentertainer als het gaat om magie. Goochelaar zijn dit diep in me hart, hierdoor sta ik er mee op en ga ik ermee naar bed. Buiten dat ik goochelen fantastisch vindt en ik er geen genoeg van kan krijgen vind ik het ook geweldig om mensen ermee te entertainen. De meeste mensen zijn vaak verkocht na eenmaal een goochelshow te hebben bijgewoond. Het is namelijk niet echt snel iets waar je normaal gesproken aan denkt als je iets wilt inhuren voor een feest. Maar die tijden liggen gelukkig achter ons, het is tegenwoordig namelijk de bedoeling dat je iets anders dan anders doet. Muziek hoef niet het enige te zijn wat er op een feest of event aanwezig is. Dit is prima te combineren met magie, en laten we eerlijk zijn dat klinkt toch ook veel leuker! Als goochelaar in Schiermonnikoog biedt ik een groot variatie aan mogelijkheden aan om mij te gebruiken tijdens een door jou georganiseerde activiteit.

Alex kwam als verassing op de receptie van onze bruiloft. En dat kunnen wij echt iedereen aanbevelen! Wat een ontzettend leuke en enthousiaste man. Hij betrekt iedereen bij zijn trucs en mengt zich als gast leuk tussen de mensen.

Gert-Jan en Joline ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex heeft onze groep op ludieke wijze vermaakt tijdens het eten met zijn interactieve trucs. We zagen de verwondering op de gezichten verschijnen bij zijn trucs. We hebben veel positieve reacties ontvangen en ik kan Alex van harte aanbevelen als 'act' bij een grote groep.

Ben wekker ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex, je show/optreden is bij iedereen heel erg goed ontvangen.
iedereen was enthousiast, enkele reacties: Gaaf, je staat er boven op en nog weet je niet hoe hij het doet. Superleuk en ook hoe hij je betrekt bij de act. ik kan spreken van een geslaagde avond.

Ronald Havermans ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Goochelaar in Schiermonnikoog boeken, TOP entertainment op het EILAND

Goochelaar op feest 

Schiermonnikoog?

Tafelgoochelaar

Als tafelgoochelaar geef ik van dichtbij een show met een aantal bekende trucjes. Je zal vol verbazing staat dat die zo dicht onder je neus gebeurd. Hoe is dat nou mogelijk zijn de meeste reacties. Van een simpel wit papiertje een brief van 20 euro maken die dan nog eens heel ergens anders vandaan komt. Bij een diner loop ik voor een goede interactie van tafel naar tafel om mijn kunsten te tonen. Kaarten die door de lucht vliegen met meerdere salto’s en uiteindelijk onder de tafel weer tevoorschijn komen. Hou je van gokken? Dat komt goed uit met een gokspelletje dat ik bij elke tafel opvoer waar je nog geld mee kan winnen ook. Het is namelijk van de gasten aan tafel de om te raden waar het geld verstopt zit. Door deze gezellige sfeer aan tafel voelen de gasten zich er op hun gemak wat zo’n avond natuurlijk compleet maakt. Na mijn optreden ontvang ik vaak positieve reacties over mijn werk maar ook over het feit dat ik mij duidelijk en professioneel opstelt en iedereen erbij betrekt om zo voor optimale gezelligheid te zorgen op een feest.

Goochelaar in Schiermonnikoog boeken, TOP entertainment op het EILAND

Goochelaar Alex geeft uw
feest meer magie

Is je vriend of vriendin binnenkort jarig en weet je niet wat je voor feest kan geven voor hem of haar? Een dj is tegenwoordig overal hetzelfde en je kan natuurlijk ook zelf muziek opzetten, maar je kan er wel voor kiezen om iets te doen waardoor iedereen geboeid zijn ogen kan uitkijken. Dit kan door mij als entertainment in te huren, een goochelaar in Schiermonnikoog als mij zelf zal je een onvergetelijke avond bezorgen waardoor je uitkijkt naar je volgend verjaardag. Voor een leuk teamuitje kan je ook met een gerust hart kiezen voor een goochelaar zoals ik, die zijn magie over der werkvloer verspreid. Die maandagochtend bij de koffiezetapparaat zal er nog lang worden nagesproken over mijn optreden. Tafels en stoelen vliegen letterlijk door de lucht en de kaarten vliegen om je oren. Je kan zelfs met een pistool schieten en geldbedragen winnen. De waaghals mag even zijn portemonnee of horloge aan mij uitlenen voor een iconische verdwijntruc. Geen zorgen je krijgt het veilig weer terug!

Weet jij al wat voor show je wilt boeken voor jouw event?

logo onthullen van jullie bedrijf, vuurwerk spektakel

Tafelgoochelaar

De tofste goochelshow voor jong en oud

Goochelshow

Workshop goochelen leer goochelen van een echte pro

Goochelworkshop

Beurs goochelaar boeken. De leukste goochelaar bij jullie op de beursstand

Beurs goochelaar

Goochelaar in Schiermonnikoog boeken, TOP entertainment op het EILAND

Goochelshow voor iedereen

Doordat mijn show voor elke leeftijd geschikt is kan je mij perfect inhuren voor bv. een familiedag of reünie. Opa en oma, ouders en alle kinderen zullen op het puntje van hun stoel zitten terwijl ik door het publiek heenloop en mijn goochelkunsten opvoer. Een mooie poster laten onthullen voor iemands zijn 50e verjaardag of 25 jarige trouwdag is geen probleem, het wordt letterlijk een spetterende vertoning.

Indien je nog vragen/voorkeuren heb of meer informatie zoekt over bv. wat voor goocheltrucjes ik kan opvoeren, of bij welke activiteiten ik in te huren ben. Neem dan even contact met mij of via telefoon of mail. Mijn contactgegevens staan op mijn website https://bougemagic.nl waar overigens ook leuke filmpjes en reacties van enthousiaste klanten te zien zijn. Ook informatie over mijn werk als logo onthuller en product aanbieder (op magische wijze uiteraard) zijn hierop te terug te vinden.

Wacht daarom niet langer en geef een belletje als je een goochelaar in Schiermonnikoog en omstreken zoekt. Ik verzeker je dat je een fantastische avond of dag zal hebben.

Boek een Goochelaar op jouw event in Schiermonnikoog!

Heb je vragen over mijn act als tafelgoochelaar, mijn tarieven, de voordelen van een goochelaar op jouw feest of wil je direct boeken? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik beantwoord graag al je vragen en samen zullen we jouw feest onvergetelijk maken!

Alex Buijk Create Your Own Magic

Ik treed op als goochelaar / illusionist in Friesland dus ook in:

Heb je nog vragen?

Wil je meer informatie? neem dan via de onderstaande knoppen contact met mij op.

Liever bellen? Dat mag en kan natuurlijk ook

0614668351


Graag tot ziens in Schiermonnikoog

Info en boekingen